AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Boz at nişanı ihanet etmişsin adama bunu ona yapmaya hakkın yok bari son olarak iyi bişey yapmış olursun
Niye abartiyorsun bunu. Her insan ilgiyi sever. Pişman olma yaptığın şeyden. Ama sende kalsın paylaşma kimseyle.
Açık açık söğle. Bir ömür boyu o sana güvenle bakacak ve sen onun yüzünr nasıl bakacağını düşünmek yerine. Al karşına açık açık konuş.
Kadın izin vermediği sürece bir erkek ona bu denli yaklaşamaz. İşten ayrıl adamla da irtibatı kopar. Her insan hata yapar. Tekrarlama.
Şefin ilerleyen zamanlarda sana ya da nisanlina musallat olma durumu var mı?
Işte bunu bilmiyorum konuştum benim yüzümden dedi ben zorladim seni dedi seviyosan gerçekten git dedi ama bilmiyorun ya bi gün çıkıp gelirse söylerse o zaman naparım ben
Ne kadar delil var elinde?
(Şefinin)
Fotoğrafım vardı yani fotoğraflarımız vardı
İhanet etmissin nisanlina
Ailen bunu duyarsa nasıl tepki verir?
Çokta önemli bisey değil canım erkekler evlenince bile aldatıyor ve sen daha evli değilsin farkındaysan herkes hatalar yapar kimseye anlatmana gerek yok milet neler neler yapıyor !!
Bu problemi biz mi çıkardık da çözecez
Ne diyelim sence kaç seçenek olabilir bu durumda. Az dusunswn bulacaniz da iste yok.
Zaten hata yaptığını anlamışsın olur insanız bazen boşluktayken kim yapmıyor ki kendini yıpratma salak bi öpücük için sakın gidipte nişanlına ona buna anlatma büyütütme fazla kapat konuyu
büyütme
O şeften uzak dur gerekirse işten ayrıl seni rahatsiz edersede savcılığa suç duyrusunda bulun elinde delil olsun ama
Gerçekten seven bir insanın böyle birsey yapacağını düşünmüyorum ben anlatmalısın bence durumu kendisine
Peki evlenince eşinle problem yaşarsan ne yapacaksın? Yine aldatacak mısın?
Bu soruyu cevaplamıcam bile öyle bişi söz konusu bile değil
O kadar emin olma. Herkes hata yapabilir. Önemli olan şu an ne kadar üzüldüğünü unutmaman. Yoksa tekrar yaparsın. Abla tavsiyesi 😉
Tavsiyenize uyucam
senin gibi kadınlar yüzünden evlenmeyecem. bi insan bu kadar iğrenç nasıl alabilir? sırf kendi egonuz yüzünden altına yatmayacağınız insan yok. tartışmış da ilgilenmemiş de geçin bu bahaneleri. şeytanlık ciğerinize işlemiş
Hey Allahım ya Rabbim Allah akıl fikir versin Canım benim Ben degilll..
Bence o işten çık sen. En iyi çözüm bu gibi görünüyor.
Bence bu olay nişanlınla senin arandaki bağı daha da çok kuvvetlendirir. sen evli de olsan merak etme insanlar hep sırnaşır. önemli olan senin tutumun. bu olaydan gerekli dersleri çıkarıp sadece mustakbel kocana sarılırsan daha mutlu olacağın kesin.
Gerçekten mi olur mu
Ne saçmalıyorsun sen dostum? @aşkıbulamayan
Sende bu soyledikkerine inanacak kadar saf mısın?
En son karar senindir unutma !!!
Hangi yol seni mutlu edecekse o yolu tercih et. insanları değil iç sesini dinlemelisin
Bence yanlış kişiyle nişanlı olduğunu anla bir an önce bırak
Troldür umarım. İnsanı aşktan soğutmaya çalışıyorsanız , başarılı oluyorsunuz. 😕😕😕
Her boşlukta kaldığında aldatmaya meyilli birisin anlaşılan.. nişanlına durumu anlatmalisin.. affedip affetmemek onun iradesine kalmış.. fakat umarım affetmez👎
yasakları tatmıs bı kere
Bakın beyler yüz kere dedim diyorum bu yaratıklara güvenmeyin, vakit geçirin, ayrılın, evlenecek kız kalmadı, ben kendimi koruyorum evet önce kendime bakıyorum, ama artık bu soruları görünce midem bulanıyor, utaniyorum
Al benden de o kadar. İki dk arkanı dönmeye gel hemen başka birine kıvırtsın kevaşeler. Ha suç sadece onlarda mı değil. Erkek milleti de arkadaşım olmuş. Evli bekar dinlemeden hemen her önüne gelen kıza atlamaya çalışıyor. Erkeklerin erkeklere saygısı kalmamış! Bu kızlar ne yapsa da müstahaktır biz erkeklere.
Bir yandan hak veriyorum bir yandan istisnalar var diyorum.. Allah sonumuzu hayr etsin Amîn 🤲🏻😓
Amim
Gerçekten neyi istediğine karar ver, bi eksiler artılar listesi yap bence
Hata yapmışsın bedelini ödersin söyle veya söyleme değişen birsey olmaz
O işten ayrıl ve bitir bu şeyi yaptığın çok yanlış ama farkındasin bunu seni tebrik ederim
Azıcık onurun gururun haysiyetin varsa gider doğruyu anlatırsın
Sızın gibileri gördükten sonra nasıl güvenip evlenelim, nişanlanalim, bilemedim
Çok yanlış gerçekten ben senin yerinde olsam ayrılırdım nişanlımdan
Hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsın işi bırak ve yaşanılanları unut
Nişanlım daha fazla ilgi gösterip seni boşlukta bırakmasın
Yazık sana ya Allah ıslah etsin seni bence hiç evlenme sen gutian namuslu insan bulsun kendine başkasıyla sevişip namuslu erkekle evlenemezsin umarım bozulur nişan
Açık vermişin adamda yüz bulmuş sende n, nişanlının haberi oldu mu?
biran önce işten çık şeften kurtul zaten evlenicekmşsn az kalmış
Ne guzel sıyrılmıssın ıcınden sef zorladı, sef beni öptü. İraden yok mu senın?
İşten çıkmalısın. Ama detaylar var gibi adam durduk yere yapışacak değil
Evliligini yalan üzerine kurma, yalanin er ya da gec ortaya cikma gibi bi huyu var
Kızların çoğu böyle zaten. Bence hangisi ağır basıyor vicdanın mi sevgin mi ona göre bı karar ver
Bi kere işten çok yoruluyorum vs gibi bi bahane ile çık, herifi de arama görüşme hee dersenki nişanlıyım ama nişanlıma deliler gibi aşık değilim. Yolun başındayken bırak gitsin ama şefi de sal, nişanlım var derken sana yazılan adamdan hayır gelmez.
Nişanlına bu durumu anlat, şef nişanlını tanıyorsa bu durumu anlatabilir, başkasından duyacağına senden duysun. Beni rahat bırakmıyor, ben seni seviyorum dersin. 👍🏻
Kanka biz birini bulamıyoruz nasıl yapıyosunuz ya nefes alsın yeter mi diyorsunuz
nişanı at şefinle nişanlan..
Shsjsjskslss
Hiç kusura bakma ama senin gibiler yüzünden kadın veya erkek farketmez kimsenin güveni kalmadı. Her işte böyle şef müdür tipli insanlar var yavşağın önde gideni oluyor hepsi mi aynı özellikle mi seçiliyor böyle tipler
Ben de neler yaptım neler ama hiçbirini eşime anlatmadım... bilse kesin ayrılırız
İrispi
Nasıl yani
Ne nasıl? Her şeyi yapmak derken yemiş yemiş
Kandırma adamı söyle dürüstçe eğer kabul ederse işten de ayrıl devam et yoluna ama yalan söyleme kandırma adamı içine dert olur bak.
Olur böyle hatalar daha gençsin. Tabi ki konuşmaman gerekiyordu. Bu nişanlına karşı bir ihanet yani. Ama madem pişmansın 2. kişiyle konuşmayı bırak. Bırakamazsın nişanlından ayrıl adamı üzme sen onu sevmemişsin demek.
Dikkat et nişanlın da aynı şeyi yapıyo olabilir
Ama senin yaptığın iğrençlik
Hiç nişanlanmasaydın
Sen sevsen baskasiyla konusup onun seni öpmesine izin vermezdin kendini kandirma biran once nisanlindan ayril yoksa evlensende aldatirsin sen
yasakları tatmıs bı kere
Bencede sevse baskasina bakmazdi sevgi baska birsey
ısyerlerı farklı yakınlasma oluo
Gerci bende bankaciyimm bir gorsen evli kadinlar adamlarla nasıl sırnasiyor evli admalar kadinlarla samimi sohbet kahkahalar igrenc ortam yaa
banka telekom emlak tehlıkelı sektor
Evt
bankacılar da ayrı havası var
Sadece havalari var tanidikca sogursun 😀
olabılır kurumsal yer ya hava katıo ıcındekılerı bılemeyız ıcerde neler olıuyo
sen uslu msn
Sen nişanlıyken, kavgalıydık diye bunu yaptıysan, yarın evlendiğinde kavga ettiğin vakit ne yapacaksın onu merak ediyorum
Olan olmuş işten ayrıl geçmişi geçmişe göm tövbe et evlen yuvanı kur herkes hata eder bi daha aldatmaya yönelik şeyler yapma.
Çok yanlış yapmışsın ve bu yanlışı devam ettirme. Senin güzel bir terapiye ihtiyacın var. Ben sana bu konuda yardımcı olacağım. Umarım sende eski hatalarını tekrarlamazsın. Geçmiş olsun.
Neyini kurtaracaz aldatmışsınn işte. Herşeyide şefe atıyorsun da senden dünden meraklıymışsın öptürmeue hiçbaşaksına suç atma.
Şimdi bunu bir erkek yazsa hemen suçlanır dimi peki sen dik durup neden sefe gerçek duruşunu göstermedin. herkes arada boşluğa girer ama her boşluğa giren gidip başkasi ile olacak değil ya
Benim de hatam var demişsin ulan zaten hatanın en büyüğü sende
Nişanlına sadık kalmalıydın, o seni başka bir kadınla aldatsın istermiydin 🙄
önüne vak bidaha da konusmazsin adamla is yerindeysende cik o. is yerinden yoksa yine ayni hatayi yaparsin kendimden biliyorum
Nişanlı olduğun halde başkasıyla konuşuyorsun. Yetmiyo kahvaltıya gidiyosun sürprizler yapiyo sana herşey güzel. Ama öpüyor seni tiksiniyorsun !!!
Şefte az değilmiş hee hemen kahvaltıya götürmeler sürpriz yapmalar falan. Ama bu yüzü ona sen vermişsin. Olan olmuş artık işten ayrılman gerek bırakmaz o şef seni.
Bu bizim erkek milletinde zorla öpülen erkek varmıdır.. yoktur.. itirazımız olmaz.. çünkü bizim erkek giller öpüşmeyi yakın teması sever... sende bizdensin😊
Demekki neymiş midesiz ve aç gözlü olmanın kadını erkeği yokmuş.
Bunu yaptıysan inan bana ileride o adamı daha fena aldatirsin.
Bence düzgünce anlat ve ayrıl.
Bi şey olmaz ya sanki nişanlını aldattın sanki başkasıyla düşüp kalktın ufak bi hata yapmışsın işte
yasakları tatmıs bı kere
Nasıl yani
Aldatmışsın onu vijdanın nasıl sızlamadı ya aran her ne kadar kötü olursa olsun o senin nişanlın tövbe et ve bir daha böyle bir şey yapma sakın tüylerim ürperdi ya
kendin kaşınmışsın bence ve yazık çocuğu da aldatmışsın. umarım çocuk senin gerçek yüzünü görür ve seni terk eder. iğrençsin
Bence dert etme normal bunlar hoşlanmış olabilirsin şefle takıl sadece