Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir. Şöyle ilk olarak beni yargilamadan okumanizi ve yardimci olmanizi isterim kimsenin evliliginde yuvasinda gozum yok... evet basliyoruz, üniversitede ki hocam bana açıldı ve uzun bi konuşma oldu aramızda daha öncesinde de ondan hoslaniyordum ama evli olduğunu sonradan öğrendim biz konuşmadan 2 gün önce falan duydum. şu an konuşuyoruz ben ondan daha çok gizli kalmasını istiyorum utandığım için bu durumdan fakat onun ilgisi olgunluğu hoşuma gidiyor her hangi bi maddi şey beklemiyorum. Her buluşmamızda yakinlasiyoruz ama bende yaşımdan ötürü bisey oluyorsa duygusal şeyler olmadan yapma taraftarı değilim. Ondan hoşlanıyorum ve önüne gecemiyorum ne yapmam lazım veya bana biraz da olsa duyguları olduğunu nasıl anlayabilirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya siz nasıl bir insansınız ya

Öncelikle evli bir insan ile beraber olmak başlı başına bir belaya gitmektir, ve o öğretmen pardon y*vşak öğretmen de seni sadece cinsel obje olarak görüyor bulmuş tabi çıtır genç kızı biraz değişiklik olsun ben bu kızı etkiliyeyim beraber olalım sonra da aramı bozup devam ederim
Bir de şuna şaşırıyorum başka birisi ile evli cinsel hayatı ful olan biri ile nasıl olabiliyorsunuz siz ya gururunuz olsun birazcık, benim hayatımda hiç sevgilim olmadı ama hiç cinselliğe de elimi sürmedim ben sadece evleneceğim insanı bekliyorum benim gibi temiz birini bulmak varken (kendimi örnek gösterdim yanlış anlama amacım kötü değil) neden böyle evli, boşanmış erkeklere şans veriyorsunuz
Bir de olgunluk yaşla değil beyin yapısıyla alakalıdır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bütün samimiyetimle söylüyorum şu ana kadar denk geldiğim, şahit olduğum bir sürü olay oldu bunun gibi. Ünv. Hocasının öğrenciye aşık olmasi, ilgi duyması vb. Şöyle düşün bir de bugün eşine karşı bunu yapan biri senle evlense bile ilerde başka öğrenciye veya başka birine aşık olmayacaginin garantisi olabilir mi sence? Şunu unutma ki bir defa yapan yine yapar. Bunun eşine yapan yarına sana yapar. Ve derler ya yuvanın üstüne yuva olmaz diye tam da böyle bir şey. Empati yaparsan aslında o zaman daha çabuk uzaklasirsin. Düşün ki eşi olan sensin ve bir hemcinsin bunu yapıyor ne kadar zoruna giderdi ve ne kadar gurur kırıcı gelir sana değil mi? Kendinj onun eşinin yerine koy ve gençliğini düşünerek karar ver. Bu kadar uzun yazma sebebim de içten ve samimi ve sordugun icin ve bilincli biri oldugunu düşündüğüm icin.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim düşünüp yardımcı olduğun için çok fazla vicdan azabı çekiyordum zaten hatta o kisi "benim sorumluluğum bırak ben düşüneyim senin yerine" demisligi bile vardır sizlere de danışmak istedim kimseye anlatamadığım için cevabı bilse de bazen duymak istiyor insan..
Soran+1 yılAyni kitabı bastan okumak oluyor zaten seni ya da başkasını aldatan biriyle devam etmek
+1 yılAsla yargılamıyorum 2 tane arkadaşım böyle bi hataya düştü ikisininde sonu hiç iyi olmadı bence böyle bişeye başlayıp kimsenin güzel mutlu ve sağlıklı bi ilişkisi olabileceğini düşünmüyorum. Yani bence en çok yapman gereken şey empati senin sevdiğin eşin hiç haberin yok sana gayet mutlu güler yüzlü bi evliliğiniz var sanıyorken aslında başka biri ile görüştüğünü düşündüğünde ne kadar kötü ve eksik hissedersin. Bu tür erkekler zaten size çok büyük aşk, sevgi en ufak bir his bile beslemiyorlar zaten tek amaçları hayatlarında heyecan olsun belki cinsel yaşamında bi canlılık olur hayatı hareketlenir kendini tatmin eder ya çocukları sinirlendim yine aşkım sen yol yakınken dön, hiç kendini düşürme önüne bak 💋💋💕
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yardımcı olduğun için buradaki bazı insanlara göre çok anlayışla aciklamissin 🥺💕 arkadaşların yaşadığı için sormak istedim bu durum okul hayatlarına yansıdı mi çünkü devam etmeyeceğim ama ayağımı kaydirmasindan korkuyorum
- +1 yıl
korkma emin ol korktuğunu hissettirdiğin an daha fazla üstüne gelir. Hiç bişey olmamış gibi yoluna devam et
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılBence uzak dur karısını aldatan seni de aldatır uzaklaş oradan. Zaten baştan yanlış bir olay kendin de biliyorsun adama bir şey olmaz sen kalırsın mutsuzlukla. Adam yarın öbür gün gitse zaten evli barklı yani ne üzülecek karısı var olan sana olur.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkekler heyecan aradığı için eşlerini aldatıyor ama günün sonunda eşlerini kaybetmekten ötleri kopuyor. Eğer beklentiye girmem, yer içer sevişir takılırım diyorsan gorusebilirsin tabiki sorun olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımcı olduğun için anlam veremiyorum bazen heyecan için neden hayatını birlestirdigi birini aldatirki bi insan erkekler çok garipler
+1 yılKimseyi yargılamam herkesin hayatı kendine ama çevremde gördüğüm şey şu. Erkek eşiyle mutlu mesut yaşar kötü kadın sen olursun, sanki yaşadıklarını tek başına yaşamışsın gibi. Bu ilişkideki tüm fatura sana kesilir ve bu hata seni ömrün boyunca takip eder sonraki dönemdeki aşk ilişkini de etkiler yani işin özü hiçkimseye bir şey olmaz yanan sen olursun. Bu şekildeki ilişkiler yerine kalpten ve ruhen sevip bağlanacağın birini al hayatına evli çapkınlardan uzak durmanı tavsiye ederim.
20 YorumlaOnunla senin arandaki duygu ve dusunce farkliliklari ucurum olacaktir. Emin ol o senin kadar saf dusunmuyordur bu durumu. Sen onun icin afedersin ama taze cıtir zevk alinacak bir kadinsin hepsi bu.
Ustelik bu kişi hocan ve evli, oncelikle meslegine saygisi yok, ve eşine saygisi yok. Belli ki bencil bir insan. Emin ol bu yakinlasma sonuca varirsa ileride bu hikayenin uzuleni ve pisman olani sen olacaksin belki okulu birakmana dahi sebep olabilir. Duygularinin seni yönetmesine izin verme sen duygularini yonet ve sıyril bu durumdan.
Ve unutma kim bilir sen kaçıncı ogrencisisin bu duruma dusurdugu, sorsan hayjr ilk diyecektir belki ama uzak durmani tavsiye ederim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana duygusu olsa ne olmasa ne? Sonuç olarak evli ve asla da eşinden ve yuvasından da vazgeçmeyecek. Sonu olmayan, geleceği olmayan, sürekli üzülüp, bekletileceğin, kılığı, kadınlığı kullanılmış biri olarak kalacak ve her şeyini de kaybedeceksin. Bugün eşini aldatan, yarın da seni aldatacak, çok net. Neden bu kadar aciz ve çaresizsin?