AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Senin göremediğini ailen görmüş olabilir bitir gitsin kimse karanlığa girmez boş duyar kasmasın.
Bir insanın kültürlü eğitimli vs olması da onu sevebileceğin anlamına gelmiyor. Açıktan okusun adam belki ailenin gnlü our
Liseyi aciktan okuyorum dedi fayda etmedi
Ailene söz geçiremiyorsan kaç sende yapcan başka çaren yok
Aileni dinle her zaman sevgilin esin gider yaninda ailen kalır
Ben aptalım sevdiğim adamı seçerim yani ailemi ikna etmeye çalışırım kanımın son damlasına kadar.
Hiç bir şey yapma ilk kim resti çekerse ona bir daha kesinlikle güvenme
Bütün erkekler aileme kurban olsun tabikide aileni seçicen
Yerinde olsam bastan denk olmadığım insani kendim istemezdim. Senin bu saatten sonra yapacağın şey aileni dinlemek
Gönul bu dinlemiyorki
Bi insanın neyine aşık olursun ki ben zekasına olurum zeki Bi insan da ya dengim olur ya üstüm 🤷♀️
Bakisina gulusune sana sarilisina kokusuna seni sevisine bunlara asik olabilirsin mesela
Bunları yapmak için önce sevgili olmak lazım 😊 yani önce sevmek lazım anlatabildim mi bilmiyorum
ailen haklı aileni dinle
sevdiğim kişi bırakmıyor diye bişey yok engelle geç bitereceksen
Mantıklı hareket etmek lazım her yönüyle sevgi falan bi yere kadar iş güç edep karekter vs önemli
Valla bence okuyan insan okumayandan üstün değil bazen çünkü görmüş biri olarak ama yinede ailen nedese knu yap çünkü yarın bişey olsa arkanda durmazlar bunuda düşün
Durmazlar secimini iyi yapman lazim ilerfe sorun oldugunda bize gelmeye yuzun olsun dediler
Bak işte sana işte dediğim konu bu iyi düşün ama ailenle de kötü olma olursan eşinde ailen konusunda daha kötü olur
Cikmaza girdim ne yapcam bilemiyorum
Aileni seç bence
Sevdiğin adam ne diyo
Yapma etme duzelir hersey ben sensiz yapamam mutlu olmak istiyorum seninle falan diyo
Kacalim diyo bazen
Hayır asla öyle bi hata yapma işte ozmn tamamen aileni kaybedersin sakın yapma bi tane akrabam yaptı sonu geldi gerçekten sakın tavsiyem kaçmayı deneme adamın sana sonradan nasıl davrancağı belli olmaz ona göre
Yok bende kacmayi dusunmedim dusunmemde iknada olmuyolar cikmaz icerisinde icim icimi yiyo
Bak kardeşim sakın yapma valla aklına girer dikkat et sana tavsiyem ama o çocuk belli olmaz bak valla aileni onun için kaybedersen psikolojin bozulır onun üstünde sonra suç ararsın aranız bu sefer onla kötü olur sakın yapma
Aileni dinle derim, ben senden dinleyince bile ailene hak verdim.
Ortaokul çocuğu kendinden yaşça büyük bir kıza sadece skmek için yaklaşır seni kandırıyor
başına bir şey gelse önce ailen peşinden gelir , aileni tercih et.
Ailen istemiyorsa vardır bir bildiklerini
Bir erkek arkadaş her yerden bulabilirsin ama ailen tek ve biriciktir
Pişman olmamak için aileni dinle
Bence aileni dinlemelisin ailen senin için herşeyin en iyisini en güzelini düşünür ailen istemiyorsa bir sebebi vardır senin çok sevdiğinden dolayı göremediğin şeyleri görüyorlardır aileni kaybetme
Ayrılın demiyorum ama bence biraz bekleyin sabredin bu işi ailenizin rızasıyla yapın. Çünkü genelde ailemiz haklı oluyorlar sonra pişman olabilirsin
Bir hafta kafamizi toplayalim dedim konusmama karari aldik bekliyorum ama hic rizalari olcak gibi durmuyor
Anladım. Umarım herşey güzel gider.
Bence de birbirinize denk değilsiniz olmaz. Eğitim farkı önemli bence
Çocuk çok küçük. Bence denk değilsiniz. Aileni dinle bence. Sonuçta ailen senden çok daha büyük ve görmüş geçirmiş biri.
Yaşını söylemedimki
ben yanlış okumuşum pardon. Kaç yaşında
Sevdigin kisi icin fedakarlik yapamiosan umut vermeyn kimseye
Bu çocuktan hayır gelmez zaten sana. Sen yapman gerekeni yapmışsın. Aileni sakın karşına alma bu konu hakkında
Doğru ortaokul mezunu cahil olur uymaz sana zengin değilse askeri ücrete çalışır denk olmaz bebeğim
Ne kadar saçma düşünüyorsun. Üniversite mezunu olunca çok mu iyi oluyorlar? Önemli olan ne okul okuması falan değil kendini geliştirmesi. Elinde diploması olup karısını, kızını dövenler var. Onlar okumuş ama cahil kalmışlar. Kimileri de okul bile okuyamayıp karısına gül gibi bakıp el üstünde tutuyor. Senin o değersiz gördüğün asgari ücretle millet kaç karın doyuruyor haberin yok sanırım.
