Ciğeri beş para etmeyen annem ve babamla büyüdüm. 1 gün bile maddi manevi sevgi görmedim. Yani sevgi görmeden büyüdüm.. Bir başıma..
Hiç ama hiç sevgi görmedim. Üzüldüm yani hep. Bende hep birini seveyim dedim, hep biri olsunda evleneyim dedim. Neyse, üniversiteye kadar çok ders çalıştım. İyi bir üniversite okudum. Okuldada çok ders çalıştim. Yani kendimi çok geliştirdim. Sonra hoşlandıklarım oldu ve rededildim. Neyse iş hayatına girdim. Hemen evime çıktım. Yıllardır bir başıma yaşıyorım
Sonrasında;
bakıma ve tarzımı çok iyi yaptım. Kaslıyımda. Ama ağırbaşlıyım. Yakışıklı değilim. Rededildim hep. Rededildim derken nadiren hoşlanırım ben. İş hayatına girer girmez kendi evimi ayırdım hemen dediğiö gibi.. Artık anlıyorum hiç sevilmeyeceğim. Benim dünyaya gelmem hataydı zaten. Çok üzülüyorum, çok yıpramdım artık.. ölmeyi bile aklımdan geçiriyorum artık bazen :(
Hiç ailem olmayacak değil mi?
Hiç ama hiç sevgi görmedim. Üzüldüm yani hep. Bende hep birini seveyim dedim, hep biri olsunda evleneyim dedim. Neyse, üniversiteye kadar çok ders çalıştım. İyi bir üniversite okudum. Okuldada çok ders çalıştim. Yani kendimi çok geliştirdim. Sonra hoşlandıklarım oldu ve rededildim. Neyse iş hayatına girdim. Hemen evime çıktım. Yıllardır bir başıma yaşıyorım
Sonrasında;
bakıma ve tarzımı çok iyi yaptım. Kaslıyımda. Ama ağırbaşlıyım. Yakışıklı değilim. Rededildim hep. Rededildim derken nadiren hoşlanırım ben. İş hayatına girer girmez kendi evimi ayırdım hemen dediğiö gibi.. Artık anlıyorum hiç sevilmeyeceğim. Benim dünyaya gelmem hataydı zaten. Çok üzülüyorum, çok yıpramdım artık.. ölmeyi bile aklımdan geçiriyorum artık bazen :(
Hiç ailem olmayacak değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sana ümitsizliğe kapılma demiştim hiç ummadığın bir anda birisi karşına çıkacak
Bir sey sorabilir miyim?
Sor
Nereden biliyorsun? Gelecekten haber mi alıyorsun?
Aynen 2060 tan geldim sen evliydin
Hayır ama yani genelde hep birşeyi unuttuğumuz zaman ya da en beklemediğimiz anda başımıza geliyor o yüzden dedim
Geçin dalganızı
Ben ömrüm boyunca bekledim, sonuçlar ortada
Sen dalga olarak görüyorsun
Çünkü avutulmak istemiyorum
İnsan avutulacak büyür
Yaşamadan ahkam kesmek kolay.
Teşekkür ederim
Rica ederim yaşamadığımı nereden biliyorsun yaşımız aynı değil ama
Yaşamadığın belli ve sen bir kızsın.
Bakış atsan tonla abaza var gelecek
Tek gecelik geleceklerden bahsediyorsan kalsın
Ben aile kurmak istiyorum. Tek gecelik vs değil
Kızların peşinden koşanların çoğu dediğim amaçla geliyor işte onu diyorum
Ve evet kızlar onları tercih ediyor genelde
Allah tan ümit kesilmez
O beni terk etti. İnsanları yolda görüyorum el ele mutlular. Hatta lise öğrencileri.
Ben bir başıma ölümü bekliyorum
Ne iş yapıyorsun.
Yazılım
Güzel bir işin var. Allah gönlüne göre versin.
Vermez, o hep bana çok ağır yük verdi. Bir allahın kulundan duygusal sevgi görmedim
1 allahın kulundan :(
Nasip kısmet bu işler bekle sen
Nasipsiz ve kısmetsiz olduğum açıkca belli değil mi?
Hep bekliyorum. Bazıları bir basına kalıyor hep. Onlarada bekle deniliyordu..