Nişanlım bana sürekli küfür ediyor ve arasında beni dövüyor. Ne yapmalıyım?

Ben nişanlımla 1 buçuk senedir tanışıyorum. Kendisi yurtdışında boşanmış ve Türkiyede resmi evliligi devam etmiş. Eşi başkasıyla evleniyor. Türkiyede yaşamadığı için Türkiyede boşanmayı gerek görmemiş. Geçen sene Türkiyeye taşındık. 2 çocuğu var ve küçüğü otizmli. Nişanlandıktan sonra onların yanına taşındım. Onların yaşadığı şehre taşınmadan önce haftasonları evine gelirdim ve çocuga çok üzülürdüm. Nişanlım da bana çok iyi davranıyordu. Bazen hiç beklemediğim şeylere aşırı tepki gösteriyor. Küfür ediyor, hatta dövüyor. En son olan olay sabah spora gitti, gelmeden önce çay koy dedi. Tamam dedim ve hemen sonra abisinin eşi arayıp (alt katta oturuyor ) kahvaltıya bize gelin dedi. Eşim beş dakika sonra geldi ve çay hazırmı dedi. Ben de gülerek dur canım daha koyalı beş dakika olmadı dedim. Başladı kızmaya. Evde problem yaratıyorsun beni geriyorsun diye. Ben şoktaytım. Anlatmaya çalıştım, aşagıya kahvaltıya gidelim diye. Kızıyor, senin tavrın yanlış, Bana öyle demiyecektin diye. Sonra çıkıp gitmeye çalıştı ben de gel konuşalım sakin ol dedim. canımsın beyinsiz konuşacak bir şey yok deyip sonra da ben elinden tuttum gitme bekle diye. Bana agza alınmayacak küfürler etti. Yetmedi boğazıma yapıştı duvara itti. Sonra da abisinin evine gidip orada da bana küfür etmeye devam etti. Bunun gibi olaylar çok oldu. Beraber yaşayalı 4 ayın son 2 ayında bu sorunlarla karşılaşıyorum. Önceleri ablama kız kardeşime anlatırdım. Onlar da bu adamdan ayrıl, senin kıymetini bilmiyor dediler. Artık onlar da beni dinlemek istemiyorlar. Ama dinlemedim. 8 yaşındakı Küçük oğlu yıllardır ekmek çikolatadan başka bir şey yememiş. Ben ona her şeyi yemeyi öğrettim. Çocuk konuşamıyordu ve şimdi azar azar konuşmaya başladı. Ailesi ve çevresi beni çok seviyor. Ben öğretmenim ve onun için işimi bıraktım, yanına taşındım. 2 3 ayda bir boşanma nasıl gidiyor desem de kavga ediyor ve her seferinde beni yoruyorsun böyle yaparsan evlenmem diyor. Beni bu hale getiren sensin, bir gün beni katil yapacaksın diyor. Arkadaşlar ilişkim yürüsün diye çok şeyden vazgeçtim ama karşılığında gördüğüm bu muamele beni çok üzüyor. Tavsiyenize ihtiyacım var. Şimdi sorum ben çay hazır mı sorusuna dur daha 5 dakika olmadı canım demem yanlış mı? Saygılarımla

Nişanlım bana sürekli küfür ediyor ve arasında beni dövüyor. Ne yapmalıyım?