Ailenin sec 7 yıllık bana kul köle adam aldatti beni
8 ay az bir süre. Tanımaya devam et denk olup olmadığı anlaşılır.
Bence ailen onaylamıyorsa haklıdırlar çünkü onlar bir şekilde hissediyorlar, bitirmek en mantıklısı
Davul bile dengi dengine
Sen herhalde kendi değerinin farkında değilsin! böyle gidip konuşmasını bilmeyen birilerine tutulduğuna göre. Okadar üniversitede hiç mi vizyonun gelişmedi
Tarafın ailenden olsun.
Bence sende istemiyosun ama cocuga uzuldum ya çok
Istemesem tek seferde silip atardim zaten hem onun icin hem kendim icin dogru olani bulmaya calisiyorum
Kalbini dinle ne diyo
Bi yanim ailem hakli diyo diger yanim cok seviyorsun diyor
Çok zor bir durum ama aileni dinle.
Herkes gider aile kalır
ya ben ya ailen tercihini yap
Bazen aileleri dinlemek gerek.
Orta yolu bulmaya bak
Bence denk değilsiniz
Bence bırak aile birdaha gelmez ama es gelir
Ailemin istediğini yapardım.
Sevdikten aonra bir önemi yok kimsenin
Sevdiğini seçeceksen tabiki de
Tek kelime tercihim sevdigim olur tabi
Ailen haklı olabilir tekrar değerlendir derim
Seviyorsam anlaşıyorsam bırakmam aga gerisi boş
boş ver kendi dengini bul
Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.
Benim 8 yıllık ilişkim bitti bu yuzden
Naptin sonrasinda
Annesi ya o ya ben dedi kızda k. bakma annemın rızası yoksa olmaz dedi yapma etme oda ister zmnla dedım yok
Sonra kizdinmi kiza haklimiydi sence
Zamanında ben soylemıstım annesi skıntı yapıyodu zaten olmaz dedi biz birlik olduktan sonra kmse zorluk cıkarmaz flan filan smdide bu kdar sert yapcgnı dusunmemıstım dıo
Bittimi tamamen
Bitt bu saatten sonra dönsede ben istemem 8 senemi caldı atanmadan evlenmeyelim dedi icra müdürü olarak atandı tekmeyi bastı 🙂
Ben birakmak istemiyorum ama tum ailem karsievlensek bile rahat birakmazlar mutusz oluruz onuda bu hayata suruklemek istemiyorum
Aynen öyle ama aileni sen daha iyi tanıyosun nden basladın ilişkiye madem skıntı yapcaklardı
Ben boyle sorun edeceklerini bilmiyordumki bu iliskim bitsr baska biriyle baslasam direk bunlari sorgularim artik okadar fobim oldu gonlum ferman dinlemiyoki hem ben sorun etmem boyle seyleri iyi gundede kotu gundede destek olurum
Szinki yine 7 aymıs bn nbcam bu saatten sonra evlensem kocaman bebem olurdu zaten icine kapanık ınsanım bu satten sonra ben kimle yuva kuracam bulcagım insanda aynı seyi yaparsa nolcak
Bende sevdigimi bu psikolojiye sokmak hic istemiyorum
Ben özel şirkette yöneticiyim üniyi dısardan okuyorum ve annesi o cocuk icime sinmedi istemıyorum dior bska acıklama yapmıo
Senin belli bi isin gelirin varmis matbaada calisiyor benim sevdigim adam ve hala dikis tutturamamis
İnşaat sektörü benim isim tozun topragın icinde calısıyo diomus anası lan ben yöneticiyim altımda kac tane insan var muattap olduklarım hepsı mımar muhendıs patron neyimi begenmıosun
Bence senin is ve gelisim ozelliklerin olsa laf etmezlerdi bizimkiler
Bu saatten sonra bzım iş olsada düzen tutmaz annesi yuvamızı yıkar valla sizde öyle yapın artık yapacak bsy yok yolumuza bakın
Dogru haklisin
senin dengin nasıl oluyormuş.
Ailem önce gelir.
Aileni seç tabi canım başkasını seversin
Ailen
sensiz de yapar yalan hepsi aileni dinle
Aileni ikna et
egıtım mı sorun nolucak
Zor bir durum, iyi düşün doğru karar ver.
Zaman herşeyin ilacı
Aileni sec
Aile daha önemli.
Ailemi secerim
Ailemi seçerdim
ayrıl bence
Aileni dinle