Nişanlım bana laf soktu ne yapmalıyım?

Merhabalar
Nişanlıyım nişanlım yurtdışında çalışıyor yakında gelicek o burda olmadığı için düğün hazırlıklarını ben annem ve kayınvalidemle yürütmeye çalışıyoruz. Evlendiğimizde nerde oturacağımız belli değil kayınvalidemin karşıda evi var isterseniz orda oturun dedi evde kiracı vardı biz 3ümüz eve baktık annem kayınvalidem ve ben evi beğenemedim çünkü hem işime hemde aileme uzak nişanlım 6 ay çalışmak için yurtdışına gidiyor o evde en çok kalıcak olan benim ordan işe gidip gelmem beni zorlar diye düşündüm. Önce telefonda nişanlıma sonra kayınvalideme izah ettim tamam dedi bişey demediler.
Nişanlım önce senin içine sinmeyen birşeyi yapmam dedi annemle nişanlım telefonda konuşmuştu geçen hafta annem dediki ev güzel ama bana ve işine uzak gibi kendini orda kızım yalnız hisseder sende 6 ay olmayacaksın ben hep gelip gidemeyebilirim dedi. Dün nişanlım bana bunu söyledi senin annen bu işe karışıyor sen 15 yaşında kızmısın da tek kalamıyorsun gibilerinden laf soktu. Bende dedimki seni insan sanmış ondan konuşmuştur tabiki kızını düşünecek insan olsaydın sen eşini düşünür eşim ailesine işine uzak olur kendini yalnız hisseder diye düşünürdün derdim.
Bu olaydan sonra çok kararsız kaldım gerçekten bir adım atıp atmama konusunda kafam karıştı bu bakış açısından sonra. Siz olsanız napardınız? :(
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce nişanı atmalı mıyım kafamda deli sorular
Güncellemeler
+1 yıl
Dün çok ağır konuştum nişanı atarım demeye bile getirdim lafı çünkü çok sinirlendim. ben o evde oturmak zorunda değilim
Nişanlım bana laf soktu ne yapmalıyım?