- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMesele ülkenin kötü olması değil mesele, sizin dünyaya bakış açınızın sadece kadınlar üzerine olması. Bu sizin dünyaya bakış açınızın ne kadar küçük olduğunu gösteriyor. Yapabileceğiniz 3 5 kadının egosunu tatmin etmek olur en fazla. Ha bu arada genelleme yapmazsan sevinirim
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu pek anlamamışsın
- +1 yıl
Yazdığından başka anlam çıkmıyor
Soran+1 yılDetayda seni sinir eden şey ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yıldemagoji yapma la.
vajinada kizlik zari araman gecekondu fabrikayla alakali degil.
dogustan var olmayabilen zar parcasina deger bicersen kiz da o zar parcasina fiyat bicer.
etki-tepki.534 Yorumla- +1 yıl
üf üf üf üfff kraaaalll naptinnn🔥🔥🔥
Soran+1 yılKonunun pek bakirelikle alakası yoktu
- +1 yıl
@birkedimyok gercekler acidir.
dogustan kizlik zari olmayan insanlar var, esnek zar sahibi insanlar var, aile ici tacize tecavüze ugramis insanlar var.
cikiyor fabrikada agzi kokan isci hih ben bakire istiyorum.
eee sen zar istiyorsan o zara fiyat bicilmesini de cok görmeyeceksin.
Soran+1 yılİlginç ben öyle bir şey demedim 🤔bilimsel olarak kızlık zarının işlevini biliyorum fabrikalı olunca kitap da okunuyo
- +1 yıl
kusura bakma soran bey gayet cok ilgisi var, sokaga cikip evlenevegin kadin senden önce 5 kisiyle yatmis olsaydi evlenir miydin diye sorsalar %90 hayir cevabi verir.
yasadiginiz toplum bellli, kültür bellli.
kizi kücük yasta kacirilan anne babalar kizlarini aldiktan sonra bosuna "gülüm soldu" diye feryat etmiyor.
baba evinden gelinlikle cikarken bele takilan o kirmizi kusak bile bekaretin sembolü.
nerede yasiyorsun sen?
Soran+1 yılBu toplumsal sorunları biliyorum evet üzücü bu konu da kadınlara katılıyorum seks bireysel bir olay isteyen yaşasın benim sorumda bununla ilgili bir fikir açıklaması yoktu bi de üstüne neden hakaret onu da anlamadım ilginç 🤔
- +1 yıl
@_husey1n toplumun yapi taslarindan bihaber olunca böyle oluyor 😂
daha dogrusu isinize gelmiyor.
aynen aynen hic lafi olmadi.
"kim bozdu seni" su cümle bile asagilama amacli.
bozmak?
baban anani zikince anan bozzlmus mu oluyor?
tam da bundam bahseyiyorum türkiyede kadina bakis acisi " vajinayi kim zihkti?" kisinin karakterine degil bozulup bozulmadigina bakiyor.
bunu da asagilama amacli kullaniyor.
anani bozmuslar hacit bozmalasar sen dogmazdin? - +1 yıl
soran, maalesef toplum böyle. hakaret etmedim sana.
Soran+1 yılYahu benim anlatmak istediğimi kızlar anlamamış 😂bakirelik nerden çıkıyor zaten bakireden çok bakir var ülkede ilginç ne ara geldik bu konuya
- +1 yıl
@egitimlibirey güzel kardeşim adamın sorusuyla alakadar olmayan bir cevap vermişsin sen neyin kafasını yaşıyorsun. Adam yabancı ülkelerin erkeklerinin imkanlarının bizden üstün olduğunu ve bu yüzden bizim onların kriterlerine uyamadığımızı belirtmiş. Konunun kızlık zarıyla alakası ne tam olarak? Bir de açıklama yapmışsın yok doğuştan olmayabilir felan. Sen maddiyat sorusuna kızlık zarı açıklamasıyla geliyorsan sen kızları zarıyla fiyatlandırılmış nesne olarak görüyorsun diye düşünürüm ben. Çünkü adam bu konuyla ilgili bir soru sormamış ve gelip bahseden sensin. Gelelim kızlık zarı konusuna. Zihniyetsiz erkek topluluğu var buna sözüm yok. Kadınları sadece cinsel obje gibi gören veya mutfak robotu gibi gören erkekler var evet. Ancak bu erkek zihniyetini kaele bile almamanız gerek. Ben bunlara erkek bile demiyorum. 3. cins olarak düşünüyorum. Aynı şekil kadınların da düzgün olmayanı mevcut. Bedenini para için satan yok mu yani? Şu sosyal medyada bile arasan bulursun para karşılığı nude atan kız. Ama şimdi adamın sorusuyla alakasız konu bunlar. Amacını anlayamadım. Sana verdiğim yanıta gelince, diğer insanlara verdiğin yanıtları inceledim ve düzgün davranılmayı hakeden biri olduğunu düşünmüyorum. 😊
- +1 yıl
gayet acikca anlattim oysa.
