Gecen seneden beri tanidigim bir arkadasim var ve sevgilisi var kizla mesajda konuşuyorduk sonra kiz bana kendisini cirkin hisetigini soyledi ve bende hayir her halinle guzelsin dedim sonra konusmaya devam eti sonra ardindan okuldaki arkadaslari yanima geldi gercekten guzel mi buluyorsun dedi o an utandim ve sadece cirkin oldugunu soyledi ve teseli etmek icin oyle soyledim dedim (ama gercekten guzel kiz) sonra kiz bana fena bir trip ati sizce neden trip ati?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Muhtemelen kız olayı arkadaşlarına anlatırken ben kendimi çirkin hissediyordum ama o bunun üzerine bana güzel olduğumu söyledi şeklinde anlatmamıştır. Direkt bana sen her halinle güzelsin dedi şeklinde anlatmıştır. Senin o arkadaşlara bu konuyla ilgili açıklama yaparken söylediğin şeyde bir hata yok. Olan şeyi söylemişsin zaten. Ama kız senin söylediğin o cümleyi anlatıp ya işte beni güzel buluyormuş demek için yani aslında biraz övünmek için anlatmış arkadaşlarına. Sen tabi çirkin hissettiğini söyledi o yüzden güzel buluyorum dedim diyince de arkadaşlarının gözünde çizdiği o "bana güzel dedi" tablosu yıkılmış oldu. O yüzden trip atıyor.
Hatta çok emin olmamakla birlikte kız kendini aslında güzel buluyor ama sırf sen ona güzel olduğunu söyle diye çirkin hissediyorum demiş olabilir. bir kitle var ve bunu çok sık yapıyorlar
Ama ben aslinda gercekten cok guzel buluyorum o kiza hata hoslanma bile vardi ama o an herkesin icinde cok utandim vallaha
Kendimi nasil afedirebilirim aceba?
Anladım anladım ben seni ama sevgilisi var demişsin. Eğer bi daha yan yana gelirseniz bunu söyleyebilirsin biraz bana bozuk gibisin sanki gerçekten güzel birisin bunu söylerken samimiydim kendin hakkında boş yere olumsuz düşünmeni istemedim o yüzden düşündüğüm şeyi söyledim tarzı bi şey söyleyebilirsin. Hani hem yürüyormuş gibi olma hem kızın sevgilisi var hem de gönlünü alayım seni harbiden güzel buluyorum.. üçünün karışımı olur
Ama bu kiz bana hep sevgilisini sevmedigini soyluyor ama hala onunla birlikte mesela bir konu geciyor ve sevgiline soyle diyorum benim sevgilim yok diyor ama hala iliskisi var anlamiyorum madem sevmiyor neden ayrilmiyor
Sen artık kızla nasıl konuşuyosan konuşma tarzın nasılsa bu cümleleri ona göre uyarlayıp söylersin. Ama bu anlamlar çıksın o söyleyeceğin cümlelerden. Kız belli ki aslında beni güzel bulmuyormuş ama ben üzülmiyim diye öyle söylemiş gibi anlamış. O düşünceyi kırman lazım. Sen üzülme diye söylemedim gerçekten seni güzel buluyorum mesajını vermen lazım öyle gönlünü alırsın
Hee anladim zaten o gunden beri kiz hep trip atiyor vallaha
Yaş gençken özellikle çok yapıyorlar bunu. Ayrılırsam yalnız kalırım hayatımda başka aday yok diye düşünüyolar o yüzden ayrılmıyolar.
Dogru haklisin. Zaten ben bu kizi hergun goruyorum mesela onun cok sevdigi sekerler var ve hep onlardan aliyordum ona yarin o sekerden alip okulun en guzel kizina bu ṣekerler desem olur mu
Çok güzel olur kesinlikle bayılır. Sen bunu yapınca hemen gülüp mutlu olmayabilir ya da trip yapmayı kesmeyebilir. Ama aslında çok mutlu olucak. Sadece kendini ağırdan alıcak hani hemen affediyormuş gibi olmamak için. Haberin olsun. Ya işe yaramadı diye düşünme eğer tavır yapmaya devam ederse içinden mutlu olmuştur ama sana belli etmek istemiyordur mutlaka. Eğer direkt affederse aranız düzelirse hiç uzatmazsa da zaten sorun yok kaldığınız yerden devam
Anladim cok tesekur ederim yardimin icin o an herkesin icinde nasil soyliyecam bilmiyorum ama deniyecegim vallaha
O an demez mi benim sevgilim var sen nasil bana boyle soyluyorsun diye
Rica ederimm çok düşünceli birisin bak aklında bulunsun kız arkadaşın çok şanslı yaparsın güven kendine
Eğer öyle derse niye yanlış anladın ki ben bana birkaç gündür tavırlı davrandığın için gönlünü almaya çalışıyorum sadece sevgilisi olan birine yürümem zaten de.
Tesekur ederim zaten o kiz sevgilim olsa vallaha onu mutlu etmek icin elimden geleni yaparim
Dogru zaten soylerse bir sey degiṣmez hala trip atar