Ailem ve sevgilim arasında kaldım ne yapmalıyım?

Üniversite öğrencisiyim ve ailemle aynı şehirde okuyorum. Ailemle anlaşamadığım için kendi evime çıkmıştım. Daha sonrasında aramız düzeltmek adına ailem kira vermeden onlara ait olan aparta taşınmamı teklif etti ben de kabul ettim. Yakın zamanda erkek arkadaşım yükselen kiralar nedeniyle kendi evinden çıktı ve benim yanıma taşındı. Ben kira ödemiyordum ama ailem artık borçlarını kapatamadığını ve ya onlara yüksek mebla kira vermem gerektiğini ya da aile evine dönmem gerektiğini söyledi. Aile evine dönüp sevgilimi bırakmak istemiyorum, ama o kadar yüksek kira veremem. Erkek arkadaşımla daha ucuz bir eve birlikte çıkabiliriz ama bu da ailemle zaten sallantıda olan ilişkimi çok ciddi zedeleyecek. Benim ona desteğim olmadan erkek arkadaşım tek başına bir ev kiralayamaz. İkimiz de hem okuyor hem çalışıyoruz ve tek maaş bir kira bile etmiyor. Aile evine dönersem okulu bırakmak zorunda kalacak, onu ortada yalnız başına bırakmış olacağım. 1 yılı aşkın süredir birlikteyiz, 1 aydır beraber yaşıyorduk ve ilk günden beri ciddi düşünüyoruz. Ne yapmalıyım?

Ailem ve sevgilim arasında kaldım ne yapmalıyım?