- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sevgilin sana şiddet uyguluyor farkında mısın psikolojik şiddet İnan ki fiziksel şiddetten daha çok can yakıyor tamam o diyelim ki o ruh hastası o şekilde kendini mutlu ediyor tatmin ediyor sen Neden peki hala onunla birliktesin bunları bile bile yani şuraya yazarken bile bunları biz okurken tahammül edemedik Sen nasıl yaşayabiliyorsun seni tutan ne belki de onun konuşuldukları mı acaba parası arabası ailesi bir sor bunları kendine
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aşağılıyor sana şiddet uyguluyor pardon ama sen neden böyle biriyle berabersin ki. İlişki insanın yaşamak zorunda olduğu bir şey değil ki elindekine mecbur kalasın veya herhangi biriyle herhangi bir ilişki yaşayasın. İlişki tamamen insanın keyfine kalmış bir şey tamamen mutlu olması yönünde yapılan bir şey mutlu olmayacağın bir ilişkiyi neden yaşıyorsun ki derhal ayrılmasın
00 Yorumla
böyle biriyle neden berabersin aklım almıyor. Her fırsatta seni ezen seni eleştiren biri seni sevemez. Restini çek ve geri çekil gelmiyorsa çıkar hayatından. sen daha değerlisin kimse seninle bu şekilde konuşamaz.
10 Yorumla
+1 yılHadi sanırım onun ruh sağlığı bozuk hatta ileri derecede kişilik bozukluğu olabilir, peki senin neyin var halen o senin sevgilin oluyor hayret❗️
01 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bunu sana yapmasına neden izin veriyorsun?
Neden hala sana psikolojik şiddet gösteren birine hala sevgilim diyebiliyorsun?
Biraz olsun kendi değerinin farkına var. Böyle birini hayatında tutma. Senin o'na hissettiğin sevgi değil bir türlü bağımlılık. Kurtar kendini bu şiddetten. Uzak tut hayatından.
Umarım her şey gönlünce olur..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyy böylelerine nasıl tahammül ediyorsunuz hayret. Yapıcağın şey basit bir an evvel ayrılıp kurtulman olur...
01 Yorumla- +1 yıl
Kızlar serseri it kopuk erkek sever...
Saygısız, düzgün konuşmasını bilmeyen ve şiddete meyilli birine hala nasıl sevgilim diyorsun anlamıyorum. Bence biraz kendine saygın olmalı ve bu adamdan bir an önce kurtulmalısın. Bu kadar çok hatayı göz ardı etme. Ayrıca böyle biriyle geleceğe dair planlar yapamazsın. Her planını kötü davranışlarıyla bozacaktır. Her hayalini kursağında bırakacaktır. İlerleyen zamanlarda ise senin daha çok üzülmene sebep olacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ilişki falan değil ki ya. Böyle ilişki olmaz ve bunun sonu yok. Bu böyle devam eder, ayrılmaya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlara rağmen neden birliktesin değer verenle birlikle olsana. Mesela nisanlim bana hiç boyle şeyler demez. En kotu halime bile çok güzelsin tatlısın der. Çingene neymiş kendisine baksın hayvan kilikli
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiddete ragmen hâlâ birlikte misin? Sonra neden cinayetle oluyor boyle okuzleri hayatinuza alirsaniz hâlâ devam ederseniz suc sizin ayrilsana kizim
+1 yılAyril böyle biri eogusunu tatmin ediyor seninleyken ayril gitsin su an hic bekleme bile bide siddet uyguluyor ayril
10 YorumlaAcilen ayrılman lazım belli ki sorunları var şiddete de başlamış gerçi psikolojik şiddet zaten varmış bütün iletişimini kes yoksa ayrıldıktan sonra tiriplere girer kimse beni terkedemez diye seni rahatsız eder yine
00 Yorumla
+1 yılŞiddete bile başvurmuş sen hala adamla birlikte misin? Erkek adam kadına el kaldırmaz anlayın şunu. Allah o gücü onlara bizi dövsünler diye vermedi. Şöyle erkek müsvetteleriyle sevgili olmayın. Yapman gereken en mantıklı şey ayrılmak tabii ki.
00 YorumlaPsikolojik şiddet bu yaptığı hiç tahammül etme ayrıl bence
10 Yorumla
+1 yılayrıl beraber olduğun surece boyle yapıcak ama ayrıldığında da zaten sen şöyşeydin böyleydin diye daha çok hakaret edicek ilk başta onun sana böyle davranmasının sana nasıl hissettirdiğini bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirebilirsin baktın olmadı onun sana yaptığı gibi davranıp hatasını anlamasını sağlayabilirsin yine olmadı direkt ayrıl bence
00 YorumlaHayatında tutman hata. Insanlar böyledir kendi eksiklerini kapatmak her yolu denerler. Kendine saygın varda daha fazla sürdürme. Çünkü belli ki karşındaki insanın sana saygısı yok. Kalitesiz insanlar için, kalitenden ödün verme.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılokurken sinir krizi geçirdim neden böyle davranıyor @mk mantıklı bir sebebi bile olamaz seni yedekte falan tutuyor olabilir mi
10 Yorumla
+1 yılM*l mısın yavrucum. Ayrılsana. Daha neyi soruyorsun, adam ayrılman için daha ne yapması lazım sana? Koyunsunuz resmen ya olaylara bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbi siz iyi misiniz ya?
Sizi aileniz hiç mi sevmedi de bu tür insanlara katlaniyorsunuz
Yazık valla.00 Yorumla
+1 yılBu ilişkide ne yapmam gerek sorusunu soracağın aşamalar çoktan sona ermiş. Artık bitirmen gerek, kendine olan öz saygın için yapmalısın bunu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBunca şey varken saygısızlıgı, aşagılaması, saçını çekmesi vs daha neyi bekliyorsun ayrılmak için bu olanları kendine reva mı görüyorsun?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı. Hala 'ne yapmam gerek' diye soru mu soruyorsun? Umarım ileride seni üzecek 'bazı şeyler' yapmadın. Kaçarak uzaklaş hemen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKız ona bi daha böyle şeyler söyleme eşşek de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Engelyus bildirimi yolla kendisine beyni kalbi varsa kendisine çeki düzen verir
00 YorumlaKızım sen şakamısn? Ayrılmayı düşün derim eğer ayrılmassanda bi beynini yıkat
00 Yorumlaüst üste sevmediğin hareketleri yapmış neden halen sevgilisin kendine saygın yok mu
00 YorumlaAdhsh komik
büyük iht şiddete meyilli naraist sosyopat karışımı bi şey dominant
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılyol ver gitsin. bir ömür geçer mi böyle biriyle. yol yakınken bu hatadan dön
00 Yorumla
+1 yılBunlara rağmen sen de hala onla mı berabersin... xd
03 Yorumla- +1 yıl
Kızlar öyle erkek seviyor işte bu soruda kanıtı
- +1 yıl
Lan şiddet erkek seviyor mu
- +1 yıl
Kızlar seviyor işte
+1 yılelin armut mu topluyor senin dövsene onu al eline bişi vur kafasına
00 Yorumla
+1 yılVe 4 ay bu tipe tahammül ettin öyle mi. Evet kadınları ben de anlamıyorum
014 Yorumla- +1 yıl
Boşuna kadınlar serseri erkek seviyor demiyoruz
- +1 yıl
@elfkyz adam gibi adamlar valla hep sap sap geziyor kızlar yüzlerine bakmıyor sjjsj
- +1 yıl
@elfkyz hmm tek adam gibi adam seven sensin demek ilginç neyse
- +1 yıl
@elfkyz ben adam gibi adam değilim zaten sap da değilim o yüzden sjsjks
- +1 yıl
Ama fark ettim istisnalar hariç çoğu sap sap geziyor sjsjsjs
- +1 yıl
@elfkyz kızlar adam gibi adam sevse niye o adamlar sap kalsın ki?
- +1 yıl
@elfkyz bulamazlar ki kızlar reddeder onları sjsjsjjs
Gizli Üye(30-35)+1 yılEee siz kadınlar sizi aşşağılayan erkeklere bayılıyorsunuz normaldir.
Eğer bu duruma bayılmıyor olsan şimdiye yol verirdin.
Yani bir birimizi kandırmayalım.068 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞiddette uyguluyor diyorsun birde
Dedim ben siz kadınlar böyke erkeklere layıksınız.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şuradan çık gitte kendisini hayatından def et aptal asalak
- +1 yıl
genelleme yapma senin gibileri anca köle yaparım
- +1 yıl
herkes anan gibi ezik mi
Cevap sahibi+1 yılBenim gibiler senin yüzüne bakmaz canım.😂
- +1 yıl
dedi kart horoz
Cevap sahibi+1 yılGenelleme değil ama çoğunlukla aynı
- +1 yıl
erkeklerde parasını yiyen kadınlara bayılıyor ona bakarsak
Cevap sahibi+1 yılHahaha sen kendini güzel mi sanıyorsun aptal?😂
- +1 yıl
sonra da paramı yiyor diye ağlıyorlar
- +1 yıl
senin gibi başkalarının onayına ihtiyaç duymuyorum aptl varlık
Cevap sahibi+1 yılBenim paramı yiyebilen yok oda genelleme olarak kabul edilemez
Aynı kadınlar gibi
Çoğu kadınlar şiddet seviyor
Çoğu erkekte parasını yiyen kadın.- +1 yıl
annen şiddet seviyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılBenim kimseyi onayladığım ve onaylatmak istediğim yok
Sen kendini çok önemsemişsin hepsi bu
Çevrendeki erkekler genelde kadın salağı oluyor belli😂
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmıyorum dedim ya sana hayat kadını annemi neden karıştırıyorsun ikide bir bu kadar mı güçsüz yoksunsun?
- +1 yıl
sen başkasına laf ederken iyi annen ne oluyor o zaman uzaylı mı
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi canım güçsüz oldukları için anneye saldırır beklenebilir bir hareket senden şaşırmadım😂
- +1 yıl
başkasına laf edersen başkasıda senin anana bacına laf eder
- +1 yıl
onu hak ediyonuz
Cevap sahibi+1 yılKadınların çoğunluğu dedim ben sana çoğunluğunuz size şiddet uygulayan erkeklerin peşinden koşacak kadar yoksunsunuz.
- +1 yıl
dedi paragöz, aldatan kızların peşinden koşan çapsız tip
Cevap sahibi+1 yılAlakası dahi yok bu senin güçsüzlüğün ben sana herhangi bir şekilde annen hakkında bir şey söylemedim.
Söylemem
Söyleyemem
Sanada söyletmem.- +1 yıl
sizide görüyoz televizyonlarda aldatan karısına ağlayarak dön diyor
Cevap sahibi+1 yılDedi iki kelimeyi bir araya getiremeyen canım güçsüz
Kelime kullanımından yoksun konuşmayı bilmeyen kadın.😂- +1 yıl
o halde başkalarına laf ederken iyice düşünücen
Cevap sahibi+1 yılÖyle erkekler bir sürü tabi ooo haddinden fazla hemde oda onların güçsüzlüğü.
- +1 yıl
sen nasıl ki böyle konuşuyorsan başkası senin ailen için aynını düşünür
Cevap sahibi+1 yılBen iyice düşünüyorum konuşmasını öğrenmeni tavsiye ederim sana
Tartışma ahlakından baya bir uzaksın
Cevap sahibi+1 yılBen gayet doğal normal olan şeyleri konuşuyorum senin gibi boş konuşmuyorum.
- +1 yıl
he hee boş konuşan kim belli
- +1 yıl
başkasıda senin annen için aynını düşününce ağlamak yok o zaman
Cevap sahibi+1 yılTürkiye’de kadınlar kendilerini çok yüce bir varlık görmeye alışmış
O yüzden size cevap veren erkeklere tahammül edemiyor terbiyenizi ahlakınızı bozuyorsunuz daha fazla senin seviyene düşemeyeceğim canım benim görüşürüz başka bir yerde 😂😉- +1 yıl
aşağıdan yukarı düşülmüyor yalnız
- +1 yıl
yorumda kadınlar diyip sonra da genellemedim diyen sensin
- +1 yıl
annen ne o zaman başka çeşit varlık mı
- +1 yıl
baban da şiddet yanlısı demek ki
Cevap sahibi+1 yılMerak etme kimin aşağıda olduğunu görebiliyorum
Daha fazla ağlamana gönlüm el vermiyor.- +1 yıl
asıl erkekler kendini bi b0k sanıyor ama siz hiç bişi değilsiniz
- +1 yıl
ağlayan sensin ezik
- +1 yıl
erkekleri takan mı var
Cevap sahibi+1 yılSenin yangının neden bilmiyorum ama çok yakmış seni gerçekler belli o halde sen yanmaya devam et tenezzül edip cevap vermeyeceğim öptüm şekerim😂😂😂
- +1 yıl
beni kendinle karıştırma
- +1 yıl
ödlek gibi kaç sen sana yakışır
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂👀🥒
- +1 yıl
👌
Cevap sahibi+1 yılAy ay kıyamam sana işim var tatlım yoksa yazardım biraz gönlünü alırdım😜
Öptüm seni kendine cici bak popüler davran kendine şekerim 😂😂😂😂- +1 yıl
yılışık
Cevap sahibi+1 yılAy ay ağlada gel be buralar su oldu hep be canım😂😂
- +1 yıl
onu senin gibi duygusal ezikler yapar
Cevap sahibi+1 yılAy ay ay kıyamam konuşmayı öğrenince gel Hayatım tat alamıyorum şu an 😂😂
Öptüm seni bye bye😂🥕🥒- +1 yıl
yaşlı hıyarda bi başka oluyor bozuk turşu
Cevap sahibi+1 yılHahahaha yaşlı olduğumu düşünmen çok iyi 😂😂😂
Seni cimcime seni 😂
Cevap sahibi+1 yılYaşlı hıyarın tadını biliyor olman üzdü beni ama olsun bildiğin bir şey vardır 😂😂
- +1 yıl
sizin gibilerden etrafta o kadar çok var ki bilmemek saçma olurdu
Cevap sahibi+1 yılSen çok şey bildiğini sanan 😂😂
- +1 yıl
sen ne bilcen zaten düşük zekalı
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi bildiğinin sanan kişi en canım olandır normal.
- +1 yıl
senin gibi cahil olmaktan iyidir
Cevap sahibi+1 yılArgosuz konuşmayı dahi beceremeyen ergenin tekisin tatlım şimdi defol git şurdan uğraşmaya vakit harcayamam işsizsin sen belli 😂😂
- +1 yıl
dedi kendi de hakaret etmeye çalışıp uygulama tarafından lafı değiştirilen yaşlı adam
- +1 yıl
hadi işine
Cevap sahibi+1 yılBen hakaret edersem bunu anlarsın merak etme canım 😂😂
- +1 yıl
çevir kazı yanmasın
Cevap sahibi+1 yılYanan sensin kız farkında değilsin 😂😂😂
Ezik müptezel😂
Cevap sahibi+1 yılZamanım yok git kendi başını ye artık yeter şişko çirkin kız 😂😂
Sana ayırdığım sürenin sonuna geldik artık yaz yaz sana cevap yok😂😂
Bye bye tatlım benim😂
Öptüm ellerinden😉😂😂- +1 yıl
şişko anandır senden zayıfım
- +1 yıl
kıllı göbekli patates kivi karışımı
Cevap sahibi+1 yılH🤣🤣🤣🤣🤣😂
Bu tip erkekler genelde köle ararlar kendilerine. Bırak onu kendine farklı hayat bul anneler bizleri kimse için doğurmadı.
10 YorumlaAyrılmalısın sana seni kötü hissettiren biriyle olacağına git ayrıl kurtul yani mantıklı olan da bu zaten 👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bunlara rağmen sen de hala onla mı berabersin... xd
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsal. ak mısın sen? daha ne diye sevgilim diye hitap ediyorsun ona.. o seni eziyor küçümsüyor aşağılıyor ama sen hala onunla çıkıyor musun?
10 YorumlaBir insan senden nefret ediyorum söylüyorsa sen neden böyle birinin yanında durup kendini ezdiriyorsun kendi hayatına bak hobiler edin sanki hizmetçisin gibi davranıyor böyle sevgimi olur ayrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam da senin istşedğğn gibi değil mi? Aşağılasın ne gğzel işte tam istediğim gibi
00 YorumlaNeden hala onla berabersin ama şu bir gerçek kadınlar bazen hak ediyor valla yani genelde hak ediyor
00 Yorumla
+1 yılDirelt ayrılman gereken sana saygısı olmayanla boşa vakit kaybetme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılUzunum ama seni sevmiyor eskisini sevıuor ve ıstersen sen Bı konus
00 Yorumla
+1 yılAyrılman?
00 Yorumlahadi ordan etmen gerek...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ayrılman için daha ne yapması gerek acaba 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılevlen bence 10/10 ilişki
00 Yorumla Bok gibi biri ayrıl daha ne bekliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrılmak gerek
00 Yorumla
+1 yılTekmeyi bas
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılAyril qmk mql misin
00 Yorumla
+1 yılAyrill
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumlahadi ordan et gitsin direk zaman kaybı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
10 Yorumla bırak onu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe buluyorsun bundan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende dinliyormusun
00 Yorumla
+1 yılAYRIL!
00 Yorumla
+1 yılUzaklaşman gerekir
00 Yorumla
+1 yılAyrılman lazım
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!