adam haklı,, bunu yapabilmen için yani istedğin hayatı yaşayabilmen için yakışıklı olmasa bile zengin biriyle evlenmen lazım. böyle biriyle konuştuğuna göre ve burada olduğuna göre yaşam standartlrın belli seviyede değil o zaman baya bir güzel olman lazım öyle birini bulmak içni. bunlar yoksa yemek yapmayı kabullenmek zorundasın başka seçenek evlilik vs düşünmeyecek hayatını yaşayacaksın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlis anladin galiba beyfendi zengin degil. Isi bile yok ama ben calisiyorum hemde üni okuyorum hemde kendi sirketimi yönetiyorum ve beyfendi benden full ev hanimligi bekliyor kendi kahvede cay keyfi yaparken. Böyle bir kafa yok yil olmus 2024
madem maddi durumun görece ona göre iyi neden öyle biriylesin ve hem durumu kötü ve bana göre kendisi de kötü bu durumda. boş birisi o zaman bişiy yaptığı yok birde erkeklik yapıyo aklı sıra. ama bu tür durumlarda denge varsa diyelim sen çalışıyosun ama part time o full çalışıyo bunu belki isteyebilir. mesela sen çalışmıyorsun o çalışıyor o zaman bunu istemeye hakkı var.. zaten nasıl olacak eğer bir yardımcı yoksa yemeği birisi yapacak. ama sen tersini söylüyorsun ben kız/kadın olsam 1dk sürdürmem o ilişkiyi. isterse yakışıklı olsun.
Çocuk haklı. Eğer eşine iyi bakabilecekse yemek yapılmasını istemesi kadar doğal bi şey yok. Şu feminist dünyanın getirdiği erkeklerde her işi yapsın demeyi bırakın bu adam günde 9 10 saat çalışıp anası ağlatılıp eve gelecek her insan eve geldiğinde sıcak bi yemek ister. Yemiyorsa ilişkiye girmeyin evlenmeyin. Sende şu konuşma tarzını düzelt bir an önce çok iticisin. Anası zaten yemek yapmış büyütmüş onu merak etme. Dışardan söyleyecekse sen neye yarıcan biblo musun
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kim 1 maas ile gecinebilmis? Bende calisiyorum onun gibi üstelik bide sirketimi yönetip birde üni okuyorum. Bence biraz destek beklemek cok gelmemeli
Cevap sahibi
+1 yıl
Abicim sen şimdiden para derdindeysen boşuna adamı oyalama senin gibi paragözden kurtulsun bari bu ne böyle. Sevgili olduğu adamın parasına bakmaz bi kız onu koşulsuz sevmiyorsan ağız dalaşına giriyorsan bırak. Ama sen bu kafayla pek bulamazsın. Fabrikatör yaşlı dayılardan bul sen yanlış yerdesin
Soran
+1 yıl
Abim konu para degil ki onun parasi benim param benim param onun parasi. Anlatmak istedigim sey o 1 ise gidiyor evet zor ama bende ise gidiyorum üstelik okuyorum bide sirketimle ugrasiyorum. Paragöz meselesini nasil anlayabildin cok merak ediyorum ben ondan daha cok kazaniyorum mesela ve bu umrumda degil
Cevap sahibi
+1 yıl
umrunda olmasa başlığı açmazdın abicim. sen ayrıl oda rahat etsin sende ama sen çok paracı bi kızsın bide laf dalaşına giriyorsun adamla yemek yapmayı yemiyorsa boşuna evlenme
Soran
+1 yıl
Yemek yaparim diyorum ki zaten? Bütün evin isini karindan beklemek ( o da calisirken ayni senin gibi hatta senden daha fazla) dogru mu sence? Ki para konusunun baslikla alakasi yok?
Cevap sahibi
+1 yıl
Anana yaptır demişsin.
Soran
+1 yıl
Evet ben onun annesi degilim karisiyim. Ona yemek yapmak benim görevim degil. Yaparim orasi ayri ama bence bir erkek de kendine bakabilmeli.
Cevap sahibi
+1 yıl
Erkek kendine bakabilir ama evlenmeyi göze alıyorsan evi çekip çevirebilmelisin yemiyorsa evlenme abicim
Soran
+1 yıl
Onu yapmakta bisey yok da. Ikimizde calisiyorsak ortak yapilmasi daha dogru degilmi. Erkek: isten geliyor rahat kadin: isten geliyor yemek cocuk temizlik camasir ütü bu kadin ne zaman rahatlicak? Erkek biraz daha destek cikar birlikte yaparsa ortada sorun kalirmi?
