- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biri ve bunu öğrendinizde muhtemelen size demistir sevmeyerek evlendim evlilikten soğudum gibi klasik her aldatan evlilerin söylediği yalanlardır yapmanız gereken iletisimi koparmak olacaktır yapamıyorum demeyin seviyorum demeyin çünkü yapamadıkca daha çok uzaklasmaya çalısırsınız ama olmaz bu yüzden bir anda engelleyin kendisini ve size asla ama asla ulasmamasını sağlayın ve düsünmemeye çalısın çok denedim olmuyor demeyin çünkü bir anda yaparsanız ancak bu olur bunun dısında sürekli yapamıyorum edemiyorum demeniz hata olur bu tür negatif düsüncelerde olursanız ozaman yapamazsınız ancak yapmaya kendinizi motive ederseniz bir anda kendisini engellersiniz sonuçta bu kisi evli ve evli olduğu halde baskasıyla konusuyorsa ozaman hatadır böyle birinden birsey beklemeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evli biriyle ilişkinin sonu yok. Yani eşinden ayrılıp sizinle birlikte olmayacak. Öncelikle bunu anlamanız gerekli. İleride sizden cinsel talepleri de olacaktır. Peki ya sizin duygu ve düşünce dünyanız? Kendinizi cinsel bir obje olarak hissedip erkeklerden soğumayacaksanız ya da bu tür bir ilişkinin sizi mutlu edeceğini düşünüyorsanız devam edin diyeceğim ama bence mutlu etmez.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Bırakmadıysa yarın bi gün şiddet te uygulayabilir. Yüz yüze mi görüşüyorsunuz? Eğer öyleyse dikkat et kendine. Yok telefonla falansa engelle gitsin. Ben öyle biriyle görüşsem ki ben evliyim, arkadaş kalmak isterdim ama karşımdaki istemiyorsa zorlamazdım. Bırakırdım...
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Öncelikle vijdan azabı çekmen yaptığının yanlış olduğunu bildiğini gösterir bu iyi bir şey ama devam etmen kötü neden biliyor musun? Çünkü sonu yok ve o belki zaman geçiriyor gönül eğlendiriyor diyelimki çok seviyor ama sonu yok.
Kendin bitir sonra o bitirip arkasına bile bakmadan gittiğinde çok çok ağır gelir ve kendini toparlayamazsın. Şimdide zor olur evet ama en azından daha çok zaman geçirmemiş daha çok anı biriktirmemiş olursun.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAbla bırakamıyorum diye bir şey yok mesajlaşmalarını kopyala sonra görüştüğün kişının telefon numarasını resmini mesajlarinı ona ait olan ne varsa sil ve ortadan kaldır sende kendine oyalanacaginın hobiler edin adam sana gelmek isterse mesajları eşine gösterirde uzaklastırma kararı almaya çaliş adama karsi emin ol sorun kökten çözülür en fazla bir sene acı çekersin sonra eskisindende mutlu bir hayat yaşarsın sana şimdiden mutlu huzurlu sağliklı ömürler diliyorum abla
25 Yorumla
Soran+1 yılSaol :)
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
@Ochacocha teşekkür ederim aslinda çokta düzgün olduğum soylenemez aksine kenkimi biraz geri kafalı buluyorum yavas yavaş medenileşiyorum :)
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çok doğal demek ki adam evde aradıklarını bulamıyor sende teselli buluyor.. Etik değil ama işte hayat şartları bazen b u durumları yaratıyor.. Yalnız kuran kursunda veya vakıf yurdunda ufak çocuklara tecavüz kadar derin bir etik durum değil.. Sana zarar gelmesin acı çekip üzülmede..
12 Yorumla
Soran+1 yılTskler gayet gzl bır yorum
Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. İyi geceler ,
Şimdi güçlü birisi ol çizgilerine bak doğrularına yanlışlarına bir bak ,
O insan evli onun bir karısı belki çocuğu var Kendini o kadının yerine koy :)
Evet biliyorum bunları düşündün senin sorunun adım atamamak adım atmalısın
sen öyle birisi değilsin biranda kestrip atmalısın ve dönmemelisin.18 Yorumla
Soran+1 yılOgrendıgımde ztn ayrıkmak ıatedım bırakmadı hatta sıkayetcı oldum
Soran+1 yılZtn olmuycanı blıorum bnd efarkındayım esıne sadık dglken bna nasık olsun
Soran+1 yılKeske kolay olsa takıntılı bana ölürüm bırakmam dıo senı
Soran+1 yılSonuc aynı hala pesımde
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni anlayabiliyorum benzer bi durumu yaşamıştım. Sadece iyi geldiği için beni anladığı için yanlış olduğunu görmemeye çalıştım. Ama sonra ne oluyor biliyor musun. Hayatındaki en ufacık mutsuzlukta bu ilişki geliyor aklına ve yaptıklarını çektiğini düşünmeye başlıyosun. Bana hayatımdaki en büyük pişmanlığımı sorarsan bu konudur. Umarım seninde böyle olmaz. Ama şu hiç şaşmaz çivi çiviyi söker. 10 kişi yazar 9 u sorunludur arasından 1 kişi sana iyi gelmeye başlar ve zamanla unutursun. Ama "ben yapamam ben vazgeçemem ben onu çok seviyorum" deme kendine bu kendini zayıflaştırmaktan başka bişey değil. İnsanların sana gelebileceklerinide senden gidebileceklerinide kabullen sadece bi boşluktasın şu an ☺️
47 Yorumla
Soran+1 yılBana yalan soledıgı ıcın ztn ona kızıyorum burda gelıp hakareyneden hemcınslerımı gorunce hıc hata yapmamıslar mı dıye acaba dıorum
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar böyledir takılma. Herkesin kendince hataları vardır ama bilinmediğinden melek sanarlar kendilerini.
Soran+1 yılCok haklısın kımse bole bısey yasamaknıstemez ztn ama hayat buyuk knusmamak lazım yıne sanslısın adam pesınde değil bnmkı takıntılı
Cevap sahibi+1 yılBenimkide takıntılıydı kaç tane fake hesap açtı kaç kere yazdı taşınmama rağmen ev adresimi buldu. Son noktayı söyleyimmi sana. Eşine ulaşırım dediğin an tutuşuyorlar. Çünkü evli olup başka ilişkiler yaşamak isteyen insanlar genelde evde sıkıntısı olan ama eşindende bi nedenden kopamayan tipler oluyor ayrılmak dertleri değil yani. Eğer gerçekten kurtulmak istiyosan böyle yapabilirsin. emin ol bunu yapmasan bile bi süre daha devam edecek bu ilişki daha sonra sen tiksinmeye soğumaya başlayacaksın iki yüzünüde çok açık görebiliyorsun çünkü.
Soran+1 yılZtn dedıgın gıbı 22 yasında aıle zoruyla evlendırılmıs oda kacısı bole yerlerde arıo ama bn karısına cocuklarına uzuluorum onada cok kızıyorum madem bısey olmus arkasında dur nereye kdr bole yasıycak
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımıyorum ama yazdıklarından çok belli bu ilişkiyi devam ettirirsen ömrün boyunca pişmanlık duyacagın. Bencil biri değilsin kendinden ve o adamdan önce ailesini düşünüyosun. Biraz kendine zaman verip düşün. şu an belki evli bi adamın olgunluğu duruşu sana çekicide geliyor olabilir. Belkide ilgisi hoşuna gidiyordur. Ama bunlar hep gelip geçici şeyler.
Soran+1 yılIns oledır gelıp gecer bnde hayatıma bakarıö tskler yorum ıcın
Tc kimlik sorsaydin boyle olmicakti. Bu evli adamlarin gozleri neden disarda ki. Kuytu bir yerde yakalayip dovsekk onu. Sende ona bisey demeden engelle heryerden mutlu olmak istiyorsan tabi. Benim hosuma gidiyor metres hayati dersen sen bilirsin tabiki kimse karisamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılboşver kalbiyin sesini dinle. burda şimdi ahlak bekcileri çıkar seni yargılar. ama emin ol o fırsat onlara gelse onlarda yapar.
217 Yorumla
Soran+1 yılBu hayatta buyuk knusmıycaksın ınsanın basına hersey gelıo
- +1 yıl
@Ochacocha iş te o yüzen kim ne der dememek lazım. biz başkaları için yaşamıyoruz kendimiz için yaşıyoruz onlara kulak asmamamk lazım
- +1 yıl
zaten başkalarının dediğine bakıp yaşayarak kimse mutlu olamaz ayrılması da bu yüzden gerekli adamın eşi ve yuvası için ayrılmıyor kendisi için ayrılıyor benim dediğimde adam şerefsizin teki hatta gitsin adamın karısıyla arkadaşlık kursun herşeyi anlatsın beraber şutlasınlar bunu
Soran+1 yılZaten sıtede herkes ahlaklı bız bır gunahkarız demı
- +1 yıl
valla onlar herkesden aha ahlaksız
- +1 yıl
@UDixon ben akıl vermiyorum. ayrıca yazıgımı iyi oku. dedim ki burda sana karşı çıkanların eline o fırsat gecse hiç biri yok demez dedim. bunuda kimse inkar edemez. burda hangi erkege bi kız yazsa balıklamasına atlar.
- +1 yıl
@UDixon hoş olmaz ama işte burda yorum yapan evlilerde hemen aklak bekciligine soyunuyor. onu atlatmaya çalışıyorum.
Zor bir durum. Hayat senin kimsenin de evli adamla mı öyle mi böylemi demeye hakkı yok. En iyi cevabı yine sen bulacaksın. Neden vicdan azabı çekiyorsun?
10 YorumlaBu zamana kadar herşeyi yapım evli olan herkesten uzak durdum yuva yıkmak kadar kötü bişi yok sevgilisi olsa gene okey ama evliyse bırak git
41 Yorumla- +1 yıl
işte karakter
+1 yılseni birakir elbet birgün Şu an gönül eglendiriyir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılPişmansan ramazan iyi bir fırsat o ayda daha iyi anlar bu yanlışını cevap verme anlatı durumu
Neblim oruç tutup evli biri ile görüşmek daha çok vivdanı zorlar. Ve bırakırsın pişmanlık varsa ki soruna göre var zaten00 Yorumla Yuva yıkanın yuvası olmaz, Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. Uzak dur adamdan ne kadar istese de uzak dur.
13 Yorumla
Soran+1 yılAdam bana yemın ettı hep bekarım dıte
Sizin ve senin görüştüğün adam gibiler yüzünden herşeyden nefret ettik evlilikten bile bilmiyorum diyorsun hala bide onun koynundan çıkıp sana gelmesi hoşuna mı gidiyor
40 Yorumla
+1 yılBaşlangıç onun karaktersizliği devam exersen senin kaybın olur yuva yıkanın yuvasıbopmaz diye bir söz var aşıksın eyw ama yanlış kişiye yanlış şekilde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılVicdanının sesini dinle evli olduğundan dolayı vazgeçmelisin hem hemcinsine de yazık aldatılmak bir kadına nasıl acı vereceğini bilirsin sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBılırım evet uzak durmaya calısıorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler kizlrdan sadece faydalanır bunu bil cok boşanıp seni amcam diyenler gordum komşu kızını hamile birakti adam daha ilginmedi
10 Yorumla Bence yol yakınken dön ne kadar çok görüşürsen o kadar vazgeçilemez olur ama sonunda o evine gider sen bir ömür boynunu bükersin
10 Yorumlahem böyle soru soruyon hem de ahlak bekçileri gelmiş diyosun kendi yaptığın ahlaksızlık değil de ne madem?
00 Yorumla
+1 yılBen de evliyim, Bi ben bulamadım ya. Nasıl buldu kız seni? Nerede tanıştınız? ama ben duygusal aramıyorum😁, seninki duygusalmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bekarim benden cok kolay vazgecebiliyor kadinlar evli olanlardan niye vazgecemiyorlar. Demekki vazgecilmez olmak icin evlenmek gerekiyormus
02 YorumlaBende evliyim ama konustugum kisi senin gibi azap cekmiyo keske herkes senin gibi olsa
014 Yorumla
Soran+1 yılBn rahatsız oluorum cunku evlı bırı ve 2 kadın olmak zor
Soran+1 yılBen maddı bısey beklemıorum ondan beklemem de
Soran+1 yılBn uzak durmaya calısıorum
Soran+1 yılAbo bnmkıde ole ıste bırakamıom o yzden kapıma bılr geldı
Soran+1 yılYazık olmus
Soran+1 yılZtn evlısın napacaksın kı baskasını
Gizli Üye(36-45)+1 yılvicdan azabı çeken hmn bırakır. yeme bizi. seviyormuş sevgiymiş. başkalarının hayatı üzerinden mi bu sevgi
30 YorumlaAdamın derdi sana çakmak sen de çaktırmak istiyorsan konuş çaktır kendine rahatlarsın bir süre devam eder zaten sonra hevesiniz kaçar çok kasma
10 Yorumla
+1 yılSenin gibilerin soyu en yakın zamanda tukenir insallah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin o olmayan vicdanını...
Vicdan azabı çekiyormuş...
Allah belanızı versin ya00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTskler
o vicdan azabı çeksin seni kandırmış seni çok sevseydi ayrılarak konuşurdu saygı bile duymuyor cidden onunla harcadığın saliselere yazık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYuva uzerine yuva kurulmaz bu saatten soonrasi cikar iliskisi 0lur
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim ondan bır beklentım yok asla
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yani doğru olmadığını sende biliyorsun yol yakınken vazgeçebilriisn diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerden tanıştınız. . Bence insan ne yaparsa doğru yanlış ne olduğunu söylemeli. Evli ise evli bekar sa bekar. Karşıdaki de ona göre karar verir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Ayrılacaksıb! Yoksa yuvs yıkan olursun! Mahkemelere düşersin
01 Yorumla
+1 yılyanlıştan doğru çıkmaz seversin edersin eyvallah ama kalbinemi gömersin naparsan yap ama devam etme bence
00 Yorumla
+1 yılayril birakmadi ne demek sen kararini veremiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni öğrenmiş olabilirsin. Eşinden boşanıp seninle evlenirdi. Seni kullanıyor bence. Gönül eğlendiriyor. Kurtulmaya bak
00 Yorumla
+1 yılNasıl anladin peki evli olduğunu
06 Yorumla
Soran+1 yılKndım gordum evrakta
- +1 yıl
Hmm ne yapacan peki senide alsin
Soran+1 yılSenı alsın sacmalama
- +1 yıl
Beni almak istemez emin ol😂😂
Soran+1 yılO azgınlıktaysa snıde alır
- +1 yıl
Aldığına pişman ederim onu 😃😃😃
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılhep aynı b. k... iğrençsin dünya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir an önce bırak bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılBırak yazık milletin ailesine
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle ya da şikayet ederim seni de
00 Yorumla
+1 yılGörüşmemelisin mesela, empati kurmalısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. iletişimi kes..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBırak ya da kabullen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapman gereken tek şey empati.
00 Yorumla
+1 yılKop, en güzeli, gerçekten bak.
00 YorumlaMidesi genişler listesine ekle kendini
00 Yorumla
+1 yılHiç düşünmeden konuşmayı kes
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. sen yıne ondan kop
20 Yorumla
+1 yılne vicdan azabıymış ke dine üzül sen
11 Yorumlayaşlar kaç
00 Yorumla
+1 yılHer türlü sıkıntı o adam
00 Yorumla
+1 yılbırak
02 Yorumla- +1 yıl
Adam bırakmıyormus
- +1 yıl
@hiçsorma9999 zorlamı kendşninde hevesi var belliki
+1 yılBunu sana yaptıran neden nedir
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmaya ne dersin?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Uzak dur
00 YorumlaRuhun orasbi
00 YorumlaKalbini dinle
00 Yorumla
+1 yılEskort musun
00 Yorumla
+1 yılElde etmişlik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevistin mi?
00 Yorumla
Detaylı bilgi