Ben mi yanlis anliyorum?

1.5 yildir nisanliyim, Ankara 'da yasiyoruz nisanlim mekan sahibi. ankaradaki ogrenci nufusunu biliyosunuz zaten. mekanimiza gelen bir musteri var 20-21 yasinda oldugunu tahmin ediyorum. nisanlim bu kiza karsi inanilmaz sefkatli davraniyor. calisanlar bu kizin gecen sene de mekana geldigini nisanlimin eski musterisi oldugunu o yuzden boyle davrandigini soylediler ama benim icimde yinede bi kuruntu var. masada birsey yiyoruz ben garsonmusum gibi kizi isaret edip …’a da ver diyor bide ayagina yemek goturuyorum hanimefendinin. disarda sigara iciyor kiz hanimefendi neden disardasiniz yanlis anlicak insanlar diye takilip getirip locaya oturtuyor, bi kez de fistik dedigini duydum ama esimin yasi buyuk (36) kiz kucuk diye soyledigini dusunmustum. sizce kuruntularimda haksiz miyim? hani genclikse genclik bendede var daha 24 yasinda bi kadinim neden bu kiza ozel ilgi sefkat gosteriyor? kendisine soramiyorum sorsam kesin ogrenci o yuzden dicek ama hergun kac ogrenci geliyor neden onlara oyle davranmiyor?
Ben mi yanlis anliyorum?