Nişanlım travestilere bakıyorum zannedip terk etti, kendimi nasıl açıklamalıyım?

Nişanlım aynı zamanda imam nikahlı karım dün gece saçma sapan bir mevzu için terk etti. İş çıkışı serviste arkadaşlar geyik muhabbetine travesti ismi söylemişler ben bilmeden instagram da aradım ve silmeyi unuttum. Sonra nişanlım hesabımda görüyor ve bana Allah uzun ömür versin. Zevklerinin ya dedi. Ne dediysem inanmadı. S*ktir git diyor ne yazarsam imam nikahı yüzünden bitiremiyorum aileler yüzünden susmak zorunda kaldım için Allah benimde belamı versin dedi uzun uzadıya yazdım her şeyi at yalanı ikeyim inanı dedi. Ben bu yaştan sonra travesti mi yapıcam dedim her şeyi dedim bu kadar güvenin biz bu kadar mıyız diyorum evet artık bu kadarız. Ailelere anlat beni bu yükten kurtar dedi. Ne yapmam lazım yardım edin?
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlımla konuştum bir şekilde arkadaşların gösterdiğini anlattım. Dahası bu travesti olduğunu bilmiyormuş kadın zannediyormuş. Şimdi nasıl davranmalı ona. En son sarılalım dedim istemedi. O kadar değil diyor. Aradım daha sonra 2 3 dk konuştuk. Çok soğuk değildi. Bundan sonra ki adımlarım nasıl olmalı?
Nişanlım travestilere bakıyorum zannedip terk etti, kendimi nasıl açıklamalıyım?