Affedici misiniz? Affetmeniz aylar yıllar sürebilir mi? Yoksa çabucak yumuşar mısınız :) ?

Affedici misiniz? Affetmeniz aylar yıllar sürebilir mi? Yoksa çabucak yumuşar mısınız :) ?

Kindar biri değilim
Yaptığı şeyin boyutuna bağlı olarak affederim fakat bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Yavan olur bozuk olur tatsız olur
Mevsime göre şerbet be şekilde beni küstürdüğübe bağlı atıyorum çorap fırlatur kızarsın vs bi kaç dakika sonra sarılırsın böyle şeylerde affediciyim ama beni kızdıracak şeyler yaparsa çok zor affederim ya da affetmem ne olduğuna bağlı olarak
Kime göre neye göre diye bakmak lazım. Ufak tefek şeyleri uzatmam karşımdaki insan da düzgünce özür dilemişse sallar geçerim.
Büyük bir olaysa kolay kolay affetmem direkt aramdaki bağı kopartırım
Cevap
24Cevap
Sevdiğim biriyse hemen affediyorum nefret ettiğim tek huyum
Bi sen bi ben akıllanmayız
Ben affederim ama yapılanı asla unutmam. Affettim diye de o kişiyle bir daha asla bir araya gelmek istemem, herkes yerini bilecek
Yapılan şeye bağlı ama yufka yürekli olduk kol böreğine çevirdiler 😂 yine de hâlâ yufka yürekliyim ama affetsem bile kırıklığım zor geçer.
Hahahah süpersin ya😃😃
Affetmek Allah'a mahsus tabi ki ama aldatmak gibi ağır bir şey yaşadıysam onu ancak yine Allah affeder.😅 Ben affedemem.
Sevdiğimi affederim de şu ana kadar olan birçok tecrübem affetmenin aptallık olduğunu gösterdi. Bu saatten sonra kimsenin kredisi olmaz bende
Tanrı değilim af yok asla her hata bakiredir ikincisi tecavüzdür
Yufka yürekliliği arşa çıkardım.. saniyelerimi alır aff etmek 🙄 iki gülen yüze kanarım direkt. Mutlu olmayı seçerim, sevmeyi seçerim ha ama aff etmekten kastım aldatmak değil baştan diyimde
Ben yufka yürekliyimdir sinirim geçince affederim
Neye gore ama aldatma varsa sansi yok baska seyler istisna
kolay kusmem ama kusersem de affetmiyorum.. hani bu oyle basit kusmek de degil..
Aldatmayı asla affetmem onun dışında yumuşak biriyimdir, sen peki
Aynen öyle bende
Peki sevgilin var mı o nasıl biri
Affedeceğim insana bağlı. Ben çevremdekilere çok değer veririm verdiğim değerin kullanıldığını göründe birde üstelik karşı taraf beni iyi tanımasına rağmen yapıyorsa affetmem
Affetmek Allah'a mahsustur, hatalardan ders cikarilmiyorsa uzaklaşır giderim arkama bakmadan.
Kinci değilim ama soğursam silerim hayatımdan bir daha geri dönüşü olmaz
Ölüm çok yakın olduğu için genellikle affetmekten yanayım. Yufkadan da yumuşak kalbimiz var.
Çabuk afederim. özür dilemesi yetiyor. Bazen bir selam bile yetiyor
Kolay affetmem
Allah affeder ben affetmem
Bütün zalim olanları
Kişiye olaya göre değişir
Asla affetmeyeceğin seyler nedir?
Aile mi sevgili mi
Asla affı olmayacak şeyler yani senin için eş olabilir kardeş olabilir aile olabilir sevgili arkadaş fark etmez.
Sevgilimse yufka yürekliyim
Yufka yürekliyiz.
ne yaşandığına bağlı ve kimi affetiiime bağlı
Suça ve suçluya göre değişir durum.
Genellikle affedemiyorum ben 😅
Çabuk affeder neredeyse hiç unutmam.
Hemen affederim uzun süre küs kalamıyorum ‽
Önemli olan karşılıklılık affetmek
Ne olduğuna bağlı.
Önemli olan onun çabası affetmek erdemdir.
Ne yaşandığına bağlı biraz.
Uxun sürer genelde de affetmem
Ne suç işlediğine bağlı
Yaptığı hataya göre degisir
bitmişse bitmiştir affetmem
Yüreğim aşırı yufkadan 😄
Çok yufka yürekliyim saman alevi gibi hemen geçiyo
direkt unutup, yok sayarim
Mevzuya göre değişir
Uzun sürer
Affedemem ben kimseyi
Yufka yürekliyim