Cevap sahibi
+1 yıl
zor o iş erkek zaten yapamadığı şey için evlenir o zaman niye kadına ihtiyacı olsun. sen yerine ev hanımı alsın bence daha iyi
Soran
+1 yıl
Esin yandi galiba. Yapamadıgin isleri yapabildigi icin evleniyorsun onunla. Onu sevdigin icin degil.
Cevap sahibi
+1 yıl
yok ben kadınıma çok iyi bakarım parasınıda veririm. toksik ilişki gereksiz aşk meşk. yol arkadaşım olsun yeter.
Sana kesinlikle katılıyorum. Erkeklerin çoğu kadına bir eş değil bir aşçı, temizlikçi gözüyle bakıyor. Çünkü kendileri kendi işlerini yapamayacak kadar aciz yetiştirildi. Oturup koca adamlara annelik mi yapacağız? Bırak gitsin
Öf soruna bakar mısın dışarıda işte çalışırken patronların kölesi olanlar kocalarına artist
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konu yemek yapmamak degil. Elbette yaparim yapicam da. Ama bu görevi komple sadece bana yüklemesi dogru degil bence sonucta bende calisiyorum. Ben paylasmamiz lazim diye düsünüyorum
Hayat müşterek eğer tek maaş yetiyorsa biri de dinlenip ev işlerine odaklanmalı kapitalist sistem tek maaşla geçiinmeyi zorlaştırdı. Ama işte çalışmak oradaki insanların ağız kokusunu çekmek orada yıpranmak -çünkü insanlar bu devirde gerçekten çok zor ve iki yüzlü- her iki insanı da yorar eve geldiğinde biri birini idare edebilmeli. Her ikisi de çalışınca negatif yüklerle eve geliyor paratoner etkisi olmuyor karşı tarafta tabi kadın da diyor ki ben de çalışıyorum hiç sabredemem çeker giderim çocuk da varsa olan çocuğa oluyor mutsuz aile mutsuz çocuklar sorunlu bir toplum.
Çalışmıyorsan bir işte yemek gibi sorumlulukları senin alman gerekir ikiniz de eğer çalışıyorsanız ortak bir paydada buluşabilirsiniz yemeği sen yaparsın yemek alışverişini o yapar vs vs
ne kadar sabırlı bi erkek bu ya da kendisine saygısı yok kendisine saygısı olan bi erkek git anana yapsın yemek dedikten sonra bırak senle balımlı konuşmayı evlenmenin e sini düşünmemesi lazım
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir erkek esiyle yemegi olsun diyemi evlenir sevdigi icinmi?
sevdiği için evlenir hiç bi erkek yemek için de evlenmez gider iki yumurta kırar yer ya da imkan çok artık dışarıdan söyler en kötü yani sana burada demek istediği başka ama sen sanki sana sen benim kölemsin demiş gibi muamele yapmışsın git anan yapsın ne ya Emimim ki kendi başının çaresine bakabilecek bir kadınsınız ama buna rağmen sen ona desen ki arabam bozulsa sanayiye götür müsün? o da dese ki git baban götürsün! naparsın? kırılırsın değil mi bak sana anlayabileceğin şekilde söylüyorum ki fevriliğin saçma yerde fırladığını anla diye
Soran
+1 yıl
Arabami kendim sanaiye götürürüm. Ki bu bir istisna. Benim arabamsa onunda arabasi. Yemek yapma meselesi böyle degil ama cünkü beyfeni tam bir ev hanimi istiyor. Kimse kusura bakmasin isten gelir birlikte yapariz ona hic lafim yok. Ama bide isten sonra benden altin tepside yemek bekleyemez. Bence buna sende hak veriyorsun :)
Senle nasıl konuşuyor bu çocuk. Konuşma üslubuna bak Allah'ım. Sana anan iyi bakmamış belli ki milletten acısını çıkarıyorsun.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annem ben 2 aylikken öldürüldügü icin evet bana iyi bakamadi maalesef… hickimsenin de acisini cikardigim yok acikcasi esinden sadece yemek yap ve evi temizle fasfini bekliyorsa bi adam o evlilikten süphe duyarim. Esinmiyim? Temizlikcin mi?
Allah rahmet eylesin Çocuğun hizmetçi aldığı yok eşinden yemek yapmasını istiyor elinden yemek yemek istiyor bu hoşuna gitmeli niye bu kadar gerginsin sen. Kötü bişi dememiş. Hem daha sevgilisiniz hele bismillah
Soran
+1 yıl
Tesekkürler. Is ciddiye dönüyor zaten sevgili dedigime bakma. Gergin olmamin sebebi bu konuda asla anlasamamiz. Bende okuyorum calisiyorum ve bir cok baska isle ilgileniyorum elbette gün gelir ben yemek yaparim. Ama benden önce eve gelip de benden yemek beklemesinide istemem acikcasi. Onunda biraz destek cikmasini beklerim bence bu kötü bisey degil