Kızlar, Özür dilemek istiyorum.. karşımdaki insan beni affeder mi?

Arkadaşlar size bir şey soracağım. daha doğrusu fikrinizi alacağım.
bir arkadaşım ile kavga ettik tartıştık bunun sebebi karşımdaki insanın sürekli olarak bişileri benden bir şey istemesiydi benden beklemesi idi bende bu durumdan rahatsız olduğum için açtım ağzımı ve bir dolu laf saydım. bir sürü laf söyledim. ama şimdi kendisine karşı hiçbir şey hiissetmiyorum.. kin nefret öfke, hiç bir şey duymuyorum..
kendisinden özür dilemek istiyorum malum çok kalbini kırdım kızın. şunu söy. istiyorum amacım yeniden arkadaş olmak değil sadece kırdığım kalbi yeniden onarmak istiyorum şunu da belirtiyim oğlak burcu kızlarından fikir almak istiyorum. affedilmek ve arkama bakmadan yaşamak istiyorum...
bişi daha var bir çok arkadaşımdan özür diledim ve hepsi de kabul ettiler ama bu arkadaşımda deve kini var nasıl gönlünü alıcam ya da kendimi nasıl affettiricem bilm yardımınızı istiyorum yardımınızı bekl
geçen p. tesi facebook engelini kaldırdım malum kinci değilim kin tutmuyorum nasıl yapıllır nasıl halledilir ya da nasıl affedilir yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
19.02.18 günü arkadaşımın annesine özür mesajının tamamını attım
ve mesajı atmak için kendisinden rica ettim ama 1 gün sobrasında bana ben size çok kırıldım bu yüzden böyle bir şey yapamam dedi şu anda çok kötüyüm hiç sürekli ağlıyorum vicdanım o kadar sızlıyor ki sızlamasından hiç bir şey yapamıyorum en azından affedilseydim bişiler yapabilmem kolay olucaktı kinci bende küstüm içime kapandım pes ettim keşke affedilseydim de önüme rahat rahat bakabilseydim soruyu kapatıcam
Güncellemeler
+1 yıl
ks den birileriyle konuşmak istiyorum ama korkuyorum reddedilmekten o yüzden konuşmak istiyen olursa mesaj kutuma mesaj çekmesi yeterli