Nişanlım izin vermemesine rağmen istememesine rağmen işe girdim ve iş yerindeki şefle konuşmaya başladık ilk başta söylemiştim nişanlıyım aramız bozuktu o sıra nişanlımla ama seviyordum hâlâ seviyorum şef dinlemedi hep konuşmaya çalıştı kahvaltıya gittik süprizler yaptı benim de hatam var yok değil ama şu an çok pişmanım ben nişanlımı çok seviyorum nasıl böyle oldu anlıyamadım nişanlımla aram iyi değilken oldu herşey ama bu bahane değil ama aşırı derecede korkuyorum 5 ay sonra evlenicez ama kendimi çok kötü hissediyorum herşeyi geçtim şef beni öptü ve ben tiksiniyorum ama ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin beni bu çıkmazdan kurtarın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBak kardeşim yazdıklarım hakkında ne düşünürsün bilmiyorum ama ben kızların sevgilisi nişanlısı ve eşi varken onu yok sayıp kendi bildiklerini okumasına aşırı derecede karşıyım ve nefret ediyorum genel olarak bütün kızlar da bu durum var galiba.
Bence nişanlına karşı her konuda dürüst olmalısın Eğer nişanlının istemediği bir şey yaptıysan ona dürüstçe anlatıp öyle yoluna devam etmelisin Çünkü o sana güveniyor ve her konuda senden yanlış yapmayacağını umut ediyor.
Yani biraz geç de olsa doğruyu anlamışsın umarım bundan sonra kafanın dikine gitmezsin.
Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun inşallah evlenip mutlu olursun.163 Yorumla- +1 yıl
Yazdıklarına katılıyorum ama bence erkekler de kafasının dikine gitmemeli mesela babam bir yere giderken bize mutlaka söyler habersiz gitmez bir şey olursa ulaşamazsak diye de evde kim nereye giderse söyler yani eşin ya da sevgilin varsa da ona da haber verirsin illa izin almak olarak değil ama işe baslicaksan senin için önemli olan insanlara da fikrini sorarsın kimse kafasının dikine gitmemeli, akıl akıldan üstündür sonucta
- +1 yıl
Valla çok doğru. Gayet açık ve net yazmışsın. Dürüstlük dürüstlük dürüstlük. Hayatında bir insan varsa bu sevgili olsun nişanlı olsun eş olsun artık 2 kişisinizdir kendi kafana göre kararlar almamalı iki tarafta sorumluluklar var çünkü. Saygı değer önemli. Güven hele kırılınca herşey bitiyor.
- +1 yıl
@uygunomer27 @Kültürel bir ata sözü var " her doğru her yerde söylenmez " diye
Bu kız bu dürüstlüğü gösterip, yaptığı hatayı söyleyecek olsa muhtemelen nişanı yavbozulacak ya da erkek kabullense olur oyu içte huzursuzluk olarak kaynağı kıvılcımı olarak kalacak. Bu nedenle her şeyde dürüst olup kinuskak olmaz. Bu yaşanan hata ve pişmanlıkla ders olur sessiz kalınır ve yıkılmaya sebeb olmaması için sessiz kalınması gerekir
En İyi Cevaplar
Ne diyimki , olmaması gereken şeyi yapmışım umarım nişanlın duymaz , birde hiç bir kadın istemedikten sonra hiç bir erkek hiç bir kadına yaklaşmaz , sen istediğin için sana şef yaklaşmış , sen tavır koysan senin yanına bile yaklaşamazdı , bunu sende biliyosun boşu boşuna , şöyle böyle oldu , falan deyip şefe suç atma , sen istediğin için oldu bunlar ,, nişanlıma kızdın ,, boşlukta kaldın , ilgi görünce , şefe yaklaştın her neyse olan olmuş , hatasız kul olmaz ,, hatanın neresinden dönersen kardır ,, hemen o işten çık ,, bı yolunu bul şefle büyük bir kavga yap işi bırak , telefonları sil ve engelle , o artamdaki herkesle irtibatı kes ,, ve nişanlıma bu yaşadıklarını anlatma , sağlıkla kal
110 Yorumla
+1 yılHemen o işten ayrıl ben anlamıyorum bi insan seviyorken nasıl böyle bir şey yapabilir. bence sen kendini kandiriyorsun ya da nişanlını sevmiyorsun bende Eşimle nişanlılık döneminde çok meşakatli dönemlerden gectik ama birbirimizi hiç aldatmadık ailem istemiyordu evlenmemi. o ne yaptı etti kendisini sevdirdi. bizde cok tartışırdık. aramızın cok kötü olduğu zamanlar çok oldu ki düğünüme 1 hafta kala ben ayrıldım. sen düşün gerisini yinede aldatmadim baskasiyla asla konuşmadım bu tartışmamız tamamen kişisel di. asla yapmaman gereken birşeyi yapmışsın sef dedigine göre sendende büyüktür hemen işten ayril ve olanlari nisanlinla paylas.
