1.5 yildir nisanliyim, Ankara 'da yasiyoruz nisanlim mekan sahibi. ankaradaki ogrenci nufusunu biliyosunuz zaten. mekanimiza gelen bir musteri var 20-21 yasinda oldugunu tahmin ediyorum. nisanlim bu kiza karsi inanilmaz sefkatli davraniyor. calisanlar bu kizin gecen sene de mekana geldigini nisanlimin eski musterisi oldugunu o yuzden boyle davrandigini soylediler ama benim icimde yinede bi kuruntu var. masada birsey yiyoruz ben garsonmusum gibi kizi isaret edip …’a da ver diyor bide ayagina yemek goturuyorum hanimefendinin. disarda sigara iciyor kiz hanimefendi neden disardasiniz yanlis anlicak insanlar diye takilip getirip locaya oturtuyor, bi kez de fistik dedigini duydum ama esimin yasi buyuk (36) kiz kucuk diye soyledigini dusunmustum. sizce kuruntularimda haksiz miyim? hani genclikse genclik bendede var daha 24 yasinda bi kadinim neden bu kiza ozel ilgi sefkat gosteriyor? kendisine soramiyorum sorsam kesin ogrenci o yuzden dicek ama hergun kac ogrenci geliyor neden onlara oyle davranmiyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mekanımız deme nısanlının mekanıysa , patron calısan ılıskısı dısında samımı
nisanlim bile mekanimiz diyosa ben neden diyemiyorum? hicbir kadin musteriyle boyle samimi olmayan adam neden simdi samimi
Deme ıste mekan onun o der , calısan olsa bı nebze anlasılırdı samımıyet artısı dıye kı normal degıl musterıyle oyle konusuyosa sadece musterı degıldır o
haklmiyim sizce suphemde yani
Bunlara rağmen ayrılmaman? Kafan mi yok kızım kendine yazık etme daha gençsin ayrıca dede yasindaki insanla isin ne aqqq sevgilinin o kızda gözü var gayet açık fistik demiş bir de öpmesi mi gerek ayrilman için ahahjahsuwwgahwhaj
ben nisanlimin bu kizla samimiyetini yeni gordum daha once hic boyle biseyi gormedimki. bir anda 1.5 yillik birseyi atmak kolay degil. ailelerimiz sayesinde tanistik ortada ortak insanlar var o kadar kolay degil benimde ailemden gordugum baskişar var onyargili olma lutfen
Kadına hak veriyorum cidden daha karşında öpsün mü
arkadaslar hakliisiniz anliyorum ama sizde benim mecburiyetlerimi anlamiyosunuz ortada aileler var diyorum
Knk iyi misin aile olsun hayatına yazık edeceğine biraz azar işit
olayin sadece azar isitmekle kalacagini dusunuyosun ikimizde dogulu bir aileden geliyoruz ikimizinde ailesi uzun yillardir tanisiyor o kadar kolay degil bazi seyler benim elimde degil
Valla ipleri eline alıp zorluk çekmen lazım hayat herke siçin zor seni kullanıp atsa daha mı iyyi
Kız tamam da uzun süre birliktesiniz, çevreniz, tanıdığınız var diye aldatmaya göz mü yumacaksin? Baskı varsa var kaç yaşında insansin ailene karşı gelemiyor musun? Senin hayatın ve önemli olan sensin ailen değil baskalari hic değil lütfen kendini önemse. Başkalarını düşünüp kendini üzme ve bu ilişkiyi çabucak bitir evlenince neler olur kim bilir
Evlenince ne olur biliyormusun adam seni aldatır ondan sonra seni üzer s1kt1r eder ben akrabalarımdan biliyorum
Takmas. İlk başta nişanlım dedin sonra eşim hangisi.
eylule dugunumuz var kafam karisti ☺️
takmas ne?
sadece hakli miyim şüphemde haksizmi
tamam
Eee attın kayboldun
Yaw bu abazaya kanma
Yürüyor ya da muhtemelen yatıyor o kızla
yani o sefkat bosa degilmi asla
Hayır alakası bile yok ateş olmayan yerden duman çikmaz illaki vardır bir mazisi
..
Peki duman var ama ateş yoksa
Kurıntu yapma belkide öyledir
hm
Hmm ya. Mekannin ismi ne
Saçmalık uyar
ne
Ya hayatında birisi var başka kadına böyle yakın davranılır mı
iste bende ill defa boyle davrandigini gordum bi kadina yurumuyor belki ama bu kadar sefkatli de davranmazsin ozel olarak kizin ayagina gidip yemek getirttim ben bume
Kesinlikle konuş bana normal gelmedi
Eşin kız iti
nasil yani
Eşin seni aldatır bak
Evli değilken durumu anlat
o kizla mi?
O veya başkası eşin çok kızlara yanaşıyor
ilk defa böyle birine samimi olsugunu gordum o yuzden kolay degil benim icin
Gidip durumu eşine anlat ve konuş büyük ihtimalle seni aldatır. Saçmalık kıza fıstığım demesi sen nasış duruyorsun orada
kizin yasi kucuk diye fistik dedigini dusundum genelde yasi kuxuklere deriz ya
Senden 2,3 yaş küçük kız ne oldu bu
Kız essek kadar olmuş 3-5 yaşındaki küçük çocuk değil 21 yaşında diyorsun. o zaman küçük diye opsun ama yanlış anlama küçük diye sevdi onu
Valla benim sevgilim böyle yapsa kafasını kırarım patlatırım
Yani direkt ayrılır insan bu kadar da canım olunmaz fıstık ne
Neden adam olup insanca terk edemiyor musun?
Edebiliyorum onları abartarak dedim 😂 nasıl eşine kızmaz yükselmez
Taş devrindemiyiz bağırıp çağırıp sonra sqkt1r ederim
Haklisin
Sen ne yaparsın öper misin sevgilini😂
Bu kadın gibi yapmayacağım kesin
Evet bu kadına anlam veremedim
gercekten benim yetistigim cevrede bi kadin olmanin nedemek oldugunu bilmiyorsunuz umarim hicbir zamanda bilmezsiniz
Nerelisin
van
Valla durumların değişik
Ama yani kendi ayaklarının üstünde duramıyor musun kızım
Hayır tahmin edebiliyorum doguyu biliyorum tabii ki. Sadece su an elini taşın altına koy ki ilerde daha da kahrolma, pişman olma, seni düşünüyorum. bir cesaret gösterip kendini kurtarmazsan hayatın mahvolacak o pişmanlıkla kendini daha daha mahvedeceksin bunu yapma kendine
duramiyorum iste bi isim meslegim yok Ankara disina bile gondermediler anlatamiyorumki ben derdimi siz hepinizin ailesi sizin gibi zannediyosunuz
Senin yerinde olsam kacardim
Onları bilmiyorum ama bir yerdrn bir şeyler yapabilmelisiniz ailene bağımlı olmamak zorundasın ki
Bak ben senin yerinde olsam yok olmaz derdim hiç bir yere bırakmıyorlar mı bu yks ye gir kaydol sınav senesi tercih yap 4 yıl kyk da yat kalk kendi ayaklarının üstünde dur
4 ay var nasıl kazansin kız
annem daha ilimli bi insan digerlerine gore onunla konusacsgim bunu. tesekkrler tavsiyeleriniz icin
Kazanmasın normal bir bölüme gitsin kyk da kalsın bende aynısı yapıyorum ahshjaa
Olum ben ailemden bağımsızım ben ölmedim sende ölmezsin yani
E kazansa bile 2 yıllık gelecek
Lütfen o adamin seni sevmediğini göz onunde bulundurarak konuş bize de haber et lütfen
Ablacım 2 yıl da o aklını başına toplar ve orada kendi kendine adapte olue sonra bir daha sınava girer
He aq yaş oldu 40
Ne yapsın aldatılsın mı
cok tsk ederim gercek anlamda yardimci olmaya calistiginiz icin, haber edecegim
0.1 bile olsa insalık görevimizi yaptık bu kız arkadaşın dediğinede katılıyorum o adam seni sevmez bak babamdan biliyorum benim babam da aldatı
Zaten kaçsın diyorum ne aldatilmasi
Bir şey olursa yazabilirsin bana özelden. kendine dikkat et 🫠
cok tesekkr ederim 💓💓
Evet hayat zordur iyi şanslar
rica ederim saglicakla kal 🥰🥰
Bana mı dediniz bilmiyorum 😂 sizde sağlıklı kalın
Yo kiza dedim
Anladım🤕😕