Nişanlım bana küfür etti ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar,
Ben üniversitede okuyorum ve bugün çok önemli bir konuşma var herkes resm giyinip gelmesi gerek. Bende bir siyah elbise aldım. Göğüsler kapalı yakası boğazıma kadar geliyor. Kısa kolu ve elbisenin boyu diz altı. Nişanlıma gösterdim ve bana sinirlendi ve bende savunmaya geçtim. Kendisi temiz aileden bende temiz aileden ve yemeklerde giyidigim elbiseler çok daha açıktı. Giyimime pek karışmaz. Elbiseyi giyip fotoğraf attı bana dediki: millet laf falan attacak beni deli etme çıkart şunu adamı sinir ediyorsun sonra bende savundum kendimi elbise düzgün elbise boyu falan iyi derdin ne? Sonra küfür etti a*k diye ben seni düşünüyorum a*k senin ve daha neler neler. Bende sinirlendim seven adam böyle küfür etmez sana noldu. Bana dediki: bu aralar bir sıkıntı var senin için uğraşıyorum sen üstüme geliyon. Şimdi seven adam böyle küfürler eder mi sevdiğine. Ben ona küfür bile etmedim kendimi savundum ve bunu düzgünce bir şekilde yaptım.

Not: onun değerini çok iyi biliyorum ve bişeyler ile uğraştığını o kavga anında yeni duydum. Ama yinede bişeylerle uğraşsa bile bir insan öyle küfür etmez
Nişanlım bana küfür etti ne yapmalıyım?