62 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıma nasıl dicem
+1 yılO şef dediğin erkek peşinde mi halâ? Eğer peşinde ve seni rahatsız etmeye devam ediyorsa şikayette bulunacağını söyle bir şekilde onu korkutmaya çalış diye düşünüyorum. En doğrusu da tabii işten hemen ayrılman. Telefonlarını engelle, sana ulaşabileceği tüm yolları kapa bir şekilde. İnşallah kurtulursun bu durumdan ne diyeyim Allah yardımcın olsun.
23 Yorumla
Soran+1 yılAmiiin çok teşşekür ederim
- +1 yıl
Tamam da şefin bir suçu yok burda? Niye böyle adami sapık takıntılı ilan ettin? Kızımız istemeseydi hiçbiri olmazdı kahvaltılar falan filan hiç masumu oynamasın burda birde Allah yardımcı olsun diyorsun bari şu duruma bunu karıştırmayın. Sende amin deme Allah ıslah etsin sizi ne diyeyim
- +1 yıl
Aldatmamis sonuçta sadece kahvaltıya gitmişler ne var bunda ilerisini getirmemiş ve getirmek de istemiyor eger şef ısrar ederse engelle demiş kız sadece
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
132Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBurasi insanlari elestirme yeri degil sorunlarina çözüm bulma yeri. Yaptığın yanlis bir sey evet ama bunun farkinda olman güzel bir sey. O isten bence simdi degilse bile bir kac hafta sonra ayril şefle zaten arana mesafe koy eger ayrilma nedeninu sorarsada baska bir is buldum de kesinlikle bu durumu ya da nisanlini karıştırma isin icine. Aranizda cinsel bir sey gecmediyse nisanlindan ayrılma ve durumuda anlatma.
71 Yorumla
Soran+1 yılTeşşekür ederim inankin ki iyiki bu yorumu yaptınız böyle düşünülmeye ihtiyacım vardı cinsel bişi olmadı zaten konuşmadan öte de gitmedik taki o beni öpene kadar ben zaten geri çektim kendimi
u +1 yılZiyan etme Nişanlının hayatını dürüst ol ve tepkisine göre ya at nişanı ya da devam edin ona bırak 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
00 YorumlaÖncelıkle şunu belırtmek ısterım bellıkı işyerınde çalısanlar ıle mesafe sorunun var. Ben trenyol amazon vs de ürün tedarığı yapan 15 yıllık bır sırket sahıbıyım . Ofıs ortamında yanımda çalısan 14 bayan var onlarla aramdakı mesafeye oldukca dıkkat ederım ıclerınden bazıları farklı frenkansa geçmek ıstese bıle hep bır duvarım vardır profosyonellık bunu gerektırır ama normal hayatımda ıse oldukca espırıli , her yasta ınsanla hızlı ıletısm kurabılen her ortama ve durumu çok hızlı adapte olan bırıyım yanı demem okı işyerınde normal hayatındakı gıbı davranıs sergıleyemezsın sendekı sorun benmce beden dılınle alakalı normal sartlarda hıc bır erkek sınyal almadıgı bır kadına asla yanaşma cesaretı görteremez özellıkle nısanlı oldugnu bılıyorsa yeltense bıle kadının tek bır ters bakısı bıle onu fazlasıyla frenlemeye yeter işyerınde sınırların ve net cızgılerın olmalı ve yazdıklarından yola cıkarak senın bıraz ılgı açlıgın oldugunuda dusunuyorum bence nısanlınla bırbırınıze daha cok vakıt ayırmalısınız özellıkle bunu nısanlın yapmalı ama dozunda yapmalı kadınlara aşırısıda azıda ıyı gelmez. Senın yapman gereken mantıklı şey ılerısınıde hesap ederek oradan cıkman telefonu vs herseyı desgıtrmen ve kımseyede iş arkadaşların dahıl adresını vermemen. Neden dersen yarın öbürgün evleneceksın bu adamla dıyalogların karsına cıkarsa kı cıkma ıhtımalı cok yuksek adam senın pesını bırakmayabılır ve bazı şeylerı koz olaak kullanmak ısteyebılır yuvanı kendı elınle dagıtmakla kalmaz cok cıddı sonuclarada sebep verecek olaylar yasayabılırsın. Bana kalırsa senın evlenmek ıcın henuz cok vaktın var o olgunlukta degılsın ama net olan şey başka iş ayarlayıp ve neresı oldugunu kımseye söylemeden telefonu vs degıstırıp acılen uzaklaşman ve kendını hakım olman yoksa evlensende hıc bırsey degısmez bu şef olmaz mahalledekı bakkal olur manv olur vs vs işin çözumu senın kendı karakterını ehlıleştırmekle alakalı sorumluklarını bıl ona gore davran ya da evlenıp başkasınında hayatını karartma
10 Yorumla
+1 yılEfendi Erkekler Neden Gereken Değeri Görmüyor? Efendi Olduğu İçin Severse Tam sevdiği İçin Mesela Diğer Kötü Erkekler Hak Etmediği Değeri Görüyor. Çoğunlukla Ama Neden Görüyor? Kızlar Tarafından Kusursuz Görülüyor Ülkemizde Ulaşılamayan Her Zaman Cazibeli Gözüküyor Ki Bu Da Böyle Kusursuz Görülüyor. Kızlar Tarafından Zengin Veya Yakışıklı Olmasına Gerek Yok. Sadece Kötü Erkek Olursa Kızı Peşinden Koşturuyor Koşturuyor. Kendisini Vazgeçilmez Gösteriyor Amacı Bu Olmasa Da Kendisi Kötü Olduğu İçin Böyle Gösteriyor, Sonrada Kız Kendisine Bağlandığında İse Kafasına Göre Gidip Geliyor. Kız Kusurlarını Görmüyor Sonuçta Ulaşılmazı Elde Etti Ve Kötü Erkekte Umursamıyor Sonunda Kendisine Kötülük Yapıp Tamamen Atıyor. Sonrasında İse Kızlar Genelleme Yapmaya Başlıyor Erkekler Neden Böylesiniz? Bunu Diyen Her Kız Bunu Yaşamayı Göze Almıştır Ancak bu Şekilde Genelleme Yapmaları Hatadır.. Çünkü Bir İnsanın Kusurlarını Görmeden Seviyorsan Bile Bile Sırf Aşığım Diyorsan O Zaman Genelleme Yapmazsınız. Erkekler Öyle, Böyle Diyen Her Kız Kendi Ettiğini Bulmuştur. Ve Bu Böyle Devam Ediyor Zaten Kötü Erkekler Kızlara Ders Veriyor Geliyorlar Hırslarını İyi Erkeklere Genelleme Yaparak Çıkarıyorlar.
