Nişanlım beni sürekli aşağılıyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar öncelikle vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Dört yıllık ilişkimizi ciddiyete bağlayıp 1 sene önce nişanlandık mutlu olmam gerekirken kendimi çirkin hissediyorum 23 yaşında 1.69 boyunda 57 kilo bir kızım nişanlım sürekli bana yemek tavsiyeleri veriyor ilk başta anlamıyordum sonra iş değişti spor yapabilirsin diyet yapabilirsin ben diyetten anlarım demeye başladı bunlarda bir sorun yok her erkek sevgilisinin iyi bir fiziğe ve sağlıklı bir vucuda sahip olmasını ister ama günden güne değişti bana başka kadınların fotoğraflarını gönderiyor bak çok hoş sende böyle olabilirsin diyor yani öyle olmam için 44 kilo falan olmam lazım neyse iş gittikçe garipleşti yüzümde 3 tane ben var onları lazer ile aldıralım demeye başladı bunlar et beni değil yani normal küçük ben hayır et beni dahi olsa ne olur ki sonra göğüslerime taktı kafayı 95 beden bir anda büyüdüğü için vücuduma ağır geldi hafif sarkık ameliyat ol kalkık dursun demeye başladı sonra saçlarıma taktı kafayı sarıya boyat daha genç durursun belini incelt daha bir sürü şey şimdiki konumuz ise giyim tarzım ben spor giyinen bir kızım bana mini etekli kızlar dekolte yırtmaç v. s şeyler atıyor böyle Gucci markalar falan yani tüm bunların dışında param yokki benim az kıyafetim var bana sürekli hep aynı şeyleri giyiyorsun hep aynı ayakkabı diyor ailemin durumu iyi değil bende çalışıyorum ama ece anca yetiyor kira v. s yardım ediyorum aileme inanın 3 senedir aynı ceketi giyiyorum bende isterim farklı şeyler giymek ama elde avuçta yok çok mahçup oluyorum kırılıyorum bana sürekli zengin kızlarının resimlerini atıyor bende biliyorum giyinmesini ama yok napım konu sadece bu da değil herşeyimi aşağlamaya başladı tırnaklarıma kadar taktı bakım yaptır v. s yahu sürekli yemek yapıyorum oje falan kalmıyor bulaşık v. s hayır pis bir kız değilim her gün düzenli duş alıyorum saçlarıma özen gösteriyorum ama kendimi beğendiremiyorum varsa yoksa instagram da ki kızlara kafayı takmış artık dayanamıyorum ayrılmaya karar verdim sizce doğru mu karar verdim?
Nişanlım beni sürekli aşağılıyor. Ne yapmalıyım?