Eltim geçen hafta çarşamba akşamı saat 22.00 civarı ses kaydı atıp, evleri boyanacağı için cuma, cumartesi ve pazar günü “müsaitseniz sizde kalalım, gündüz annemde olurum, akşamları sizde yatarız” dedi. Evde kalabalık sevmem, düzenime çok düşkünüm ama eşimi de düşünerek “tamam abla” dedim. ( bu arada aynı apartmandayız)
Perşembe günü saat 16.30’da tekrar mesaj attı, “boyacılar yarın gelecek, kokuya göre akşamları sizde kalabiliriz” dedi. Ben de yine “tamam” dedim, her ihtimale karşı o akşam yemek yaptım, evi toparladım, havlular hazırladım. Cuma oldu, ses çıkmadı. Yemek az olmuştu, ekstra tavuk alıp yemeği çoğaltacaktım ama eşim “bir sor istersen” dedi, aradım, bana demez mi “siz kendinize göre yapın, boyacı yarın gelecekmiş” dedi. Neyse ama ben yarın gelcekmiş dediği için o gece yeni bir yemek yaptım.
sonra cumartesi oldu yine ses çıkmadı. Dışarı çıktım işlerimi hallettim, akşam 21.00’de yazdım, “abla siz bizde kalacak mısınız?” diye.
“Yok yavrum, adam bu akşam geldi, sana yazmayı unutmuşum, yarın sabah gelecek” dedi.
Ona da tamam dedim. Ve o yaptığım yemek olduğu gibi dolapta kaldı biz eşimle dışarda yedik.. pazar günü yine sesi çıkmadı , ben de artık sormadım. Ha bir de tatlı da yapmıştım 6 tane tatlım da çöpe gitti bugün..
Yani 2 gün boyunca yemek yaptım, hazırlık yaptım, evimi temizledim, ama planları değiştiğinde hiç haber vermedi; hep ben sorunca öğrendim. Sonunda da tamamen sessiz kaldı. Artık sormamaya ve hazırlık yapmamaya karar verdim. Yaptığım yemeği de aldım ablama götürdüm orada yedik. Sizce tepkili olmam normal mi? Boyacı onları oyalamış olabilir ama benim evim de onların rezervasyon yaptırdıkları otelleri değil.
Ben sessizlik sevdiğim halde evim küçük amerikan mutfak bir ev olmasına rağmen ona tamam dedim kabul ettim. 2 tane de oğlu var ve ben onların sesini de çekmek zorunda değilim ama yine de tamam dedim hatta başım gözüm üstüne bile yazdım.
ama o kafasına göre takıldı. Yani sen bana cuma , cumartesi , pazar diyorsun ama bakın bugün pazar oldu sesi yine çıkmadı. Yarın pazartesi ben ha geldi ha gelecek diye ondan haber mi bekleyeceğim sürekli… benim de kendime göre bir düzenim bir yaşamım var ve müsait olamadığım günlerim var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer