Ailem ve sevdiğim arasında kaldım lütfen yardım edin ne yapamam gerekiyor?

Merhaba. Ben 19 yaşındayım iki yıldır birisiyle konuşuyorum çok şey yaşadık birbirimiz seviyoruz o ailesiyle tanıştırdı sonra ben ailem söyledim onun ailesi tamam dedj ama benim ailem siz birbirinizi seviyorsunuz bir şey demiyoruz ama iki yıl bekleyin ben okuyorum onlar diyor ki sen meslek sahibi olana kadr erkek arkadaşm tamam dedi ben iki yıl değil bir ömür beklerim ama sadece bir söz olsun em azından iş ciddiye binsin ailem de yok diyor etraf çok konuşur erkek arkadsimin ailesi de diyir ki nişan yapalım düğününne zman isterseniz onun ondan küçük bir kardeşi var onlarda büyük varken küçük evlenmez erkek ardasim 26 yaşında aielsi de ısrar ediyor. ne yaoicam hic bilmiyorum. Ben ondan başka kimseyle evlenemem ama ailem de sırtımı dönemem ki zaten ailem demiyor vermicem sadece meslek sahibi olana kadr diyor ama onun annesi anlamıyor diyir ki oğlumu baksa birisiyle evkendiricem iki yıl çok erke aradsim da diyir ki seni çok seviyorum baksa bir kişiyle evlenmek istemiyorum ama onu zorla evlendirebilirler ne yaoicam ben

Ailem ve sevdiğim arasında kaldım lütfen yardım edin ne yapamam gerekiyor?