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBunun geleceği yok ve bence çokta hoş bitmeyecek. Başkasını da senin aracılığın ile yanlışa götürme. Onun karakterinde varsa başkası ile aynı şeyi sürdürebilir ama sen böyle şeyleri kendine yakıştırma. Emin ol ondaki çekicilik başkasında da var, erkekler sadece kendilerini çok beğendikleri ve özgüvenli oldukları için çekici olurlar. Herkesin samimiyeti ve çikiciliğini hoş bulmamalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni yargılamıyorum ama o kadın bunu öğrenirse dünyasi başına yıkılacak içi cehennem ateşindeymis gibi cayır cayır yanacak güvendigi emek verdiği kendini huzurlu hissettiği yuvası artık ona dünyanin en soğuk yeri gibi gelecek her gün girip özenle yaptığı mutfaginda huzurla uyuduğu yatağında en acılı günlerini yaşayacak yapmayın lütfen kendimden biliyorum evi terk ederken 1 buçuk yaşındaki kızımın oyuncaklarına bakıp ağladığını biliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm yaşadığın olay için.. yorumları okuduysan az çok nasıl bi durum olduğunu görmüşsündür 3 gün konuştuk sadece ve eşini kendisinden daha çok düşünüyorum benimde annem aynılarını yaşadı şahit oldum nasıl bir şey olduğuna. Eğer en başında bilseydim 3 gün kadar bile uzamazdi durum. Bundan sonra da ilerlemeyecek zaten. Ve umarım şu an çok mutlusundur her zaman sen ve kızın için en iyisi olmasını diliyorum 🙏🏻💕
Cevap sahibi+1 yılBundan sonraki hayatında çok mutlu olursun inşallah seni üzmeyecek hayatının sonuna kadar sevecek biriyle karislasirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana yaklaşımının davranışlarından anlayabilirsin ama yapmaciksa anlayamazsin seks istiyorsa niyeti bellidir evli diyorsun sonun olmaz onunla ciddi bir sey olmaz sadece kaçamak olur yasak aşk olur üzülen sen olursun anin tadini yaşamak istiyorsan o da senin fikrin tabiki fakat yipranirsin guvenilir birisi olması lazım hocan sonucta ıkiniz içinde kötü sonuçlar çıkabilir ortaya
20 Yorumla
+1 yılDikkat et kendini kullandırma. Bizim bölümde de böyle bir kaç kız vardı. Açıkçası hocalarla ne yaşadılar içeriğini tam bilemiyorum ama hocalarımı sosyal medyada takip ediyorum. Hepsi ailesiyle çoluk çocuklarıyla fotoğraf paylaşıyor. Demek ki genç bir kadınla maceradan öteye gidemedi olaylar. Eğer macera arıyorsan devam et. Sonunun %90 ihtimalle hüsran olacağını düşünerek hareket edersen belki de bir yanlış yapmamış olursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalamayın ne duygusu ya bırakın su saf saf düşünceleri siz bi elmas ya da altinsiniz ama ta ki elde edinceye kadar sonrası mi bildiğin cop tenekesi olursunuz anlayın şunu değer verin kendinize acıyorum sizin gibilerine ama isteyene de hakkını veriyoruz
00 YorumlaHem evli ustune de universitede ogretiminden sorumlu bi birey mi? Sen hata degil hata ustune hata yapiyosun yalniz. Etik olmadigini ve bunun aciga ciktigi takdirde nelere yol acacagindan haberin de vardir umarim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yapman gereken tek bir şey var. Uzak durmak. Kendin için, adamın evliliği zaten bitmiş gözünde değil. Bugün eşini harcayan yarın senide harcayacak. Bu duygularını böyle bir şeyin içinde harcamaaa
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk olarak hemcinsim olup beni yargılamak yerine yardımcı olduğun için teşekkür ederim ve dediklerine katılıyorum farkındayım da yol yakınken danışmak istedim tek başıma bunun altına girmek çok zordu benim için
- +1 yıl
Açıkçası yazını okurkende Aklı bir karış havada birinin yazısını okur gibi hissetmedim aksine ne istediğini bilmek isteyen biri gibi. (ya da ben kafamda kuruyor olabilirim jsjd)
Bu senin hayatın ve nereye nasıl giriş yaparsan o damga ile kalacaksın. Şimdide zor olabilir ama kimsenin olmadığı yerlerde kendinle konuş dışından. Sen böyle bir durumu hak etmiyorsun. Bazı insanlar bazı insanlarla olamaz duygu ve his her şey demek değil. Belki geride kaldığında nasıl yeltenmişim buna bile diyeceksindir.
Soran+1 yılO kadar içime su serperek anlattın ki durumu çok doğru söylediklerin her haltı yiyip dönüp baktığımda ben yürek mi yedim o ara diyorum buradaki bahsettiğim halt bu kadar büyük bisey değil ama olsun sdjskdj
Soran+1 yılAynen öyle. Umarim senin için de her zaman en iyisi olur tekrardan teşekkür ederim <3
Soran+1 yılİyi geceler 💕😴
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle sevişir de karısını boşamaz bu arada, onu boşar benimle evlenir diye düşünüyorsan çok beklersin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ne yapayım o adami saka misiniz ya okuma yazmanizda mi yok azıcık açıp okuyun yorumlari
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın sıkıcı evliliğinin oyuncağı olma.. evli bir adam evdeki karısına hayrı olmayan onu cepte görüp, heyecan peşinde koşan zavallı bence.. aşk falan hikaye erkeklerin iğrenç doyumsuzluğu.. ortada öyle bir kalırsın ki ne olduğunu anlamazsın bile
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımcı olduğun için. tam olarak dediğin gibi kendisi bile doyumsuz olduğunu söyleyebiliyor
Cevap sahibi+1 yılYaş farkınızda çokmuş madem mutsuz aşk arıyor neden hala evli bunları sorgula hep ve daha 20 yaşındasın hata yapıp geri kalan zamanlarını bunun utancıyla ya da vicdan azabıyla geçirme..
Soran+1 yılEvet gerçekten şu an bile aşırı vicdan azabı çekiyorum sadece 3 gün olmasına rağmen ilk görüştüğümüz gün stresten midem bulanmisti ben ne yaptım diye düşünmekten
Cevap sahibi+1 yılGeç kalmış değilsin, kendini geri çek evli bir şey yapamaz sonuçta sen okuluna bak..
Soran+1 yılSanırım öyle yapacağım yolun başındayken 3 günde boyleysem 1 hafta sonra kafama sıkarım herhalde
Cevap sahibi+1 yılHiç bu yaşta bu sıkıntılara değmez gerçekten
Soran+1 yılFarkında olsam da birinden duymam gerekiyordu sanırım..
Cevap sahibi+1 yılUmarım her şey istediğin gibi olur canım, üzülmeni istemem, güzel dileklerim seninle 🌺
Soran+1 yılUmarım senin içinde her zaman en iyisi ve en güzeli olur çok teşekkür ederim her şey için iyi geceler 💕💤
+1 yılBeklentin yok ve heyecan arıyorsan karşındaki de adam gibi bir adamsa söyle eşiyle konuşsun ve üçünüz birlikte takılın.
00 Yorumla
+1 yılmetres
metres
metres
metres
kendine aynada bir kaç yüz defa bunu söyle hala utanmadan devam etmek isyirosan keyfin biir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılTeşekkürler Sen nasılsın Ben de evli kadınlarla takılmayı seviyorum çünkü onlar sekse aç oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle ya neden aldatma ihtiyacı duyuyorlar en cok buna anlam veremiyorum
- +1 yıl
Niye biliyor musun burada söylemiyorum sana üstü kapalı anlatayım erkekler öyle olanların gözü dışarıda olduğu için kadınlarda aldatıyor yani kimse kusura bakmasın
Soran+1 yılNe bileyim bu adamda erkeklerin doğasında ne evlilik var ne de tek eşlilik diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuvasında gözün yokta daha niye adamdan medet umuyorsun? Neden seni sevmesini istiyorsun? Sakın bir daha görüşme adamla.
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmesini istemediğimi ona da söyledim onun yuvasını geçtim kendim için istemem zaten ilerlemesini sadece tamamen obje olmak istemiyordum bunu anlatmak istedim
+1 yılSende utancak yüz olsaydı o orsp çocuguyla konusmazdin. Sende onun g#tsün..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yerde doğru aranmaz güzellik yol yakınken dön derim sonra üzülürsün
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. bir hoca olarak söylüyorum madem karşılıklı keyif alıyorsunuz devam edin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seninle ileriye dönük bir ilişki beklemiyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli adamın sevgilisi değil metresi olur.
Sen onun için monotonluktan kaçış ve heyecansin. En ufak falsoda GT gibi ortada kalacaksın.
Kullandırma kendini. O gvat kimbilir kaç öğrencisini duzmustur.16 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklı olman canımı yaktı ama o kendindense benim gt gibi bırakıp gitmemden daha çok korkuyor
Cevap sahibi+1 yılEmin ol korkmuyor sadece rol yapıyor. Çok toysun arkadaşım kullandirtmayin böyle yvsaklar a kendinizi
Sonu olmayan yola bile bile girmek koca bir aptallıktır. Pişmanlığı ömür boyu cekebilirsin. Girme bu yollara bı abi gibi dinle beni en kısa zamanda yoluna bak.