20 Yorumlaİstemedim ayağını geç şimdi milleti uyutma, sen istemeseydin o adam asla dudağına yapışmazdı. "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" sende ateş var ki bu adam da bunu gördüğü için sana yaklaştı ve öpüştünüz. Senin yapman gereken tek şey nişanlına olayı baştan sona kadar anlatmak olacaktır, affeder mi edemez mi bilemem, ama söylemediğin her an o adamı aldatmaya devam edersin, sende meyil var çünkü. Madem gözün dışarıda, ilk kavgada soluğu başka erkekler de alacaksın nişanı boz bence, önce ne istediğine kadar ver
1012 Yorumla- +1 yıl
Niye anlatıcakmış aldatmamıs sonuçta hem belki erkek arkadaşı da karıya gitti ya da o birilerine yazdı? Hem de bahanesi hazır bir şekilde. Kız niye anlatıcakmış alti üstu bi kahvaltıya gitmiş anlatmasının ilişkiye ne yararı olacak hem de aldatmadığı halde
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek miş ile muş ile olmuyor bu işler, sen kendi kendini avutur, kendi saçma ütopik dünyanda yaşarsın ancak, senin kadar geniş meziyetli değilim ben. Sevgilim nasıl olsa ben regl olduğum da karıya gitmiştir, dur o işe gidince bende komşuya vereyim tarzında bir düşünceye sahipsin sen
- +1 yıl
Ya kız kahvaltıya gitmiş bisey yapmamis sacma sapan konusma neyini söyleyecek. O çirkin ithamlarını da sana iade ediyorum alajasiz akakasiz seyler siz kendinize bakın kadinlarin herşeyini eleştirirsiniz kendiniz daha beterini yaparsınız
- +1 yıl
Erkek onu öpmüş kız değil ve aralari da bozuklmus onemli olan araya mesafe koymak ve gerisini getirmemek zaten adam öpmüş kız mesafe koymus daha ne?
- +1 yıl
Aranız bozukken , evli bile degilken , aldatma bile olmayan bir olayin size rapor edilmesini bekleyecek kadar ne saniyorsunuz kendinizi cidden komik
- +1 yıl
Yok ya sana sorucaktım kadınları mal olarak gören yobaz
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum, başkalarına kuyruk sallayıp umut verip ardından nasıl kurtulacağım bundan diyen kız tipleri, umarım Şef denilen arkadaş bu işin peşini bırakmaz bu kadar söylüyorum bana yapılmış gibi hissettim.
Allah günümüz erkeklerine sabır versin.
Eskiden kızlar evli veya nişanlısı olan erkekleri baştan çıkarmaya çalışırdı şimdi ise erkekler evli veya nişanlısı olan kızları baştan çıkarmaya çalışıyor. Ne diyebilirim ki size ve sizin gibilere. Edebinize sevmeyi ve birlikte olmayı bir türlü beceremediniz.
Yazık değil mi o adama şimdi?
