Vazgeçmek kolay affetmek zor sözüne katılmıyorum.
Herkes kendi düşünce yapısına uygun olanı kolay veya zor diye tabir ediyor mesele o an ki duruma göre doğru kararı verebilmektir.
Benim hayat felsefemde hata affedilebilir eylemlerdir ama yanlış asla affedilmemelidir.
O yüzden bana yapılan yanlışı, hakareti asla affetmem.
Haklısın herkes kendine göre zor ya da kolay olarak algılar🙂
Aynen öyle.
Bazı işler vardır bitirmesi zordur ama yinede pes etmeden devam etmek, çalışmak gerekir ama bazı işler vardır imkansızdır ve uğraşı tamamen zaman kaybıdır bırakmak gerekir.
Ve vazgeçmekten vazgeçtiğin zaman saplanır kalırsın..
Kalp bağırıp çağırmaz zaten şöyle fısıldar..
"vazgeçme.."
Zihin de cevap verir "ne çabuk unuttun.." diye..
İşte o vakit başlar gece nöbetleri, geceyi sabaha harmanlayan, sabahı uykusuz gözlerle günü karşıladığın, en çetin savaşların verildiği bir meydan muharebesine döner yüreğin..
Belki de en güzeli kayıtsız kalmaktır müşteki olduğun ama sanık koltuğunda oturduğun o yürekte..
Benim için vazgeçmek çok kolay. Hiç takıntılı kalmadım. Bittiyse bitmiştir. Yaraya tuzu basar geçerim. Asla kasiyip da yarayi kanatıp durmam. Affetmek ise daha kolay. Affetsem de vazgeçtiğim bir insan bende bitmiştir. Dahası olmaz. Konuşmaya devam etsem de duygularım bitmiştir. Artık ağzıyla kuş tutsa o duyguları geri getiremez.
Cevap
8Cevap
Kişisine göre değişir kişi var yaptığı şeyi affetmezsin kişi var kovsa bile vazgeçmezsin
Affedemediğim noktada harika şekilde vazgeçiyorum 😏
Bu ne böyle ya ikili ilişkiler çok yorucu ben çok tembelim hiçbirini yapamam
VAzgeçtiysem affetmiş sayılırım daha umrumda olmaz ne yaoayım vazgeçtiğim insanı
Affetmeyi severim ama affedemiyorsam kolay vazgeçerim
Çok kısa sürede vazgeçerim ama affetmem.
Yanlış büyükse affedemiyorum.. Kin büyüyor bende..
Affetmeyi çok
Affetmek bana göre
Skitir etmek
Vazgeçerim
Vazgeçerim.
Vazgeçmek
Affetmek
Affetmek
affetmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?