Merhaba arkadaşlar öncelikle vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Dört yıllık ilişkimizi ciddiyete bağlayıp 1 sene önce nişanlandık mutlu olmam gerekirken kendimi çirkin hissediyorum 23 yaşında 1.69 boyunda 57 kilo bir kızım nişanlım sürekli bana yemek tavsiyeleri veriyor ilk başta anlamıyordum sonra iş değişti spor yapabilirsin diyet yapabilirsin ben diyetten anlarım demeye başladı bunlarda bir sorun yok her erkek sevgilisinin iyi bir fiziğe ve sağlıklı bir vucuda sahip olmasını ister ama günden güne değişti bana başka kadınların fotoğraflarını gönderiyor bak çok hoş sende böyle olabilirsin diyor yani öyle olmam için 44 kilo falan olmam lazım neyse iş gittikçe garipleşti yüzümde 3 tane ben var onları lazer ile aldıralım demeye başladı bunlar et beni değil yani normal küçük ben hayır et beni dahi olsa ne olur ki sonra göğüslerime taktı kafayı 95 beden bir anda büyüdüğü için vücuduma ağır geldi hafif sarkık ameliyat ol kalkık dursun demeye başladı sonra saçlarıma taktı kafayı sarıya boyat daha genç durursun belini incelt daha bir sürü şey şimdiki konumuz ise giyim tarzım ben spor giyinen bir kızım bana mini etekli kızlar dekolte yırtmaç v. s şeyler atıyor böyle Gucci markalar falan yani tüm bunların dışında param yokki benim az kıyafetim var bana sürekli hep aynı şeyleri giyiyorsun hep aynı ayakkabı diyor ailemin durumu iyi değil bende çalışıyorum ama ece anca yetiyor kira v. s yardım ediyorum aileme inanın 3 senedir aynı ceketi giyiyorum bende isterim farklı şeyler giymek ama elde avuçta yok çok mahçup oluyorum kırılıyorum bana sürekli zengin kızlarının resimlerini atıyor bende biliyorum giyinmesini ama yok napım konu sadece bu da değil herşeyimi aşağlamaya başladı tırnaklarıma kadar taktı bakım yaptır v. s yahu sürekli yemek yapıyorum oje falan kalmıyor bulaşık v. s hayır pis bir kız değilim her gün düzenli duş alıyorum saçlarıma özen gösteriyorum ama kendimi beğendiremiyorum varsa yoksa instagram da ki kızlara kafayı takmış artık dayanamıyorum ayrılmaya karar verdim sizce doğru mu karar verdim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYazdıklarını okurken ben daraldım canım. Bu nişanlın olacak hergele instagramdaki kızları gerçekte görmüş mü acaba? Çoğu filtreli , shoplu kızlar. Üstelik İnstagramda söylediği tarzın erkek versiyonları da var, sen onları gösterip şuranı böyle , buranı böyle yap diyip duruyor musun? İnsan sevdiğinin iyi gözükmesini isteyebilir ama karşısındaki insanın içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak makul şeyler ister. Sen onun malı mısın ki , kölesi misin ki birebir onun hayalindeki kızların fotokopisi olasın. Objektif ol. Kendini iyi değerlendir. Direk ayrılırsan çok üzülürsün. Çok boyutlu düşün ve sana önerim para konusunda ailene birazcık set Çek. Kendin çalışıp kazandığın paradan birazcık kendine ayır. Bir iki parça kıyafet al, biraz bakım yap. Sendeki bu değişimi farkedip daha fazlasını yapmayacağını kabul ediyorsa devam et nişanlınla. Yok daha fazlasını istemeye devam edecekse yol ver gitsin. Zaten şu ana kadar yapılabilecek tüm ayıpları, kıyaslamaları yapmış sana. Canlı görsem seni daha net cevap vericem. Ama onun da haklı olma ihtimalini göz önünde bulundurarak yazdım mesajı. Belki çok sorumluluk sahibi iyi bir evlat olduğundan kendine de para harcaman, iyi gözükmen gerektiğini önemsememişsindir. Nişanlına göre daha olgun olduğundan belki onlar 2. derece önemli olmuştur senin için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyi kararı vermişsin ayrılarak.. Bu ne iğrenç bir adam? 1.71 boyundayım 52 kg ile evlendim şu an 74 kiloyum ve ben diyete girdikçe eşim bana yapmana gerek yok hayatım her halinle güzelsin kendini yorma etme falan filan der. Sevdikten sonra kilonun boyun giyim tarzının ne önemi var ki? Bende eşime derim bu gömlek sana gitmez şunu giy diye ama bu aşağılamak değil ki bu tavsiyedir biz hayat arkadaşıyız. Sana tavsiyem bir an önce ayrılman ve hayatında ki heryerden engellemen emin ol evlenince çocukta olur daha çok sıkıntılar yaşarsın bana instagramdan yazabilirsin herşeyi anlatabilirsin ama lütfen ayrıl İnan ki ileri de çok daha üzülürsün yapma kendine bunu o pislikten kurtul acaba o senden iyisini bulabilecek mi
00 Yorumla
Çok doğru bir karar verdin çünkü seni olduğun gibi sevmiyormuş. İş ciddiye binince de etekleri tutuşmuş. Aynı şeyleri sen de ona yapsaydın keşke. Belki biraz senin yerine koyabilirdi kendini. Hissedebilirdi ne hissettiğini. Hiçbirisini yapmak zorunda da değilsin. İlk söylediğinde tepkini hemen ortaya koymalıydın ki devamı gelmesin. Nişanı atmaktan çekinme. Bunlar doğal şeyler. İnsanlar evlenince bile tanıyamadıklarını anlayıp ayrılıyorlar. Atmazsan senin zararına olur. İleride çok pişman olursun.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılGeç bile kalmışsın. Hiç düşünme, açıklama bile yapmadan ayrıl. Onun gözü dışarıya kaymış, gönlünün de kayması yakındır. Böyle biri ile ömür tüketme. Sosyal medyada fazla takılmaktan beyni sulanmış.. Dik dur, kimse vazgeçilmez değil, ayrılırsan it gibi pişman olacak zaten. Dış görüntü için seni seviyorsa hiç sevmesin daha iyi..
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki geç bile kaldım keşke daha önce bitirseydim de bu kadar aşağlanmasaydım ama aklım başıma geldi bu kişi ile bir ömür değil bir saniye geçmez kendi değerimi küçük görmek istemiyorum o yüzden artık bitiricem
- +1 yıl
Kuzum bence de bitir kendini yıpratma böyle bir insandan sana eş olmaz emin olabilirsin. Değişmez de bu adam, gözü dışarıya kaymış çünkü. Seni kıyasladığı kadınlar da emin ol ultra lüks yaşıyorlardır. Herkesin sarkık memelerini dikleştirecek gücü yok, herkesin cildine binlerce lira yatıracak gücü de yok.. Evleneceğin insanı bu kriterlere göre mi seçiyorsun? Saçma yani..
Soran+1 yılSöylediğiniz herşey o kadar doğru ki onun değişmesini beklemek çok saçma ve dediğiniz gibi herkesin parası yok bunlar için... Daha şimdiden kıyaslama varsa zaten bu ilişkiden birşey olmaz en iyisi bitirmek
- +1 yıl
Kesinlikle öyle, mutlaka zor olacak ama bence karşına çok daha iyi insanlar çıkacaktır. Kendini vazgeçilmez sanıyor saygısız.. Ayrıldıktan sonra kıymete binersin muhtemelen ama sana tavsiyem net ol ve bitir ilişkini çünkü nişanlın şekilci biri. Bugün senden özür dileyip gönlünü alsa yarın yine aynı şeyi yapacak, başına kaza bela bir şey gelse yanında olacak biri değil bu adam onu bilerek ver kararını..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
43Cevap
+1 yılAyrılmakla iyi yapmışsın da keşke önce süründürerek ayrılsaydın. Madem öyle davranıyor parasını yeseydin keşke giymeni istediği şeyleri ona aldırsaydın o kızlara erkek arkadaşları hediye alıyor vs diyerek. Denyoya bak ya. Bu arada bi instagram kızı olarak söylüyorum instagram yalandan ibaret. O fotoğrafları çekildikten sonra üzerimize rahat bi şeyler giyiyoruz. O da bi gün gerçeklerle yüzleşince senin sevginin kıymetini anlar. Aptal herif ya. Bu arada belli bi yere kadar insanı daha iyi hissettirecek tavsiyeler vermek güzel tabi ki ama o adamın yaptığı şey zorbalık
10 YorumlaKanka...
bence onunla konuş ama konuşarak pek çözüleceğini sanmıyorum...
Şansını dene ama devam ederse ayrıl başka bir şansta verme...
senle nişanlanmaya gönlü varmış madem ayrılırsan kendi kaybettiğini anlar...
ne kadar s*k kafalı biri olduğunu anlar...
nişanlın seni aşağılaması gereken son kişi
hatta aşağılayanlara karşı koruması bile gerekiyor
Yani bana sorarsan ciddi ciddi konuş ama genedr devam ediyorsa bas tokadı ayrıl...
kaçan kovalanır peşinden gelir gene
ne b*klar yediğini anlar seni aşağılamakla
hiç takma sen...
Sen onu uyardıktan sonrada devam edersi çek git seni kazanmak için her şeyi yapar...
ama ben olsam ne yaparsa yapsın genede ona geri dönmem...
yaptığı şey doğru değil
Bu durumda olmak istemiyorsan dediğimi yap Benden bukadar,
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl o nişanlın olacak odundan, bunun gibilerle ömür gecmez inan bana. Çok meraklı ise bulsun ordan burdan istediği kızı. Seninle nişanlanırken aklı neredeymiş? Görmüyor muymuş seni, gözünü mü bağlamışlar? Sen neysen osun. (Kusura bakma ama sinirlendim akşam akşam...)
Gerçi, odun bile olamaz o, kusura bakma da. En azından odunu yakıyorsun da seni ısıtıyor. Bundan olsa olsa tam bir hıyar olur. Salataya doğramalık 😃😀 faydası ancak bu olurdu herhalde 😅🤣
Kendi tipine bakmaz, ama senin en küçük şeyin gözüne batar bu HIYARların. Sanki kendi çok düzgünmüş gibi... Sorsan dünya güzeli, gören Brad Pitt sanır. Peh!
"Kadınlar da insandır... süs bebeği değil..."00 Yorumla
+1 yılAyrılma konusunda geç bile kalmışsınız. O ardık görsellige yönelmiş ve sizle başlarken bilmiyormuydu görmüyormuydu boyunuzu kilonuzu ve benlerizi körmüydü nedir nasıl bi aşşagılamak evlilik düşündüyün sevdiyin bayanı başkalarıyla kıyaslamak adilik değilde nedir senin gibi birisini bulmuşta bulanıyor kaç tane sizin yaşınızda bayan göstere bilirsinizki ailesine destek olmak için çalışan Allah razı olsun ailenizin adına sizden. Bu ayrılış sizin değil onun kaybı emin olun ki
43 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekürederim güzel sözleriniz için ne yazıkki o sadece dış görüntüye takmış kafayı halbuki sizin dediğiniz gibi beni biliyordu ve böyle nişanlandı ama aşağlamaları bitmiyor bıktım artık başka kadınları göstermesinden o yüzden bitiricem bu saçma ilişkiyi.. Ve evet ailem çok önemli onlar daha fazla rahat etsin diye her zaman çalışırım sonuçta ailemizden başka kimimiz varki
- +1 yıl
Aynen katılıyorum size bu dünyada her şeyin ikincisine sahip ola bilirsiniz ama emin olunki aile tektir ikincisi yoktur
- +1 yıl
Afedersiniz özürdileyerek söylüyorum ama bir bayanı başka bi bayanı göstererek kıyaslamaktan daha büyük aşşagılamak varmıdır
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöve söve okudum resmen. İğrenç biri bu ya. İğrendim gerçekten. Hayır yani madem nişanlın 4 seneniz var madem senin değişmeni istiyor fiziksel olarak o zaman destek olsun. Seni alsın kuoföre götürsün söylemesin. Seni alsın alışverişe götürsün söylemesin. Söylemek basit. Bunları kendisi yapsın sana. Ama yapma sebebi 'seni beğenmediği' için değil. Senin 'eğlenmen' için yapsın. Böyle insanla ne işin var ki. Ben çalışıyorum ailemden önce kendi ihtiyaçlarımı (daha doğrusu heveslerimi) karşılıyorum mesela. Sonuçta ben ailemden bunları isteyemiyorum ve kendim çalışarak karşılıyorum. Aileme ise anca en fazla 500 tl veriyorum. Ama bu tercih meselesi. Demek ki senin önceliğin farklı. Bunlar insanların gerçek yüzünü çıkarıyor ortaya. İyi ki ayrıldın. Ne demek ya "bu kız gibi giyin" ne demektir yani. Saygısız domuz. Valla sinirlerim bozuldu.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir adama
hala nişanlım demen tuhaf
seni kabullenmeyen olduğu gibi görmeyen sevmeyen bir adamın canı cehenneme...50 YorumlaBirincisi böyle bir adama nişanlım bile deme bence ikincisi boyuna göre kilon gayet iyi hatta ideal. Üçüncüsü seni istediği gibi değil olduğun gibi sevmeye çalışmalı ve sende kiöse için değişmeyeceğini gerekirse kendin istersen bunu yapacağını ona söyle ve sakın üzülme vicudunda gayet iyi.
10 Yorumla
+1 yılAyrıl canım bu nedir seni bezdirip evlenmemeye mi çalışıyor acaba diye düşünmeden edemedim. Söylediğin şeyler az değil insan evli olsanız kim bilir ayrı evin içinde neler olacak. İstediği biri varsa ona gitsin bakalım. Kendisi Burak Özçicit mi acaba kendine Fahriye Evcen istiyor? 😂
00 Yorumla
+1 yılKimseye kendini begendirmek. Zorunda degilsin seni oldugun gibi kabul. Etmiyorsa varsin begendigini alsin anlattigina gore guzel kizsin kiymetini bilene kalbine dokunabilene dis gorunusune degil senin onu nasil sevdigine bakan birine dusur gönlünü yol ver gitsin emin ol oh diyecek nefes alacaksin ve seni gercekten sevecek birine şans tanimis olacaksin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Psikolog dalında 3. senem her ne kadar sana yardımcı olacağımı bilemesem de bir kaç yorumum var. Öncelikle nişanlınızın sizden bunları istemesinin nedenlerinden birisi, sizden önce ilişki kurduğu bir bayanı unutamaması durumunda sizi ona benzetmeye çalışıyor , kafasında sizi değil o bayanı kurguluyor olabilir. Bir diğer olanak ise sizinle bu özelliklerinizle kabul etmek istemiyor bu yüzden sizi kendisinin istediği bir kalıba koymak istiyor. Ancak bunları yaparsanız onun için ileride iyi bir eş olmak için hak kazanacağınızı düşünüyor ama ne yazık ki hiç bir kız veya bayan başkaları için kendi kişiliğimden davranışından giyinişinden ödün veremez. Ayrılmak çok mantıklı bir fikir olur. Zamanla değişir mi bilemem ama nişanlınızın ciddi bir ilişki kurmak olayını kavradığını sanmıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
00 YorumlaBence geç bile kalmışsın bu adamla evlensen ne olur allasen gider aldatır geride seni suçlar o yüzügü fırlat yüzüne emin hafifliyceksin bu sevgi degil arkadaşım insan sevdigi kadına bunu yapmaz oldugu gibi sever saçına balına orasına burasına kusur bulmaz bence oda gitmek istiyor ama işte bunları sana yapıyor gibime geldi yol yakınken dön bu yoldan ilerde keşke dememek için sen kendini kimseye beğendirmek zorunda degilsin
00 Yorumla
+1 yılbak abla senden küçüğüm ama ben böyle insaları çok iyi bilirim işleri güçleri görsellik ve bu asla düzelmez sen çalışıp ailene destek oluyorsun ve onun gösterdiği kızların bi kıyafeti en az 50 tl sen de modaya ayak uydurmak istiyorsun ama imkânlar el vermiyo maalesef işine karışmak gibi olmasın ama bence ayrıl yarın öbürgün seni bırakıp gider bu hem kıyafet her zaman alınır ama karakter aslaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah başa vermesin. Ayrıl bununla ömür geçirmeyi bırak 10 dakika ciddi bir konu üzerinde bile konuşulmaz. Değmez böyle birini sevmeye inan ki değmez. Gitsin daha güzel, zengin ve kendine para harcayan birini bulsun yobaz. Çok sinirlendim bak bana da eski sevgilim; köyde yaşamayan, bakımlı biri gerekiyor diyordu. Kendisi de köyde yaşıyor ama görmüyor. Vallahi, uğraşmadım bıraktım. Sende gençliğine ve güzelliğine yazık etmeden lütfen yol ver. Sevgiler 🌹
00 Yorumla
+1 yılSelam canim😌
Bak seni anliyorum hak veriyorsun ona seni daha iyi görmek istediğini söylüyorsun. Belki narsizm kişilik bozukluğu ola bilir ben piskoloji okuyorum bu vakalar hep çevremde oluyor. Belki seni aldatiyordur başka kizlarin resmini atiyor diyorsun ya bu da Bir seçenek göz ardı etme🌸😌00 Yorumla
+1 yılBu durum benim çok çok çok yakınımda olduğundan biliyorum her zaman şahit oluyorum ayrıl ömrünü boşa harcayıp hastalık sahibi olma böyle insanların sonu yoktur ilerde bitmek zprunda kalacaktır ilişki bunun bir tedaviside yok anti depresanla falan bastırabilir sadece ama benim tavsiyem kaç hiç tüketme kendini
44 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi bitirmek psikolojimi bozmak istemiyorum artık yarın bitiricem
- +1 yıl
Bence de ben sana tabiki ne yapmanı söyleyemem emir kipi kullanmışım öyle gibi görünmüş , kendin nasıl istiyorsan öyle yap ama ben buna hergün şahit oluyorum bence ayrılman senin için faha sağlıklı olur o yüzden
- +1 yıl
Çok haklısınız cidden tam dediginiz gibi öyle tip insanlar sadece ego kasmak ister ve hatta başka insanlar vayy bunun sevgilisi çok havalı, güzel desin peşinde
- +1 yıl
Bu tür insanlarda aşağılık kompleksi vardır bundan dolayı böyledirler
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlığı okudum. Ve yazdıklarını okumasam bile ne oldugunu anladım.
Sana saygı göstermeyen birine şans verme. Evlilik demek saygı ve sevgi demektir.
Bu şu an da yoksa eğer ilerde de olmucaktır. Yazık etme kendine22 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız saygının olmadığı yerde ne sevgi oluyor ne mutluluk yol yakınken dönmek en iyisi
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun.
Son kararı almadan önce iyi düşün. Ve öyle karar ver. Sonra dan pişman olup geri dönersen seni daha fazla ezer.
Ablam kendine yazık etme. Sen bilirsin ama düşün, taşın. Böylesi adamla yürümez. Üzülen sen olursun sonunda. Sevgiliyi sevmek el üstünde tutmak varken, başka kadınlarla kıyaslama yapmak çok edepsizce, terbiyesizce bir şey. Ayrıl ablacım...
10 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir karar vermişsin.
Onunla ömür mü geçer? Kendi mükemmel uzun boylu kaslı yakışıklı mı? Kafasındaki ideali sevsin o bence seni bu kadar begenmiyorsa ondan ayrılmış değil de kurtulmuş olursun. Geçmiş olsun böyle insanla vakit kaybı yasamissin.14 Yorumla
Soran+1 yılKendisi 1.76 ve 83 kilo biri ama kimseyi beğenmez aşağılık kompleksi var hayatı hava olmuş benimle hava atmadığını bile söyledi sanki eşyayım ben ama bitti artık o sınırı aştı yarın bu iş biticek alsın verdiği altınları defolsun gitsin
- +1 yıl
Böyle kompleksli insanları duzeltemezsin zamanla onlar seni delirir malesef çok fazla örneği var görüyorum etrafımda. Kendine yapacağın en iyi şey ayrılmak olucaktir. bu kararın için de tebrik ederim. Bir kere geliyorsun kendini gelistirmemis seni de aşağı çeken insanlarla ömür geçmez. 👍🎉
Soran+1 yılO kadar doğru söylediniz ki onlar bizi delirtiyor ve onları düzeltmek için uğraştığımız çaba boşa gidiyor en iyisi bitirip onu kendi haline bırakmak
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Düzelmez. Çoluk çocuk yaparsın o seni aldatır sen yine ses cikaramazsin seni ezikler. insanlar kendileri isteyip içe dönük sorgulamadikca değişmiyor ki seninki kusura bakma da hiç de sevilecek biri değil. valla senin için süper bir başlangıç olacağına inanıyorum başta zorlanirsin belki ama kendi degerinden evlenip ödün vermeye kesinlikle degmezdi dersin ileride. Bol şans 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılo adam senin tipinden fiziğinden dolayı istiyor... bu iş gönül işi... evlenebilirsin mesele değil bi imza o iş...
Ama 3 sene sürmez o evlilik... çünkü nişanlın senin gönlüne bakmıyor hani.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHemen ama hemen ayrılmalısın bu böyle devam eder , belli ki seninle bir şekilde mecburen nişanlanmış ve seni olduğun gibi sevmiyor , kafasındaki kadına seni uydurmaya çalışıyor , ikiniz de bu şekilde mutsuz olacaksınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılÇok geç bile kalmışsınız sizi saygı duymayan yanınızda değil karşınızda olup şu söyle bu böyle diyen biri ile devam etmeyin kesinlikle ukala dümbelegini bırakın gitsin.
10 Yorumla
+1 yılSizin işiniz zor bacım. Beyefendinin kendileri zeus mu oluyor acaba? Madem bu kadar rahatsız olduğu, beğenmediği şey vardı, ne diye nişanlandı sizinle?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar takmasın ya zaten iyi hani kötü değilsin madem beğenmedi neden nişanlı seninle olduğu gibi kabullenmek gerekir hamile olsan boşar seni kiloları vermedin diye
10 Yorumla
+1 yılDurduğun kabahat o maymunla adiye bak sen yhaa g*rizekali aptal şey parçalarım ben onu yaa ayy sinir oldum 😤😤😤
20 Yorumla
+1 yılBu ne böyle ya okurken ben şiştim böyle bir ruh hastasına sen nasıl katlandın 4 yıl boyunca bunun kahrı çekilmez ayrıca o kimki seni aşağılamasına izin veriyosun vur kıçına tekmeyi çıkar hayatından ne diye hala onun ağız kokusunu çekiyosun sevmekte bir yere kadar
00 Yorumla
+1 yılSeni istemediğini hatta hiç sevmediğini yeterince ve açıkça belirtmiş sana... S. ktir git demek düşer, kendinde seni eleştirme hakkını gören o adam acaba seni hak edecek kadar iyimiiymiş?🙄😑😐
00 Yorumla
+1 yılBirisiyle neden ilişki yaşarsın; mutlu olmak için, onu çok sevdiğin için, yanında kendini huzurlu hissettiğin için.. Ee o sana bunları vermiyorsa ilişki yaşamanın mantığı ne?
00 Yorumlabu tip insanların ömür törpüsü olduğunu düşünüyorum kim olursa olsun kaç yıl birlikte olduysanız olun yerinde olsam ne kadar zor olursa bile nişanı atar yoluma bakarım daha 23 yaşındasın doğru kişiyi bekle seni değersiz hissettiren bi insanla ömür geçirme
00 Yorumla
+1 yılCanım benim baştan sona kadar okudum yazdıklarını, ben okurken sinirlendim, sen nasıl dayandın buna.
Sana ayrıl/ayrılma demeye hakkımız yok ama doğru karar vermişsin. Kesinlikle ayrıl, bitir. Bu seni delirtir.
Kafayı yersin bununla evlenirsen.
Pişman olsa bile, yalvarsa bu dönme ona.
Umarım karşına seni hak edecek bir insan evladı çıkar00 Yorumla
+1 yılBu ne böyle ya okurken ben şiştim böyle bir ruh hastasına sen nasıl katlandın 4 yıl boyunca bunun kahrı çekilmez ayrıca o kimki seni aşağılamasına izin veriyosun vur kıçına tekmeyi çıkar hayatından ne diye hala onun ağız kokusunu çekiyosun sevmekte bir yere kadar
00 YorumlaŞahsen Beni aşağılayan biriyle muhattap olmam. Kaldı ki nişanlı olacağım!! Bence direkt söyle bu durumdan hoşlanmadığını ve buna hakkı olmadığını söyle , söylemelisin ve izin verme buna !
00 YorumlaSeven insan karşısındakini kırmadan aşağılamadan söyler ne söyleyecekse, ayrıca herşey de söylenmez hadi tamam şu diyeti yapabilirsin gibi olumlu öneriler yapabilir ama şunun gibi ol, şöyle ol böyle ol demesi saygısızlık. Ben senin yerinde olsam ben böyleyim ve istersem kendim değiştiririm beni böyle beğenmiyorsan gidebilirsin derdim.
00 Yorumla🤢🤢🤢😫😫😫Şuanki surat ifaden tam olarak böyle. Uzatarak kendine zarar vermişsin çoktan. Allah ıslah etsin🤲🏻 Hemen ayrıl!
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah yarın bitiyor bu ilişki vericem herşeyini bitiricem Allah'a yakın bana uzak olsun bu saatten sonra
+1 yılSeni değiştirmeye çalışması yanlış olduğun gibi kabul etmesi gerekir olmuyorsa dünyanın sonu değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle birine ne yaparsan yap yaranamaZsn terbiyesiz sinir oldum. Sende ona kadar vabc tatlıtuğu at veya beğendiğin çok yakışıklı erkekleri at kendi onlar gibi olsun önce. Sende ondan işte bakalım seni anlayabilecek empatiye sahip mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan böyle yapiyorsa evlendikten sonra sürekli dozu artıcak. Ayrıldın mı peki
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru karar vermişsin normalde ayrılıkları sevmem yapıcı olmak lazım derim ama sen yol yakınken kac
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. bu adam seni sevmiyor belli ki sadece senle birlikte olmayı kafayı takmış bu sebepten de sadece fiziğine görünüşüne bakıyor
abi tavsiyesi olarak sakın onla evlenme yol yakınken ayrıl derim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni bu kadar değiştirmek isteyen ve eleştiren kişinin sana olan sevgisini sorgularım son karar senin
00 Yorumla
+1 yılOo sonuna kadar okuyamadım bile delirdim kime ne ya parmağa yüzük takınca beğenmemek nedir yol yakınken vazgeç
00 Yorumla
+1 yılYazı çok uzun okumadım ama başlığa bakılırsa ayrılma zamanı gelmiş geçiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız
+1 yılEN VAKİT ZAMANDA AYRILIN durduğunuz her vakit zaman kaybı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yarın biticek yeterince şans verdim artık bitti
Baştan sana bu şekilde davranıyorsa evliliği iyice düşünmelisin böyle ile.
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın şimdi böyle yapan ilerde neler yapar
Soran+1 yılEvet çok doğru eee o zaman gitsin başkasına bulsun barbie bebek
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bu terbiyesiz saygısız insandan hemen ayrıl. Hemen.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanki modifiye yaptırıyor. Beğenmiyorsa neden seninle hala birlikte?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sende ona biscolata erkeği resmi at olmadı zenci erkek at
16 Yorumla
Soran+1 yılAhahah çok haklısın bitiricem artık nu ilişkiyi
Soran+1 yılAynen herşeyi söyleyip bitiricem artık psikolojimi bozdu
Soran+1 yılÇok doğru ya
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAl karşına konus devam ederse bi kac gun soguk yap sana yaklastikca sende biraz onu aşağıla o huyundan vazgecer
22 Yorumla
Soran+1 yılBitiricem onla hayat geçmez
- +1 yıl
Valla sen bilyon ama böyle basit bi sekilde pes etmek yakismaz kimseye
+1 yılNişanı atıp yol yakınken dönmelisin. Daha evlenmeden aşağılıyorsa evlenince kim bilir neler yapar?
00 Yorumla
+1 yılAyrıl, ayrılırken de sen onu aşağıla nasıl birşey olduğunu ona hissettir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSeni aşağıladığı anda cevabını ver nişanı da at gitsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet dogru karar. Bu kadar uzun bir şikayet metni yazman bile yeterli gerekçe bence..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ulan biz hık desek kız uzaklaşır kaçar gider millet ne kızlarla beraber ve
02 Yorumla- +1 yıl
Knki iyiler kaybediyor iste
Sabır taşımısınız nesiniz. Nasıl dayanıyorsunuz kızım böyle adamlara?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence hemen ayrıl neden bu zamana kadar hayla onla birliktesin anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılKusuruma bakma ama bastan sevgili oldugunuzda senin nasil giyinme tarzin oldugunu bilmiyomuydu da simdi degistirmeni istiyo bence seni sevseydi oldugun gibi severdi sana biseyler dayatmaya calismazdi bu kadar
10 Yorumla
+1 yılEn guzel jarar. Bu kisi seni mutlu edemez huzurlu edemez
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız en iyisi yol yakınken dönmek
Sana saygı göstermiyor bence, başka kızları gösterip onların giyindiği gibi giyinmeni isteyen biri ise sana onu o sağlamalı bence tabi sana da uyuyorsa. Ama sorun sadece o değil gibi o yüzden ayrılmak daha doğru
00 Yorumla
+1 yılAyrıl, sen anlattıklarında mantık buluyor musun burda soruyorsun mesela İşte aksilik olduğunu sende biliyorsun ne iğrenç şnsanlar var seven sevdiğini değiştirmeye çalışmaz onu öyle kabul eder Hatta kusurları kusursuz olur ki ben senden daha şişkoyum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamıyorum ki boyun resmen 170 yani neyine 57 kilo sana fazla geliyor onu anlamadım. Ben senden uzun birazcık 5t im çubuk gibiyim.
00 Yorumla
+1 yılSen de ona Nick bateman ın fotografını at üçgen vücut seviyorum beraber yazılalım spora de 🤪 şaka bi yana psikolojik bir şiddet bu, instagramdaki dünya sahte ve en güzelden de güzel illaki çıkacak bunun sonu yok ki kıyaslamayı bırakmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem