Sevdiğimle ailemin arasında kaldım ne yapmalıyım?

merhabalar..

6aylık bir ilişkim var.. yaklaşık 1 senedir de tanışıyoruz.. aynı iş yerinde tanıştık.. fakat şimdi çalışmıyorum.. çok iyi bir insan bana olan sevgisi sonsuz bana bunu hissettirdi.. ben ne desem herşeyi yapar.. 2 ay sonra askere gidecek.. askere gitmedende söz yüzük falan takılsın istiyor ailesiyle tanıştım.. o benim ailemle tanıştı.. fakat bazı konularda çok anlaşmazlıklar çıkıyor ayrılma noktasına geliyoruz her seferinde.. ben yeniden çalışmak istiyorum ailemin durumu el vermıyo madem evlilik düşünüyosun çeyizdi falandı bunlar kolay şeyler değil yeniden çalışıp işe gir gereksinimlerini al dıyorlar bana.. ama sevdiğim benim çalışmamı istemiyor bu durumu anlattığım halde beni anlamıyor benimle tartışıyor ya ben ya iş seçeceksn bundan birini diyor. ailemde benim onun yüzünden işe girmediğimin farkındalar şimdiden böyle yaparsa ilerde seni eve kitler diyorlar bu iş olmaz diyorlar.. ben ne yapacağımı şaşırdım artık ne yapmam gerektiğini şaşırdım.. :(( bana akıl fikir verecek kımse yokmu :((
Güncellemeler
+1 yıl
ne sevgimden ne ailemden vazgeçemiyorum bu işin sonu nolur bilmiyorum :( Allahımm yardım et..
Sevdiğimle ailemin arasında kaldım ne yapmalıyım?