her insanin cinsel dürtüleri vardir, türkiye gibi toplumlarda bunlar bastirildigi icin "zar" olayindan dolaI dogal olarak kiz vajinasindaki kizlik zarina gereginden fazla degee verip hih culsuza mi gidecegim diyor.
istisnalar kaideyi bozmaz, elbet para avcisi insanlar da var.
yalniz tr toplumunda erkege ve kadina rol coktan bicilmis.
erkek calisir karisina bakar, kadin zarini koruru o güne kadar.
kisilik, karkter, insanliktan önce aranan vasiflar bunlar.
bu kafada yetistirilmis hatundan ne bekliyorsun?
tek basina sen suclusun demiyorum.
- +1 yıl
Haklısın ama bunun sebebi bence kadınlar. Ayrica toplumda erkeklere de büyük haksızlık var. Evleniceğimiz zaman evimiz olsun, arabamız olsun, işimiz iyi olsun, maaş bol olsun, ailesine altınlar takalım, düğünü biz yapalım, evi biz döşeyelim. Benim anlamadığım benim babam erkekte onun babası kadın mı? Niye her şeyi bukadar erkekler karşılıyor. Üstelik 1 bilezik eksik versen ailesi kız vermiyor bu ülke de. Bu durumda kızların evlenilecek birey olarak değilde satın alınan mal olarak görülmesi normal oluyor. Çünkü bu durumdan hiçbir kızı şikayetçi görmüyorum ben. Hepsi gayet memnun, hatta zengin kocaya kaçarım tabiri oluşmuş ülkemizde. Bu zihniyete engel olabilecek olan kadınlardı. Ama işine gelmedi işte kimsenin.
- +1 yıl
@_husey1n bi ötede sacmalardan secmeler yap arkadasim.
sen bir kizi istemeye gittiginde o kizin babasi senin nasil bir insan oldugundan cok ne is yaptigina bakar.
insanlik vasfin sifirdir orada.
bir hatundan beklenen de kizlik zarini korumasidir.
karakteri, kisiligine bakmazlar.
"genelden" bahsediyorum.
türkiye'de insana insan oldugu icin deger vermezler, kaliplasmis seyler vardir önve ona bakarlar.
kizlarin kendilerini bu kadar agirdan satmalarinin sebebini ilk yorumda anlattim.
senin yorumun " ehhehe seni de bozdular demek "
laaoalksksk.
zihniyetiniz belli.
he he hepimizin anasi bozul kardes anamizu bozmasalar biz dogmazdik.
bozuk diye sokaktaki kiza hakaret edersin evdeki bozuk anani görmezsin.
sonrasinda söylediklerin zikmden asagi kasimpasa. - +1 yıl
bu arada evet kadinlar erkeklere nafaka veriyor cahil kardes.
nafaka kadina özel degildir.
karin sana sen calisamazsin evde oturacaksin cocuklara bakacaksin demis ekonomik özgürlügünü elinden almissa, bosandiginda o kadindan nafaka alirsin.
Soran+1 yıl@_husey1n bundan bahsediyorum işte evliliği geç kızlarda 20 sen başlayıp bir süreçte Amerikan tarzı erkek arayışı ama bunun mümkün olmadığını çünkü ülkedeki erkeklerin buna yönelik durumumun ülke şartlarında mümkün olmadığını anca %35 bir kesim olan erkeklerin ki bu da aileden böyle olanların olduğunu söylüyorum ama kızlar bu durumu ya görmek istemiyı ki aslında çoğunun ailesi bildiğin geleneksel durumları normal bir aile ona rağmen diğer erkeklerde Amerikan havası arıyo bu bana aşırı saçma geliyo
- +1 yıl
kanun bimmez nizam bilmez kara cehalet kadin düsmanligini ötede kus.
yasada "kadina nafa ödenir erkege ödenmez" diye bir kanun yoktur.
evlenirken eslerinizi düzgpn secin. - +1 yıl
@_husey1n ee zaten en basta bundan bahsettim kadinin kizligina banildigi icin o kadin kizligina deger bicip erkegin cüzdanina bakiyor.
ne anmatiyorsun sen hala? - +1 yıl
Sen aptal misin? Kendini koruyan bir erkeğin kendine koruyan bir kadın araması anormal mi ozaman? Bu durumda da fiyat biçilmiş mi oluyor da o erkegin cüzdanına bakiliyor? Siz kendinize bakamayacak kadar vasıfsız mısınız da erkeğin himayesi altına veriliyorsunuz? Kanun nizam bilmez yazmissinda benim babam kadikoy bölge hukuk müşaviri avukat. Senden çok hukuk bildiğim kesindir merak etme bu arada.
- +1 yıl
Ayrıca mesele kızlık değil, bekaret. Herkes dokunulmamış biri ister, herkes temiz biri ister. Sen bundan şikayetçi olacağına bakir olmayıp bakire isteyen erkek zihniyetinden şikayetçi ol. Çünkü karşı cinsin bekaretinin sorgulanmasi gayet normal ki bunu kizlarda erkeklere soruyor.
- +1 yıl
@_husey1n gerzeek kardes gerdek gecesi kan gelmedi diye karisini hastahaneye teste götüren yüzlerce insan var.
erkegin bakir olup olmadigi nerden anlasilacak zikiinden kan mi geliyor iliskiye girdiginde?
kaldi ki dedigim gibi kizlik zari olmadan dogan insanlar var, esnek zara sahip insanlar var ( yüzlerce defa iliskiye girse de doktoe muayenesinde bakire cikiyor, o zar sadece dogum yaptiginda bozuluyor.
neyin kime ne icin ispati?
- +1 yıl
Ona bir sey diyemem. Onun cevabini yaraticiya sor biz böyle yaratılmışız. Ayrica ben sana kadını böyle gören zihniyette erkeklerin olduğunu söyledim bunu tekrar belirtmene gerek yok. Ama kan gelmeme durumunda o insanın düşündüğü şey bana yalan söyledi demek ki oluyor. Bu niye anormal geldi sana? Biri sana bakireyim dediginde haliyle kan gelmesini beklersin. Gelmediginde de yalan söylüyor heralde diye düşünürsün. Kızlık zarsiz doğan kadinlara gelince bunun için doktora gidebilir ve bu duruma dair bilgi alıp evlenecegi insana bilgi verebilir. İçi de rahat etsin derse birlikte doktora gider. Bu insanların zaten kendi arasinda anlaştığı bir şey. Kimse karisini zorla kolundan tutup hamamda tasa oturtmuyor sen bakire misin değil misin diye zaten. Neyin tribi bu hahaha
- +1 yıl
@_husey1n bekaret zaten zardir. dokunulmamis temiz insan tanimi = vajinadaki zar 😂
temiz insan tanimina bakin?
ülkede yüzlerce kadin var dokunulmadan "tertemiz" kocaya gidip, üst komsu alt komsuyla zikisip cocuk dogurup kocasina " senin cocugun" diye yutturan.
koca emin cünkp gerdek gecesinde "kan gelmis" dokunulmamis es almis.
öalsnsklslslls
aynen aynen dokunulmamis temiz kadin = zar
öaksjskslosps - +1 yıl
He kardeşim zaten hiç güvenilmeyecek insan yok bu insanlarda ve neyin kime ispati için diyeceksin öyle mi? Evlenmeden önce eşine yalan söyleyip gerdekten 1 hafta önce zar diktiren kadınlar var. Sen gelmissin neyin kime ispati için diyorsun. Kusura bakma ama ben iliskiye girmemis biri olarak karsimdakinin bakire olmasini isterim. Mesele bakire olmasından ziyade o kişinin benim gibi temiz olduğunu bilmek. Buna hakkım var dimi? Ama hakkım olan bir şeye rağmen evlenirken bütün yükün sanki ben kadını satın aliyormusum gibi benim üstüme binmesinin hakkı nedir?
- +1 yıl
Ben sana dokunulmamis temiz insan tanimini bakire diye nitelendirmedim. G*tunle dinleyeceksen hiç yazma😂 Evet dediğin gibi her seyi yasayip yaşayıp bakire olan insanda var. Buradan sonrası zaten kişinin kendisine kalmış, güçlenmesine kalmış. Esnek zar olayi da var. Cinsel iliskiye girmesine rağmen bakireligi bozulmayan. Bunlara yapacak bir şey yok. Ancak bakireligi bozulmuş birisi zaten net sekilde temiz imajindan çıkıyor. Bunu demek istiyorum sana ama konuyu baska yerlere çekiyorsun.
Soran+1 yılŞimdi arkadaşlar benim bahsettiğim şey bakirelik konusu değil bir hayat tarzı var kızların erkeklerden istediği tm olsun ona bir demiyorum ama bir bakın ekonomiye ve insanlara yapacak durumları var da mı yapmıyo erkekler yoksa harbiden ülke boka bağladığı için mi olmuyo ve kızlar şunu düşünüyo mu lan harbiden durum berbat biz şu erkeklere kas araba havalı şeyler beklemekle biraz saçmalık mı yapıyoruz diyolar mı ben bilmiyorum mesela
- +1 yıl
Kral senin sorundan alakasiz konulara girdik zaten haklısın. Arkadasin yorumu zaten sanki baska soruya olacakmis da sana yazmış gibi. Haklısın sorunda yazdigin şeylerde. Yani amerika da asgari ücretle çalışan biri 15 bin liralık telefonu 1 aylik maasiyla 2 tane alirken bizim ülkede doktor maasiyla 1 ayda zor aliyorsun. Haliyle bizim ülke de dedigin gibi imkan yok lüks yaşamak için ve bazı kadınlar dedigin gibi bizi küçümsüyor, kıyaslıyor yabanci ülkelerin erkekleriyle. Ama yapacak bir sey yok kendileri bilir. Bizim ülkemizin olanağı, insani bu😂
Soran+1 yıl@_husey1n yani işte bana çok ilginç geliyor😂 bu kadar gerçek olan bir şeyin uyuşamayacak olmasını nasıl göremiyorlar hayret ama kızlarda insanoğlu netice de olanları görüp süper kahraman gibi görünüyorlar diğerleri linç yiyo demek ki
- +1 yıl
Hayatin dengesi işte be reis. Yapacak bir şey yok. Asıl mesele devletin bu durumda ne işe yaradığı oluyor. Ben varlık içinde yokluk çekilmesine çok kızıyorum. 4 mevsim mis gibi etrafı sularla çevrili ülkede bile meyveyi sebzeyi ithal alıyorsak çok normal biz erkeklerin bu hali😂
Soran+1 yıl@_husey1n ya zaten onlar bıraktı da toplum da kendi insanını hor görmeye başladı yağ olmuş 70 tl kırmızı et zaten yok hadi onu geç bi erkek 3 bin alsın aylık spor beslenme parası 1000 tl kaldı sana 2 bin bin de kira kalır bin şimdi bu nasıl Amerikalı olcak kızların istediği erkek olcak arabayı daha gelmedim bile bak ikinci el de 40 bin o da doğan Şahin bu kızlar da bunu nasıl çözemiyo hayret bi de hor görme var bu da çok ilginç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok be kardesim onlar ozur dilesin. Onlar filmlerdeki karakterleri gercek zannedenler. Hayal dunyasinda yasayanlar gercegi gorup ozur dilemeli. Bos ver
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var adamım, ben de çük kafalılar için özür diliyorsun sandım. Olduğun kişi olduğun için kimseden özür dileme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Amerikan filmlerinde de meksikalı var, onlarda fasulye yiyiyor. Neden bir meksikalı olduğunu tasavvur etmiyorsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılMilli yemek kültürel o yüzden
- +1 yıl
ahahhahah kahka attim lahn lsbsjlhosohss
Soran+1 yılBak şimdi havalı oldun 👍
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Erkekler kadınlardan bir ton bir şey beklemiyormuşçasına...
117 Yorumla
Soran+1 yılYani bir para, hollowood tarzı kaslı şekilli bir şey beklemiyoruz
Soran+1 yılSon cümleyi anlamadım
Soran+1 yılAyrıca Türk kızı erkeklere sırf asgari ücretli diye bile piskolojik baskıyla toplumda küçük görüyo ama aynısını erkekler yapmıyo
Soran+1 yılAtaerkil bir düzen yok o sadece evlilikte işliyo asıl kızlar bunu istiyo yani hem eşitmiş gibi davranalım ama aslında erkek yaşamda güçlü olsun gibi bir şey var sizde
- +1 yıl
Ahahah çünkü dediğim gibi ataerkil düzen😂😂 Erkeğin finansal köle kadının ise evlilikte erkeğin kölesi olduğu kendini hediye paketi gibi sunduğu sistem. bırakında size de ödettiği ödeteceği bedeller olsun. Ataerkil olan hiçbir ülkede zaten kadının çalışması beklenmez hatta çoğuna göre utançtır erkeğin zengin olması beklenir kadının da bakire. bunu aşmış kadınlarda vardır fakat Türk toplumu tarafından feminazi olmak ve toplumsal ahlakı çökertmek ile suçlanırlar Böyle geldi böyle gidecek.
Soran+1 yılHayır ne demek istediğimi anlamıyosun bu süreç normal sosyal hayatta kızların bilerek yaptığı bir şey yani içlerinde bir zengin erkek tutkusu var ya da üniversite de zenginlerle takılıyorlar gece kondudan gelseler bile aynı gece kondu da yaşayan erkeklerle takılmıyolar ya da illa çok kaslı olcan böyle değişik bir istekleri var ilginç bir tür
Soran+1 yılHipergamiyi en kestirme olarak “Alfa Siker, Beta Öder” diye açıklayabiliriz. Burada belirtilmek istenen, kadınların dual bir cinsel stratejisi olduğu ve partnerlerinde hem genetik olarak güç, hem de kendilerine ve çocuklarına bakabilecek miktarda kaynak aradıklarını belirtir. Peki neden alfa siker, beta öder? Zira genetik ve finansal güç çoğunlukla tek kişide bulunmaz. Bu nedenle kadınlar genetik güç göstermeyen bir beta ile evlense bile, cinsel arzusu alfaya yönelik olacaktır ve zavallı betamız, betalığında aşmış bir mertebeye ulaşırsa, boynuzu yiyecektir.
Soran+1 yılBu yani sizin olay hemde bu ülkedeki ekonomik krizde kadınlar çok basit bir canlı askere niye gidemeklerini anladım zira bir manevi şey için ölme riskini göze alamazlar
Soran+1 yılAvrupa da kriz yok da ondan neyse kızların pek ilişkilerde gerçekten sevgidiğini sanmıyorum yukarıdaki detayları da o yüzden yazdım hayal dünyasında yaşıyolar pek bu ülkedeki gerçeklerle hele iksitati sosyalajik olayları takip ettiklerini düşünmüyorum
Soran+1 yılOlur yazarım sana
Soran+1 yılAnlamadım yazdığın karışık yine 😄
Doğru kişiyi ara yanlışın peşinde koşarsan üzülürsün böyle herkes aynı değil mutlaka iyileri de vardır herhalde? 🤔
00 YorumlaKanka bu ev araba kas muhabbetine fazla takma bence 😃
00 YorumlaAğzına sağlık kardeşim
10 YorumlaSar 500 gr.
24 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah 😂
+1 yılSar abime 300000 GRAM
37 Yorumla
Soran+1 yılOlayı caydırıyosunuz
- +1 yıl
Ln ne caydırmadı bi insan olduğu kişi yüzünden özür dilermi senin kendine saygın bumu lan
Soran+1 yılBu bir kızlara eleştiri ve soru başlığı da bir ironi çok saçmasınız toplumdan aşırı uzak yaşıyorsunuz ve beklentileriniz ülkedeki erkeklerle örtüşmüyo askere bile gitmiyorsunuz ama anca beklenti içerisindesiniz
- +1 yıl
Lan evet öyleyiz de sende kızlardan özür dilemişsin
Soran+1 yılÖzür dilemedim ki arkadaş hiç kimse kinayeyi anlamamış 😂
Soran+1 yılya da sadece kızlar anlamamış 😂
- +1 yıl
Zürriyetin nasıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ve zengin değilsiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Zürriyetin nasıl
+1 yılabiye ver 250 gram
22 Yorumla- +1 yıl
svllvsohshshoohs