O da sanıyor ki nişamlımla aram bozuk olsa da o bana ihanet etmez gözü başkalarına kaymaz. Yazık valla yazık. Bu devirde insanın nişanlısının veya sevdiklerini muhafaza etmesini geçtim, kendi kendini bile muhafaza edemiyor insan. Allah sabır versin nişanşınıza.22 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık kral
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vaybe ne kadar seviyor muşsun nişanlını
sen konusuyon dil zinasi
Bakisiyon goz zinasi
Ellesiyon el zinasi
Öpüşüyon agizzinasi
Sonra aaa ben nisanlimi cok seviyorum ne kadar dokunakli sefle vur patlasin cal oynasin sonra nişanlımı cok seviyorum
Seytan evliliğide evliliğe giden yoluda sevmez niye
Esinle bakisman helal sevap olacak cima uapman helal sevap olacak
Seytan zinayı sever gunaha girmeni sever
Seytanin istedi yolda git ( kulak ayak ve ureme organi zinasi yap) sonra ayy ben ne yaptim ben nisanlimi seviyorum
Ne sevgiymis be peh peh peh10 YorumlaKurtulmak istiyorsan direk git konuş biterse de biter eğer gerçekten sevdiysen her ne olursa olsun kavgalı sinirli de olsan zaten öyle bi hata yapmazdın demekki gerçekten bazı şeyleri sevgiyi öldürebiliyor bence sen sevdiğini zannediyorsun sadece bi alışkanlık veya hoşlantı seninkisi ge diğer kişiye gelecek olursak evet gönül kaymış o an etkilenmişsin ve bir değil bir çok kere buna karşı koyamamışsın belli ki anlattıklarına göre o yüzden seninki sevgi falan değil boşuna vicdan yapma hayat bu her an herşeyi yaptırabiliyor herkes sütten çıkmış ak kaşık değil belki de o da snei aldatmıştır takılma böyle şeylere keyfine hayatına bak kendi mutluluğuna bak gerekirse de herşeyi sil kafan da rahat olur vicdanın da o zaman kimseye bağlı kalmadan gönlüne göre yaşarsın sen kızsın ya ne diye takip dert ediyosun böyle şeyleri
00 Yorumla
+1 yılYönetici sıfatıyla cüretkar davrananan hayvana mesafe koy önce, evet duygusal bir boşluk yaşayıp ilgi görünce yönelmişsin ama hala geç değil, öncelikle işten ayrılmanı ve o dingile son vermeni tavsiye ederim, şu platform da ilk defa argo konuşuyor olmamın sebebi sen nişanlı olduğunu beyan etmiş olmana rağmen, ısrarala sana temas etmeye çalışan kalitesiz karakter.
Kendine saygı duymakla başla ve dediğin gibi seviyorsan yüzünü ve hayatını nişanlına dön, emin değilsen sevginden nişanlının hayatını azad et, yazık bir başkasını karsızlığın yüzünden mahfetme hakkına sahip değilsin.00 Yorumla
+1 yılEğer nişanlına anlatmazsan evlenseniz bile mutlu olmazsın.
Sürekli bir huzursuzluk olur, nişanlın da anlar zaten bir sorun olduğunu.
En kısa zamanda işten çıkmalısın bu arada.
Çıkmadığın sürece yaşadıklarını unutamazsın.31 Yorumla
Soran+1 yılIşten çıktım
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Tövbe çek.
Iki rekat namaz kıl..
Şefle görüşmeyi kes..
Bir daha da ne kadar boşluğa düşersen düş böyle bir şey yapmıyacağına dair kendi kendine söz ver.
Nişanlıma anlatma , anlatırsan nişanı bozar.
Unutmaya çalış. aklından çıkar
Tüm sevgini ve ilgini nişanlına vermeye çalış22 Yorumla- +1 yıl
Anlatırsa ona unutamayacağı birşey söyleyecek. Hiç gerek yok. Anlatmaması anlatmasından daha iyi. Sizin yorumunuza katılıyorum.
Soran+1 yılÖyle yapıcam çok teşşekür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn nefret ettiğim şey. Bu kızda olsa erkekte olsa. Şahsına alınma kırılma. Ama isterdim dışardan bir göz olarak ayrılmanızı. Çünkü sen istemediğin sürece sana yanaşamazdı. Nişanlına nasıl bakıp seni seviyorum diyebiliyorsun? Utanman kaldı mı? Ayrılsaydında bir ömür onun vicdanını yaşasaydın isterdim. En azından benim nişanlım yapsa ben duysam affı olmaz. Yinede büyük konuşmak istemiyorum. Kınamakta istemiyorum. Ama çok sinir bozucu. Ne denir ki. Nişanlına düzgün bir dille anlat. Vebalini alma. Anlat ki ilerde öğrenirse daha da pişman olma.
00 Yorumla
+1 yılİşten ayrıl hayatından tamamen çıkar sen açık kapı bırakdıkça deven etmeye çalışacaktır hatanın çoğu sende ister kusura bak ister bakma ilerde ne olursa olsun suçlusun nasıl nişanlın varken aranız kötü bile olsa başka bi erkekle yemek yersin sana yaklaşmasına izin verirsin bunu eşine açıklasan bile mantıklı hiç birşey yok ve hiç bir bahane seni haklı yapmaz.
19 Yorumla- +1 yıl
Nişanlını gerçekten seviyormusun bunu iyice bi düşün bence...
Soran+1 yılÇok seviyorum ailemi karşıma aldım evet nişanlım ilgisiz biri öyle aramayı konuşmayı pek sevmez ben ona dedim ki sana ihtiyacım var sana sarılmaya ihtiyacım var dedim o da benim de dedi ama gelmedi hiçbi şekilde gelmedi ki biz aynı mahallede oturuyoruz seven adam yapmaz mı gelemezmiydi yanımda olamazmıydı
- +1 yıl
O seni seviyor mu
Soran+1 yılSeviyo ayrılıcaktım sarılıp ağladı hungür hüngür değil ama onun 2 damla yaşı içimi burktu
- +1 yıl
Bilmiyorum ama bence sen gerçek sevsen böyle büyük bi hata yapmazdın
- +1 yıl
Daha fazla bişey söylemek istemiyorum
- +1 yıl
Bunu bilmiyor ve illaki öğrenecek bilmesi lazım
Soran+1 yılÖğrenmesin nolur öğrenmesin lütfeen
- +1 yıl
Kusura bakma ama erkek olsam senin gibi eşim olsun istemem nişanlıyken böyleysen her kavgada başka erkekleremi gideceksin illaki öğrenicek ya şimdi başlamadan ya da sonra nişanlını azıcık düşünüyorsan bırak onu bence ne halt ettiğinide söyle üzülmez çok seni iyice tanımış olur
+1 yılOrtam değiştirmen gerek. Nefsine hakim olman gerek. Galiba biraz iraden zayıf güçlendirmen gerek. Yapamıyorsanda birdaha işe girmemeni öneririm. Nişanlına da birşey anlatma. İçinie göm hatandan vazgeç. Cinsel birşey yaşandıysa ki öpüşmüşsünüz bu çok kötü birşey. Nişanlına başka şeyleri bahane ederek ayrıl. İmkanın varsa ortam değiştir. Yeni arkadaşlar edin. Kendine yararlı şeyler yap. Spor gibi. Çeşitli hobiler gibi. İlgi ve sevgi ihtiyacın dayanılmaz hale gelmişse de biriyle çok uzatmadan evlen.
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlımdan ayrılamam bunu yapamam denedim ama olmuyo ben onu çok seviyorum
- +1 yıl
Cinsel birşey pek olmadıysa tamam ayrılma ileridede anlatırsan sadece psikoloğa falan anlat. Ortam değiiştir. birdaha yapmamaya özen gösterin lütfen
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAman dert ettiğin, kafaya taktığın şeye bak, millet bekareti gidiyor onu takıyor ya da yüzeyse yaptığı o işin görüntü kaydı ya da şahidi, şahitleri oşuyor ya kulağına giderse diyor, sen öptüyü sorun ediyorsun pes doğrusu. Kendini tuhaf hissetmen normal ama ortada kafaya takılacak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılYaptın ve bir daha yapacaksın senin gibi kızlardan iğreniy. rum hem kafanın dikine gidiyorsun hem aldatıyorsun sonra pişmanım diyorsun geç sen o işi eğer sen istemeseydin o adam sana yaklaşamazdı bile burda bahane değil diyipte alttan alttan bahane üretme çocuğa çok üzüldüm umarım çocuk yol yakın iken geri döner
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir insansın sen yaa..
Kızgınlıkla gidip konuşursun eyw da kalkıp seni öpmesine cesaret edecek kadar sana sürprizler yapacak kadar konuşup onu da umutlandirmissin. En azından git bunları cesaret ederek sevgiline söyle kendini açıkla da bari bi nebze olsun dürüst ol..
Yazık cidden çok yazık..10 YorumlaAllah nişanlını, senin gibi onursuz birinden, bir an önce kurtarsın. İnşallah yeni birini bulur da onu çok sever. Sizin gibi onursuz insanlardan nefret ediyorum. Bir de kim bilir çalışmanı istemiyor diye adamı ne darlamışsındır. Sana güvenmediği için kendini suçlu bile hissetmiştir zavallı. Tez zamanda hak ettiğini bulursun umarım. İğrenç insan...
10 YorumlaSeni kurtaracak değilim neden? Herkes yaptıklarının sorumluluğunu almalı. Ee sonuçta yaparken iyiydi! Zıkkımlanırken yakınlaşırken iyi hoştu da hevesin geçince mi tutuştun. Umarım birlikte olduğun kişi bunları evlenmeden duyar ve seni terk eder. Birlikte olduğun kişiyi hiç bilmiyorum ama bi sıkıntı vardıysa ayrılmalıydın
10 Yorumla
+1 yılThis is horrible. but not a sad end. First of all, you have to quit that job. otherwise you will have constant confusion. In my opinion, if you haven't been in love with her, don't leave your boyfriend and let him know anything about it. look. my 4-year relationship ended due to similar problems. The woman that I kiss her lips wet when it is raining cats and dogs slipped through my fingers. Remember, a relationship based on lies can be the end of everything.
00 Yorumla
+1 yılYalnızken herkes özgürdür istediginle yat kalk günde 10 kişiyle birlikte ol kimse eleştiremez ama sevgililik nişan evlilik gibi güven ve sadakat içinde yaşanması gereken ilişkiler içinde böyle şeyler yapmayın yemin ediyorum bir insan insanlara karşı güvenini yitirdimi bir daha toparlaya miyor..
00 Yorumla
+1 yılHanfendi bir kadın olarak nişanlıyken başka erkekle öpüşmek nedemek ya seviyosun nadem nişanlını neden böyle hata yaptın adam seni aldatsa böyle demezdin değilmi nasıl bir karakterli kadınsın ya kavgalıda olsan dövüş etseniz bırak şefi başka erkekle bile görüşmemen gerekirdi senin yaptığın çok yanlış bir durum nişanlın duysaydı neler yapacağını düşünüyomuydun peki birde 5 ay sonra evleneceksin nişanlının yüzüne nasıl bakacaksın peki
00 Yorumla
+1 yılYapacağın tek şey var gideceksin söyleyeceksin ve sonuçlarına katlanacaksın, kimse burdan çıkıpta yok söyleme ne demesin sen bir hata yaptın ve bunun bedelini odeyeceksin , bunları söylediğimde katı gaddar bir düşünce olarak algılama bunları gerçekler bence durumu şöyle ve zaten büyük ihtimalle bu işin sonunu tahmin edebiliyosundur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Yaptığın yanlış, çözümü de bir an önce işten çıkmak ve uygun bir dille nişanlına bunu anlatmak. Sadece
işten çıkman da yeterli olmayabilir eğer seni kafaya takarsa şefin, pervasız davranıp nişanlına ulaşıp anlatabilir aranızda geçenleri, bu durum senin anlatmandan daha kötü olur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin gibi kadınlardan nefret ediyorum. Çoğu kızlarda bu durum var galiba.. senin gibi bıri vardı hayatımda benim kızlardan çok erkek arkadaşım var demişti bende istemediğimi belirttim illaki senden GİZLİ mi görüşüyim demişti. İlişkimiz bittiği için o kadar mutluyum ki. Beni aldatacagı anı beklemek hoşuma gitmezdi
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSimdiki aşklar yalan olmus ben yine aşık. bu devirde hiçbir aşka inanmıyorum ben ne ilahi aska nede. duygusal aşka aşığım diyenler külliyen yalancı çünkü aşk bu değil aşkın tarihcesinde boyle asklar yok bu sadece hoslanti azicik sevgi sonuç aşığım yok ya. ne aski soruna gelince yapmışsın bi hata kendinj yiyip bitirmek yerine unut sil hayatini etkilemesin
00 Yorumla Valla yardımluk durumun yok senin herşey birgün acığa çıkar bunu unutma.. ben burda olayı tarif etmek istiyorum burda şef dedigimiz şahıs halk dilinde o... Oluyor sen ise halk dilinde ahmak mı desem salak mı desem bilemiyorum ama bildiğm birşey var Allah düşmanının başına vermesin bu durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonucta senın sucun deyil boşlukta kaldın ınsanın bır boş yerı var o an oluyor demek gelıp öpduyse senın sucun deyıl ama hata herkes yapar önemlı olan hatayı sürekli yapmamak herkesınbsına gelır sende ekmegının pesındesin sefin sana yanasması onun adılıgı her gelen kıza onumu yapıyor o işyerınd ekımse calısmaz birgün cok fecı yaparlar onu senin sücun yok ekmegının pesıne kosan bır kızsın üzülme nısanlınla mutlu ol sen temız kalplı bır kızsın cok durstsün
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya nişanlım öğrenirse o zaman napıcam bu dünyada hiç bişi gizli kalmaz derler
Soran+1 yılAttım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygusal bir boşluğuna gelmiş. Keşke öpmesine izin vermeseydin. Bildiğin aldatmışsın. Empati kur aynısını nişanlın yapsa ne büyük tepkiler verirdin dürüst ol kendine. Nişanlına durumu anlatmazsan vicdanın rahat etmiycek. Konuş ve anlat ona. Gönlünü al güvenini kazan bence.
00 Yorumla
+1 yılİşten ayrıl direk ya da yüzüğü at nişanlına yazık olur milletin namusun başka adama mı asılıyor Sun sen görücü usulüylen evlendim şu an çok mutluyum kocamı kızı mı kimseyle değiştirmem para mı seni değiştirdi hediye mi önemli olan şey mutluluk para boştur iki günlük dünya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini ancak kendin kurtarabilirsin biz ne yapabiliriz ki burdan, adam seni tanıyormuş demekki o yüzden ise girmeni istememiş, bir daha aranız bozulsa demekki o adamla başka şeylerde yapacaksın, yapmayın böyle sen daha nisanliiken böyle taparsan evlendiğinde çalışırsan seni hiç düşünemiyorum bile, kocan la her kavgadan sonra gider o adamla birlikte olursun
00 Yorumla Tövbe suresini okumanı tavsiye ederim çünkü allah tövbe edenlerin pişmanlık duyanların hiç günah işlememiş gibidir diyor hepimiz hatalar yapıyoruz ama hepimiz tövbe etmesini bilip pişmanlık duymalıyız ki duymuşsun ve ulu orta yerde böyle bu şekilde kendini ifşa etme çünkü insan günahıyla sevabıyla kendini allaha anlatması lazım ve bir daha o suçu işlememesi lazım samimi tövbe her kapıyı açar şüphesizki allah herşeyi affedendir allah yolunu açık etsin kızım
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşşekür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekarliga vedadir. Ne de olsa evli kaldigi surece hep ayni adamla sevisicek. ondan once baskasinin tadina bakmak istemis.
hayir yani erkek girince off adamin dibi. kiz olunca kevase ırıspı mı?
erkek degil miyiz hepimiz ayniyiz.15 Yorumla- +1 yıl
Kova..
