Bakmsiz oldgum için sevglim benden ayrıldı hakl etimi?

Merhaba arkadaşlar şöğle sevgilimle unvertsden önce 6 aylık bir ilşkimiz vardı her şey güzeldi iydi sonra ünverste geldik bir az ilgisi azaldi normaldi sonuçta zamanla erklerin ilgsi azalyor sonra bazı tartşmalrmiz yaşanmaya başladı bu tartsamlarin biz armzida samimyet yok dedi diğer konuşmaların gecmemisen öğle şeylerin olmamıza bağladı sonra ters îlskye gîrdîk amma çok pişman oldum ters ilskye girdik 1 kez basakda. O günden sonra izin vermedim bögle durma her şey iydi amma benimle doğum gününü kutlamadi 8 Mart kadınlar gününde gelmedi burada sevgiler bu günü kutlar sonra 1 ci yilmizda beni eve birkamak istemedi tartsdik sen gorstumuzde az kala bir yerde yatmak istyirsen dedi bütün gün bir yerde olaq istyirsen dedi 27 Mart Galatasaray ve Qarabag maçı oldu ona son gün bilet aldım giti 8 Nisan 'da benden ayrıldı sevgsinin bityini benden diksnidigini bakmsiz olduğunu sogledi elin soğuk elin terliydi senden ter kokusu geliyordu diye iyrendim. senden dedi Eli terli olmayan insanın var dedim bana bakımlı insanlar var bakmsiz insanlar var dedi hak veryorum bakmsiz ola bilrim arada amma. Sonuçta artık 1.5 yılık sevglyikdik bakımlı ol kendine bak desydi duzelitirdim kenidimi bana burnun büyük popon küçük dudkalrin ince diyordu. Ben popsu büyük kızlardan hosanyorum diye biliyorduda kendine bak diyemedimi lütfen zaten kötü haldeyim dağda kötü yapcak yorum yapcaksinza yapmayin gece 3 de uyanın ders okuycakdim hasatyimis oda o saatde uyanmisdi dersmi birakib onunla ilgelndim ders senden önemli değil dedim sonra ayrilikdan 20 gün sonra telfonda konstum bana annem seni beyenmedi bu yüzden yavaş yavas senden soğudum dedi bakın arkadaşlar hasat oldu gece dersmi atım bütün gün onunla goruntlu konuştum doğum günümde bazı aksaklıklar oldu hevesim öldü dedi yinede yanında oldum. Maça gitmek istedi bilet aldım benimle doğum gününü geciremedi doğum günü bitene kadar bir şey demedim tamam deyib gitim amma çok urasmidim. pasat hediye almısdım. o gün tartsidim amma yine yanında oldum 1 ci yilmzda bana hakaret eti adeta sonra çıkıb hep eve. Birkayim diye dedim o cocukmyim dedi diyor hangi kız 1 ci yilarinda da bile sizle eve birkamak istemyen birini. Sonra eve bırakisinj ister ki? Bana burnunma orana burama. laf eti tartsidim çünkü hep beni suçladı kustyum için bana beni sinir edyorsun dedi kabul suden çıkmış ak kaşık değilim amma bunu Hakk etmedim onu çok sevdim. cok deyer verdim bunu Hakk etmedim

Güncellemeler
+1 yıl
Ve bana dediği şu 2 aydır senden soğudum amma yalandan yüzüne gulyordum
Bakmsiz oldgum için sevglim benden ayrıldı hakl etimi?