Ailem sevdigimden ayirdi ne yapmaliyim ailem mi sevdam mi?

4yillik bir iliskimiz vardi haddinden fazla mutluyduk huzurluyduk eglenceliydik. ama malesef ki ben bu yil universteden mezun olucam erkek arkadasm ise ortaokul mezunu. aciktan lise okumaya calisti ama olmadi. ancak 4aydr calisiyor ve 1700tl maas aliyor fabrikada degil. bir ortaokul mezunun olabilecegi en iyi yerde. ona gore mezuniyet onemli degil onemli olan insanlik ve bana bakabilmesyms. tamam bazen sorun yapiyordm ama bazen yapmyrdm. ailesi de bize uymuyrms herkes oyle dedi attan indim essege okucakmisim en sinir oldgm ve en cok duydugm cumle. ailem duydu ve israr kiyamet ayirdi şu an mezun oldgm gibi beni guzel bir yere sokmak icin ugrasmaya basladilar esit bulmam gerekiyorms o da okumalyms falan filan. tamam ailesini bende cok onaylayamdm ama kalp bu asla soz geciremedik. gercektn cook mutlydk. ve malesef ki ayrildik o da cook uzgun bendee. sizce olmasi gereken bu muydu. ask mi mantik mi bir evlilikte ikisi de olmali evet ama ask daha onde olmamali mi. arabasi var cocuk iyi maasi da 1700 kim bakar ki mezunluk durumuna ama bir baskasyla dusunemiorm onu. konusuorz ama eskisi gibi degil cok asiri uzgunuz.
Ailem sevdigimden ayirdi ne yapmaliyim ailem mi sevdam mi?