Soran+1 yılSonu olmadığı için daha iyi geliyor bitecek mi acaba korkusu olmuyor içinde genel olarak ilişkilerimde hep bırakan giden tarafım karşı taraf benden önce davranmasin diye tabi bunun nedeni ego değil küçükken terk edilme durumdan kaynaklı büyük ihtimalle zaten sonunu bildiğim bir şey daha güvende hissettiriyor...
Cevap sahibi+1 yılBen uyarımı yaptım gerisi sana kalmış.
Özgür ruhlu bir insanım hep öyle yaşadım sadece hiç kullandirtmadim kendimi
Seni yargilamiyorum yanlış anlama sadece bu tiplere yem olmayın derdim o.
Soran+1 yılEvet çok haklısın zaten söylediklerinin hepsinde teşekkür ederim yardımcı olduğun için:)
Cevap sahibi+1 yılMutlu bir yaşam dilerim...;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kime ne kimse kimseyi yargılayamaz senin hayatn senin tercihin taklin
02 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle tabiki ama görüyorsun insanlar biraz fazla karışmayı seviyor...
Cevap sahibi+1 yılOnlar kim ne kadar iyi onlar nasıl yasyr ben bir köleyim gidyrm kadnn tüm işlerini yapyrm üstüne hakeret vs ediyor bunlar için de para ödüyorum ama önemli olan ben zevk alyrm kime ne
+1 yılHayır sakın bu kötuluyu kendinr yapma bende sevmiştim zamanında vazgeçtim bir gecede hayır gelmez dediler gelmedi seni sadece bu heyacan olarak görür🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Evli adamın sevgilisi olmaz metresi olur, kabulleniyorsun bu durumu sorun yok
08 Yorumla
Soran+1 yılMetres ne demek tam olarak bilmiyorum açıklarsan super olur bir de sevgiliyiz demedim zaten :')
Soran+1 yılBaktım anlamına aralarında bir şey olmadan karı koca hayatı sürmekmis
Soran+1 yılHakl arasında farklı herhalde wjdksjw
Soran+1 yılHalk**
Soran+1 yılAy yok ağlamaya başlarım öğrenince kesin kötü bisey ajdjsjdks
+1 yılSonu hüsran. Sen kullanıldığını anlayıp dünyan yıkilmadan. Direksiyonu eline al ve sen kullan😉
00 YorumlaBu ilişki yürümez bana kalırsa üzülen sen olursun
00 Yorumla
+1 yılaşk ve cinsellik için mi görüşüyorsunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam şikayet ederim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalik seninki , yazık ediyorsun kendine
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıliletişimi kesebilirsin yapabilirsen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılBende evliyim yapma bırakamazsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sence ne kadar mantıklı bu?
00 Yorumla
+1 yılonu vücudunda istiyor musun?
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl başına dert alma
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Yaşıtlarınla çık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerince anlarsın sonra devam edersin
00 Yorumla
+1 yılKolpa gibi bu hikayeler ya
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kolpa olsa keşke
- +1 yıl
Hangi üni
+1 yılo seni skecek karısıyla evliliği devam edecek
10 Yorumlalan bare evlileri salın yaa
00 Yorumla
+1 yılçok büyük hata yapıyorsun cok
00 Yorumla
+1 yılYakinlasiyoruz derken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokula gitme
05 Yorumla
Soran+1 yılDevamsızlık hakkımız çok az nasıl gitmiyim
Cevap sahibi+1 yılo zaman iletişimi kes, sen konuşmazsan hiç bir ley yapamaz zaten evli
Soran+1 yılEvet haklısın
Cevap sahibi+1 yılzaten yeni başlamış, senin kendin seçtiğin birileri ile ilgilenmen lazım
Soran+1 yılAçıkladım başka bir yorumda bunu sonunu bildiğim şeyler beni güvende hissettirdiği için devam ettim terk etmesinden falan korkum yok ilgisi ve söylediği tatlı yalanlar hoşuma gidiyordu
+1 yılOndan tecrube kazan
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli biriyle görüşüyorum, ondan hoşlanıyorum ve önüne geçemiyorum. Ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler