Ben ondan daha kötüyüm sonucta olan onun yuzunden oldu ben cok yıprandım sınır hastası oldum. Sizce dediği gibi birşey yapar mı ?
Lütfen Fikir Verin LÜTFEN :(
Erkek kolay kolay ağlamaz. Ağlarsa gerçekten pişman olmuştur. Bence bir kaç ay ayrı kalın. Irtibati kesin tamamiyle (canına kiyacagina inanmiyorsaniz). Sonrasında dönün bir şans daha verin. Belki ders almıştır bu olanlardan. Insanlar başlarına kötü şeyler gelmeden anlamıyorlar çünkü. Bakin benide kız arkadaşım terketti 5 seneyi sildi attı. Hemde bir küfür yüzünden. Aslında kendiside hatalı. Ama kabul etmedi hatasını. 2 buçuk aydır haber alamıyorum ondan. Bu arada sinirlerime hakim olmak için tedavi oldum ve onu bekliyorum. Civi çiviyi asla sökmez. Civi giderken kendi çıkar ve açtığı büyük boşluğu yeni gelen civi dolduramaz. Gelen çivi ancak kanayan yarayı belli bir zaman dindirir sonrasında o yara kanamaya devam eder... Bence iyi düşünün
ben sans verdım zaten çok defa sans verdım ben hasta oldum ıntıhar etrmeyı dusundum aılem yanımda oldu toparlanamıyorum o benı hıc dusunmedı ben aglarken basını yastıga koyar uyurdu yada kes aglamayı derdı bana tek yaptıgım onu cok sevmektı
ayrıca bana sureklı kufurlu konusurdu cok kırılırdım hep özür dilerdi sinirden stresten işten açlıktan bı suru bahane bulurdu
sizin sevgiliniz 5 yılı bır kufre sılmıs ama 4 yıl agladım yınede dayandım daha napayım
sevgilimden ayrıldım ve kız çok ağladı ilişkimizde hep yalan söyledi sosyal alemden beni engelleyerek grip erkeklerle konuştuğunu öğrendim 3 kere şans verdim ve dayanamadım ayrıldım son bir şans daha verdim ama ona ısınamadım onu tekrar çok üzmemek için onun ayrlıması için ona soğuk davrandım o da bunu anladı yeter artık dayanamıyorum ayrılalım dedi ayrıldık şimdi yine aynısı oldu sürekli ağlayıp mesaj atıyor ne yapmalıyım
Ben de aynı şeyi (konuşarak soğutmayı) denemiştim canım..Ama olmuyor konuştukça hiçbir ilerlleme katedemiyorsun emin ol. Harcadığın zamana yazık. İntihar falan da etmeyecek adım gibi eminim. Aynı eski erkek arkadaşım gibi konuşmuş o da böyle söylüyordu. Başta ben de inanıyordum ve korkuyordum dolayısıyla konuşmaya devam ettim. Ama hep kısır döngü halinde başa döndü hep aynı şeyleri konuşup durduk. Sonunda tamamen iletişimi kestim hem internet hem telefon üzerinden. Numaranı falan da değiştir. Hiçbir şey yapmayacak göreceksin..
hayatın boyunca bole gecer ozaman bu adamla bırak gtsın ilerde yasıycana bu sıkıntıları sımdıden bitir bu sende hep kusku yaratıcak oylede yasanmıycana gore sinir hastası olursun yemin ederim donme kararından sakın
oldum zaten artık bıldıgın hasta oldum :( kurtulamadım bır turlu adam bumerang gıbı lanet olsun bırde o aglıyor sızlıyor söz verdı aramam dıye ama ne kadar guveneyım kı
Cevap
9Cevap
Kararlarının arkasında dur zamanında kendini düzeltmeyen sonunda oturur ağlar suç cezasız kalmaz hiç bir zaman bu ceza bazen aglatır bazen acıtır şeriatın kestigi parmak acımaması gerekir sevgili kardeşim
işte bu ne duzelıyor nede aglamaktan vazgecıyor neymıs bızde kesın buyu varmıs ya sen benı hasta etmıssın ne buyusu abi ben tükendim ya bumerang gıbı adam
kadnlara düşkün oldugu için bi kadını nasıl geri döndürecegini de iyi biliyo duygu sömürüsü yapıyo kanma seven insan baskalarına bakmaz
bırde aglayarak bız evlenecektık neden ısın sonuna gelınce ayrıldık dıyor ya bız kac defa evlenecegız dedıkde adam hep bencıldı hayatına baktı
bosver salla gitsin daha guvenilir birini bulrsunn millet evlenip de bosanıyo bu ne ki
aldatma olayi varsa ayrilmayin diyemem ama gercekten seviyorsaniz ve seviyorsa bir sans verin bence
4 defa sans verdıgım adamda aklım basıma gec geldı ama bırsey ogrendım asla 2. sansı verme ölse ölsen deli gibi sevsen asla böyle bir hata yaptıysa zaten senı sevmıyor demektır asla sevıyorum sözlerine kanma bunları cok ıyı ogrendım.
aldatma olduysa ki cevabindan anladigim kdariyla olmus ozaman yapacak bisi yok sans falan verme buna daha iyilerine laiksin bundan eminim
tesekkur ederım bende oyle yapmaya calısyorum umarım verdıgı sözde durur aramaz aglayıp zırlamaz bunaldım lanet olası yuzunde neyse tesekkur ederım
allah size sabir versin ve insallah cok cabuk unutursuuz oda rahatsiz etmez Allaha emanet olun
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Bütün gün aradı durdu akşam artık dayanamadım actım yalvarıyor ne ıstersen oyle yaparım dıye ama ben bunları cok duydum.
sende Allah a emanet ol canım
Rol yapıyor.iyi oyuncu.uzak dur destek de olma.bırak aldattığı kadınlar destek olsun
haklısın aglaya aglaya evlencektık bız kestırıp atma dedı ama ben 4 defa yalan yakalım bu 4 un 3 u aldatmamıs
Ne diyecegimi bilemedim ama kendini düsünmeyi bil üzüldügünü üzülecegini bil bazen oyüzden benim kararım B.
haklısın cok safım malesef kullanılıyorum
haklısın bırtek benı degıl aılemıde cok uzdu
Kendi düşen ağlamaz derler ama pek oyle gozukmuyo (: bence dogru sekılde ilerlemişin...
evet hem suçlu hem güçlü hem sömürücü malesef tüketti beni
muhtemelen açarsan vicdanın devreye girecek bence C ararsa açma ve asla geri dönme
haklısın bana kestırıp attın dedı bunca yılı ama bencıllıgı benı hasta ettı hem bedenen hem ruhen
doğrudur çünkü insan çok düşünüyor olsa bile aklın hep ya yine yapar mı ya yaparsa eskisi gibi olursa falan diye düşüneceksin ve sonuçta yine mutsuz olacaksın huylu da huyundan vazgecmez bi insan eğer gercekten severse gozu asla dısarda olmaz zaten yanlıs anlama beni kızmada bana iyiliğin için soyluyorum kendini kullandırma bir kere güven sarsılmış
bu arada yanlıs oldu B şıkkı yanlıslıkla C yazmısım :)
çok dogru söyluyorsun yalnıs anlamadım. peşimi bırakmama huyu var söz verdı aramayacagım dıye ama onun sözüne ne kadar guveneyım bılemedım korkuyorumsahsen
Başka kızlara vs.. düşmüşse bırak derim hem ağlayıp hem onu yapana güvenilmez ve son şansı da vermişsin galiba.. ¿
4 defa hemde
ayrılmayı keşke pat diye yapmasaydın... keşke "sevgilim bak birdaha başkalarınla konuşursan arkadaşlık yaparsan seni bırakırım diye bir uyarsaydın.. belki çekinip o zamparalığını bırakırdı.. bu saattan sonera...tavrın ne olcakki? bırakacaksın ipini gidecek... ama şimdi sen üzülüyor diye ilişkini devam ettirirsen iyice yüz göz olursunuz.. bir birinize saygınızda kalmaz...:(
sakamı yapıyorsunuz? 4 defa sans verılmıs bır adama artık yalan soyleme bencıl olma ve benı aldatma dıye bırde ıhtar mektubu mu yollasaydım
ha ılıskımı devam ettırmek ıstemıyorum zaten bu zırlıyor ona tav oluyorum. Nıye bır ınsana bu kadar hak verelım kı ben zaten sımdıkı aklım olsa o yaptıgı hataların bırıne dahı goz yummazdım cunku bu adam bana karsı merhamet sahıbı degıl benı ve aılemı mahcup ettı
anladımda... senin ayrılacağını o tahmin etmemiş gibi bana geliyor... hemde sen çok sinirlisin sanki yaa? bu cevabını okurken seni şöyle tasavvur ettim.. "iki elini beline koyup, gözlerinide açmış vaziyette ve bağırarak " acaba yanıldımmı? ama sizirlisin sanki... banada fazla kızmadan bağırmadan..ben kaçayım :)
sixz işin şakasındasınız arkadaşım kafanızı toparlayın bı daha degıl. Ben bedenen ve ruhen hasta oldum benle beraber aılemde etkılendı bu durumdan. Benden erkek savunucu bır cumleye ne kadar ıyı yanıt beklıyorsunuz bırde plaket mı verelım?
Ayrılacagımı tahmın etmez tabı ıkı gundur sıddetlı kavgalar edıyoruz ama kendıne cekı duzen vermıyor ve asla ayrılacagımı dusunmuyor. Çünkü her seferınde evlenecegız dıye kandıran bı tip.
Ayrıca bır defa boyle bır hata yapanın bır daha affı olmamalı artık
Kardesm.. Konuşursan dahada üsteleyebilir.. Telefon numaranı değiş veya onu engelle operatörü arayarak.. Eğer bak çok pişmansa dön o kadar ısrar ediyor belki gerçekten pişman olmuştur seni seven biri hayatına hayat katar..
tesekkur ederım kardesım ama hep boyle soyledı bu sefer ıyı olucak dedı hep artık inanmıyorum benı bıraz sevse psikolojım bozuldu bu kadar ustelemezdı bu kacıncı oldu :(
bende dıyorum aradıkca konussam ama soguk davransam sogur mu
Ilk paragraftakileri yapmasi seni rahatsiz ediyorsa ediyordur. period
ağlarsa ağlasın, senin kendi hayatın, prim vermeyin
İnsafya ağlatmıssın resmen dağ gıbı adamı.
Bır sans verseydın ıyıydı
4 sans verdım ınsaf
ya ben 4 kez tuhaf yalanlar yakaladım bırı aldatma sanıyordum bu 4 yalandan 3 u aldatmaymıs
peşimi bırakmıyor söz erdı aramayacagım dıye ama onun sozune ınanılır mı
konuşma konuştukça umutlanır.
B şıkkı.
Ararsa aç konuş destek ol
açma geri dönme.umut vermiş olursun çünkü
Konuş ama dönme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar