Sizce sinirlenmekte haklı mıyım, değil miyim? Ayrıca ablaya karşı olan tavrımı değiştirsem doğru mu olur, yanlış mı olur?

Küçükken yaşıma göre ağır bir travma atlattım ve sonrasında bir anda içime kapandım ve üniversite okumak için İzmir'e gidene kadar da içime kapanık, pasif, birçok kişi tarafından akıl hastası olarak görülen biri olarak yaşadım. İzmir'e gelince birkaç gün içinde bütün o yılların üstümde bıraktığı olumsuz etkileri üstümden atıp adeta küllerimden doğdum ve bu yüzden sağ kolumun yan tarafına küllerinden doğuşun simgesi olan Anka Kuşu'nun dövmesini, ayrıca yeniden kendime gelip güçlü biri olmama sebep olduğu için ise sol bileğime resimdeki dövmeyi yaptırdım. Geçenlerde ise sağ kolumun bileğime yakın bir yerine Gazi yav imzası dövmesi yaptırdım. ( Bu arada Konya'lı ve kürdüz, ailem Atatürk hakkında yanlış bilgilere sahip olduğu için Atatürk'ü sevmiyor, ama ben Atatürk'ün Kürtler hakkındaki düşüncesini merak ettiğim için bu konuyla ilgili 2 kitap bitirdim. )

Üniversitede ise, hiç ilgimin alakamın olmadığı bir bölüm tercih ettim ve tahmin edeceğiniz gibi okulumu bitiremedim; bu sene ise, yine geçen sene ve önceki sene kaldığım yurtta kalıyorum ve tekrardan sınava hazırlanıyorum.

Dün gece, yurdun lobisinde otururken yurt çalışanlarından 28 yaşında bir abla, yanımdan geçerken kolumu görüp şaşırdı ve sonrasında bana " Bari tüm bedenini kaplatacak bir dövme yaptır " dedi, daha sonra ise cahil olduğumu ima edercesine bana Atatürk'ün doğum ve vefat yılını, ayrıca annesinin adını sordu, ben de cevapladım. Sonrasında " Niye sordunuz? " dedim, o ise sırıtarak " Hiç, öylesine sordum " dedi. Normalde, gerçekten öz ablam gibi sevdiğim, saydığım; yaşça bize yakın olduğu için yurttaki tüm öğrenciler kendisine " Sen " diye hitap ederken, benim, saygımdan dolayı " Siz " diye hitap ettiğim biriydi, ama dünkü davranışından sonra kendisine çok sinirlendim. Sinirimi yatıştırmak için odama çıkıp 2 tek viski içtim, biraz ağladıktan sonra tekrar aşağı indim.

Sizce sinirlenmekte haklı mıyım, değil miyim? Ayrca o ablaya karşı olan tavrımı değiştirsem doğru mu olur, yoksa yanlış mı olur?
Sizce sinirlenmekte haklı mıyım, değil miyim? Ayrıca ablaya karşı olan tavrımı değiştirsem doğru mu olur, yanlış mı olur?