Kişilik & Karakter Kendinizden başka kimi dinlersiniz? кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor ✨✨✨ Güncellemeler+1 yıl Ss 🤩Teşekkürler @bgyontar 😊 Kendinizden başka kimi dinlersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Değer verdiğim biri olursa dinliyorum. yani gerçekten güvendiğim birisi bana tavsiye verirse tabi ki de dinlerim.. 1 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Sevdiceği... çünkü bilirim o her zaman daha mantıklı yaklaşır, olaya dışardan bakmayı dener ve her zaman beni kendimden bile korur @cilgin-haritaci ❤️ 1 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Bu harika bir hiss. Ruh eşi olma ihtimali çok yüksek. Yorumla The_Muallime +1 yıl 🧿🙏🥰 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Kimseyi ama bu aralar birileri tarafından dinlenilmeyi çok istiyorum oturup karşılıklı dertleşmek falan 1 0 Yorumla
mkoc196 Takip Et Xper 6 Yaş: 61 , eic 69% +1 yıl İnsan herşeyi bilemez. Zaman zaman güvendiği insanlardan destek almak zorunda. Avukat niçin var? Psikolog niçin var? Doktor niçin var? 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Agah çok iyi söz. Dinlemeyi bilmeyen insan hiç sevmiyorum gerçekten. İrrite ediyor beni... 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Genelde kendimi dinliyorum… hata ya da doğru tüm sorumluluk bende… 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ablamı beni anlayan en iyi çözüm sunan kişi yardım ve yatakcım kendisi 😂 1 0 Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kulaklarımda filtre var insanlığa karşı baya sağırım ya 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ne konuda dinleyeceğim önemli :D 1 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Ne konuda dinliyon 😀 Yorumla MyColorDark +1 yıl İş anlamında gelecek olan tavsiyelere kulak asabilirim. Sonraaaacığıma giyim hususunda gelecek tavsiyelere de göz atabilirim. :D Yorumla
efendimbenim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl İyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Sevdiklerimi 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Değer verdiklerimi. İşime geldiği ölçüde 1 0 Yorumla
İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Herkezi dinlerjm yine bildiğimi yaparım 😂 1 0 Yorumla
Deplasmanda_Plasebo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ne konuda ama iş, aile, gönül işleri. 1 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Hepsi. Genel olarak başkalarını dinler misin düşünce ve karar mekanizmanı etkiler mi bir başkası. Yorumla Deplasmanda_Plasebo +1 yıl İş ile ilgili dinliyorum genelde öğrenme amaçlı. Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl Seni dinleriz valla 1 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Dinleyin tabi 😀 Yorumla Beyazid +1 yıl Askerin olur KS nin kapisinda nöbet tutariz ablam hic merak etme Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sevgilim dinlediğim tek insan evladı 😂😂 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ablam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Değer verdiğim biri olursa dinliyorum. yani gerçekten güvendiğim birisi bana tavsiye verirse tabi ki de dinlerim..
Sevdiceği... çünkü bilirim o her zaman daha mantıklı yaklaşır, olaya dışardan bakmayı dener ve her zaman beni kendimden bile korur @cilgin-haritaci ❤️
Bu harika bir hiss. Ruh eşi olma ihtimali çok yüksek.
🧿🙏🥰
Kimseyi ama bu aralar birileri tarafından dinlenilmeyi çok istiyorum oturup karşılıklı dertleşmek falan
İnsan herşeyi bilemez. Zaman zaman güvendiği insanlardan destek almak zorunda. Avukat niçin var? Psikolog niçin var? Doktor niçin var?
Agah çok iyi söz. Dinlemeyi bilmeyen insan hiç sevmiyorum gerçekten. İrrite ediyor beni...
Genelde kendimi dinliyorum… hata ya da doğru tüm sorumluluk bende…
Ablamı beni anlayan en iyi çözüm sunan kişi yardım ve yatakcım kendisi 😂
Kulaklarımda filtre var insanlığa karşı baya sağırım ya
Ne konuda dinleyeceğim önemli :D
Ne konuda dinliyon 😀
İş anlamında gelecek olan tavsiyelere kulak asabilirim. Sonraaaacığıma giyim hususunda gelecek tavsiyelere de göz atabilirim. :D
İyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum
Sevdiklerimi
Değer verdiklerimi. İşime geldiği ölçüde
Herkezi dinlerjm yine bildiğimi yaparım 😂
Kim denk gelirse
Ne konuda ama iş, aile, gönül işleri.
Hepsi. Genel olarak başkalarını dinler misin düşünce ve karar mekanizmanı etkiler mi bir başkası.
İş ile ilgili dinliyorum genelde öğrenme amaçlı.
Seni dinleriz valla
Dinleyin tabi 😀
Askerin olur KS nin kapisinda nöbet tutariz ablam hic merak etme
Herkesi dinlerim en çok yaşlı veçocuklaro
Ayıp olmasın diye herkesi dinliyorum..
Sevgilim dinlediğim tek insan evladı 😂😂
Babamı
Sevdiklerimi.
Bilimsel kanıtları
Annemi
Ablam
Yine kendimi