İstemeden ağladım. İstemsizce sevdiğim için ağladım kendimi tutamadım. Beni basit gördü demi? Rezil oldum. Beni ilk defa ağlarken gördü o
Evet öyle oldu
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Değerli Kardeşim, ağlamayı düşkünlük zannedenler neden köşelerinde ağlıyorlar?
Sen onların gözü önünde ağlarsan cesurca davranmış olursun ki zaten bunu yapmışsınız.
Benim nezdimde cesur ve yürekli bir insansınız. Kimseden duygularını gizleme derim.
En doğruyu yapmışsınız. Böyle devam edin. Dertleşmek istersen eğer, ben bir aile koçu ve toplum bilimci olarak her zaman yanındayım. Özelden yazabilirsin bana.
Saygılarımla...
seven erkek gerçekten ağlar. o senin sevdiğini anlamıştır. eğer biraz sevgi kırıntısı varsa, bunu anlar. sen güzel sevmişsin kardeşim. ama olmadıysa da üzülme, o gözyaşlarını silecek, sevinç gözyaşları döktürecek birisi mutlaka çıkar karşına.
Cevap
5Cevap
Basitlesmissin knk Turkiye de yasiyorsun Sen erkeksin Senin duyguların hislerin olmaması gerekir Gerçekten bi kızı sevip ona sevdiğini belli etmemen ona kendini hemen açmaman gerekir Yoksa KIZ SENI BASIT GÖRÜR 😂🤣
Gitmeden rezill ettik mk. Ama benim elimde değildi o an tutamadim
Dediğim gibi türkiye burası Burda kendini kasman gerekir Olduğun gibi olursan seni basit görürler aciz görürler degersizlesirsin 😂😂
Haklısın
Çok saçma zihniyetler algılar var Insan herşeyden soğuyor böyle olunca
AY HAYIR BEE salakmısın çocuğum birşey olmaz takma kafana zaten duygularını rahatça belli eden erkekler daha iyidir.
Ya güçsüzlük belirtisi işte. İmajı bozduk.
ya şu algıdan çok bıktım "eRkEklEr dUygUlaRıNı gÖsTeREmEz" bu aşırı yobaz bir düşünce ve aşırı geri kafalılık yani siz ağlamayınca erkek adam olmuyosunuz adamlık ağlayıp ağlamamanıza göre değil. Adamlık;insan olmak demek. İnsanlar ne yapar "AĞLAR, güler, utanır, kızar.." durum bu yani. Sen ağlayınca rezil oldun diye birşey yok!
Sağda solda yazan hiçbirşeyi umursama, senin duygularına inanan ve ilişki boyunca gerçekten değer vermiş biri zamanla soğuyabilir bu muhtemel, fakat ne kadar soğumuş olursa olsun ağladığın için gözünde basitleşmez aksine sevildiğini hissettirmiş olursun, bunu basitlik olarak gören kızıda pek umursama derim. Aklı başına geldiğinde dönmek isteyecektir, dönerse hemen su koyverme fakat dönecek diyede hayatını erteleme.
Samimiyetini dışa vurmak basitlesmek değildir. o dışa vurmuyorsa basittir bence
Erkek adam ağlamaz! Gidene yol verir, gelene kapı açar!
Yani öyle
Gitmeden rezill ettik mk. Ama benim elimde değildi o an tutamadim
Ah kıyamam 😅
Dalga geçme knk.
Bişey olmaz içinden gelmiş olur öyle zamanlar
Basitleşmişsin kanka
Hayir basitlesmedin
Rezil
Gerçekten mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?