- +1 yıl
Neden sordun yazdigim hosuna gitmedimi?
- +1 yıl
Benim bu konularda bakıs açim farklidir. Yani oyleki bu bakis acisi kadinlari cok mutlu eder. Tabi beni de.
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir ömür bunun vicdan azabı ile yaşayacağına her şeyi nişanlına dürüst bir şekilde anlat ve ne olacaksa olsun. Güven ve samimiyetin olmadığı bir ilişkide huzurlu olamazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamam nasıl anlatim ne diyim ki o bana sormuştu biri mi var diye sırf bana o cümleyi kurdu diye 2 hafta konuşmadım onunla özür diledi annesi aradı aramızı düzelti ama şimdi ona bunu anlatamam yapamam çıkmazdayım
+1 yılO*rspulugun adi da olmus pişmanlık 😏
Yap yap sonra pişmanım de geç 😏
Git söyle de gururunla ayril. Bu ucuzlukla yaşamayı kabul etme bari gururunla bitir40 YorumlaHer aran bozulduğunda ilgiyi başkasında arayacaksan o evlilik zaten olmaması gereken bir evlilik demektir
40 Yorumla
+1 yılIsini birakman iyi olacaktir diye dusunuyorum o sefinden de uzak dur yanina gelmesin yalnix kalma onunla baska is bulursun sevdigin adamla aran boxulmasin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu isleri iyi bilirim malesef baynlar bu konuda cok kolay yelkenleri indiriyor iki tatlı sözle kanip inaniyor sen en kısa zamnda şeften uzaklaş onun faydasi olmaz sana sadece faydalanır senden eski onları unut nişanlıma dön
00 Yorumla Nişanlın öğrense ayrılmak istese hakkıdır derim ama madem pismansın bu olayı hiç kimseye anlatma nişanlının kıymetini bil ve işten derhal ayrıl çünkü o işte çalışırsan aklına gelir vicdan azabı çekersin daha da önemlisi şef dediğin kişi sana daha çok asılır tacizde bile bulunabilir Allah korusun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşşekür ederim dediklerinizi yerine getiricem çok sağolun
+1 yılŞefin çok gayret sarfetmiş, seninle ilgilenmiş vw yalnızlığını paylaşmış. Nişanlın seni sahiplenil ve ilgilenmeliydi. Sadece öptümü? Sevişmediniz mi? Nişanlına hiç bir şey söyleme sende unut biran önce.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılolmuş ve bitmiş psikolojik kendini yıpratma millet birinin altından kalkıp diğerine gidiyor ondan başka yere sen konuştum diye kendine kızıyorsun daha nişanlısın evlen ondan sonra tabii ki mesafe koyarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO şefin sana yavşayacağını bile bile mi gittin? Sana izin vermiyor ayrica nişanlın. Kahvaltıyı nasıl kabul edebiliyorsun? Bassss baya aldatmışsın. Cezanı çek. Git ve bunu nişanlına söyle. Affetsin seni
30 Yorumla
+1 yılBurada yazılanlara bakma sen. Evet yaptıgın cok yanlıs fakat bizler insanız ve hata yaparız. Önemli olan bu hatayı tekrarlamaman. Belkide nişanlında bulamadıgın sevgiyi ilgiyi başkasında görmen hosuna gitmistir. Eğer durum böyle ise ilişkini gözden geçir eğer hayır ben gayet memnunum diyorsan ve kendini suclu hissediyorsan. Unut gitsin. Ve bunu kimseylede paylasmak zorunda değilsin Nişanlının yanında ol onu ne kadar cok sevdiğini ona hissettir bu yeterli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılIşten cik
Sef şerfsiz iste namus derler onun bunun kizina yavsarlar
Nisanlin elbet öğrencek
Demekki evli olunca aran kötü oldunda morali başkalarında arıcan
senden karı olmaz10 Yorumla
+1 yılTanam şefle arana mesafe koy tek yapman gereken bu. Olmuş küçük bir hata büyütme gözünde yani aldatmadın sonucta
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki aldatmadım ki nişanlım şefi de tanıyor hatta sana garip bakıyo gitme dedi bende tamam dedim sonra zaten yasaklar başladı gitmiyorum nişanlımla birlikteyim 4 ayımız kaldı
Soran+1 yılBiz çok mücadele ettik òyle böule değil onu bırakmam yapamam ona olan özlemim sevgim ağır basıyo onsuz yapmam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Şefin seninle işi bitince nişanlın ile devam edersin.
Bu aralar çok yoruluyorum vs de,
Biraz mesafe koy.
.00 Yorumla Öncelikle sevgilini atmalisin o sana supriz yaptığı için hoşuna gidebilir. Fakat bu bir sevgi değildir nisanlisin ve nişanlı olduğun halde seninle sevgili olan adam adam deildir. Nişanlına. Belli etirme. Melisin. Edersen buyuk ihtamel herşey bitebilir ve seviyorsun nisanlini dugununuz var 5ay sonra seften ayrilmalisin benim gorusum eğer gerçek ten seviyorsan bunları yapmalisin ihanet etme. Nişanlına. Saygılar
00 Yorumla
+1 yılKendinin ne istediğine öncelikle karar vermen lazım sonrasında şefe karşı çizgini çekmen gerekiyor ne olursa olsun ona karşı bir hissiyatin olmadığını güzel bir dille anlat eğer iyi bir insansa seni anlayacaktir ve gerçekten vicdan azabı çekiyorsan nişanlına bu olanlari anlatmalisin eger ileriki zamanlarda bir anda bu olaylar ortaya çıkarsa daha kötü olabilir umarım bu olayın üstesinden kalkarsın :)
00 Yorumla
+1 yılAyrılmanızı tavsiye ederim. Yani her tartışmada kızıp başkalarıyla ilgilenecekseniz bu evlilik söz konusu olamaz. Yani ilişki kaldırabilecek olgunlukta değilsiniz anlaşılan.
00 YorumlaGidip olan biteni nişanlına anlatmalısın. Açık söyleyim bana yapılsa affeder miyim diye düşünüyorum gerçekten uzun süre kalbim kırılır ve güven eksikliğim oluşurdu belki sonrasında gerçekten inanıyorsam affederdim yalnız gidip şimdi anlatmazsan emin ol nişanlın bir şekilde öğrenir o zaman hem sen daha kötü olursun hemde barışma şansınız sıfırlanır... bu arada nişanlımla aram kötüydü demişsin her ne kadar kötü olsada bu yaptığın çok yanlış😔
00 Yorumla
+1 yılNişanlını seviyodun böyle bişry yapamazsın hakkın yok kardeşim kendine gel o şeften kurtulamazsın çünkü sen nişanlınla evlenirsen şef gelip nişanlına herşeyi anlatır hem şeften ayrıl hemde nişanlına herşeyi anlat okarar versin kardeşim kendine gel nasıl evlenecen nişanlınla o sıftla
00 Yorumla
+1 yılHer insan kendi sonunu kendi hazirlar. Her insan hata yapar ama seninki baya baya farkinda olunarak yapilmis.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyo peki
+1 yılOlan olmuş artık. Kendini suçlama. bundan sonra sadık ol nişanlına. sıkma canını. melek değilsin sen de insansın olmuş işte. üzme kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılSadık olucam ama içim rahat değil nefes alamıyorum evet ileri derecede bisi olmadi olamaz da
- +1 yıl
İş değiştir , ve içindeki bu sıkıntının geçmesi için biraz zaman ver kendine. hemen bir anda unutmayacaksın. ama derhal o işten ayrıl.
+1 yılBence birşey söyleme nişanlına ve o o şef dediğin adamdan uzak dur mesafe koy soğuk davran sizli bizli konuş ikiniz tek gitmeyin biryere
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam ama ilerde nişanlım bu durumu öğrenirse
- +1 yıl
O öğrenmeden iş değişebilirsin ki bu da asla öğrenmesini sağlar
Soran+1 yılNasıl yapıcam bunu
- +1 yıl
Önce bu işteyken başka bir iş bakmaya devam et ve iş bulduğun an ayrıl. Nişanlına ayrılma nedeni olarak o işyerinden memnun olmadığın için ayrıldığını söylersin
Soran+1 yılTamam zaten ben şefe de söyledim agladı özür diledi benim hatam dedi seviyosan git dedi bende evet diyip kapattım yüzüne
- +1 yıl
İyi yapmışsın
- +1 yıl
Umarım nişanlınla mutlu olursun 🙏
Soran+1 yılInşallllaaah
Günaydın. :) Sefle arana hemen mesafe köy. Nişanlı na kesinlikle hiçbir şey anlatma. Kapatmaya çalış.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayinlik mi öğretiyorsun?
Soran+1 yılMefasemi koydum ama ya bişi olursa hicbişi gizli kalmaz derler
+1 yılşefle arana mesafe koymus olmani umuyorum... gerisi de zamanla düzelir.. sen nişanlina bahsetme bu olaydan tani
10 YorumlaAklın başına geldiği icin senin adina sevindim nisanlina karsida durust ol bence simdi anlatsan bu olanlari belki seni bi sekilde affeder ama evlendikten sonra baskasindan ogrense kotu olur cikmaza girebilirsin. Allah yardimcin olsun ne diyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü yorum yapmayayım diyorum ama hak ediyorsunuz. 🤧
İşten çıkıp olayın üzerini kapatmak da tam size yakışır bir hareket, umuyorum nişanlınız tez zamanda gerçekleri öğrenir.20 Yorumla
+1 yılmillet artık evli bekar nisanli sozlu ayrımi yapmiyor.. herkes o. c olmus
20 Yorumla
+1 yılNişanı boz. Eğer nişanlını sevseydin. Başkası ile konuşmazdın.
20 Yorumla- Devamını Gör (156)
Devamını Gör(201)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım varken başka biriyle konuştum, bu çıkmazdan nasıl kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler