Hayatımın aşkı olan kiz beni terk etti, geri doner mi?

Merhaba, arkadaslar simdi size herseyi acik acik anlatacagim. Lutfen bana yardimci olun cok caresiz kaldim. 2 yil birlikte olduk. Bu 2 yil icinde benim icin herseyi yapti. Resmen gozlerime bakiyordu birsey istesede yapsam diye. Tabiki bende onun icin yaptim herseyi. Onun cani yanicagina benim canim yansin istiyorum. Benim icin dogru kadin oldugundan eminim. Emin olmasam Şu an bu yaziyi size yazmazdim. Ben eski hayatimda bir cok kizla birlikte olan birisiyim. Belki kizicaksiniz ama her gun baska kizla dolastigimi eglendigimi biliyorum ama bir gun onu gordugumde sanki dank etti birden. Ve bu zamana kadar tanistigim tum kizlari silip attim onun icin. Onunla tanistim. Ailemle tanistirdim. Bir sure birlikte yasadik. Ya her istedigimi, her dedigimi yapiyor, bende onun her istedigini ve her dedigini yapiyorum. Ya o kadar guzel bir iliskimiz vardi ki ilk 1 yil, tatile gittik en guzel anilarimi onunla yasadim. Hersey cok mukemmeldi. İliskimizin ilk 1 yili bitti ve birden benden sogumaya basladi. Bunu belli etmiyordu ama ben anliyordum. Eskisi gibi olmamaya basladi. Kavga ettigimizde toparlanamiyorduk. Cok uzun suruyordu. Kisacasi bir yil bu sekilde ite kaka ite kaka gecti. Simdi ise benden ayrilmak istedigini soyledi. Baska bir sehire gidecegini ve artik olmaz gerektigini soyledi. Benim ona ilk dedigim sey. Senin icin herseyi yaparim. Bekle de bekliyim. Gel de geleyim. Benden uzaga gidiyorsun diye beni hayatindan cikarmak zorunda degilsin dedim. Benimle telefondan ayrilmak istedi. Ben izin vermedim. Gittim son kez yuz yuze veda etmek icin. Ve onu gordum. Cok guzeldi o kadar guzeldi ki. Ona bakmaya asla doyamayacagim sekilde guzeldi. Bana hep bende ne buluyorsun benden kat kat guzel kizlarla ciktin derdi. Ama benim bu hayatta buldugum en guzel kizdi o. Buna emindim. Onu her haliyle kabul eder. İsterse kel bile olsa ona hayatim boyunca asik olucagimi soyledim. Ne olursa olsun, ne yasanirsa yasansin. Onu asla aldatmayacagimi, ondan baskasini gozum gormiyecegini soyledim. Ki bu dogru. Ben boyle birisiyim. Sevdigim deger verdigim kisiye cok sadik birisiyim. Onu gordugumde. Surekli beni suclicak seyler bulup soylemeye basladi. İste sen bunu yaptin, sen beni uzdun, sen sunu yaptin bunu yaptin. Ona cok pisman oldugumu artik oyle bi adam olmadigimi ve asla olmayacagimi. Onun icin karakterimi bile degistirecegimi. Degistirdigimi soyledim. Onu herseyden cok sevdim. Adam gibi sevdim. Delikanli gibi sevdim. Hatalarim oldu mu evet bir kac tane ufak tefek telafi edilemeyecek seyler degil. İhanet vs. Asla da yapmam. Surekli istemiyorum. İstemiyorum. İstemiyorum diye bagriyordu. Ne yapsam, neyi denesem istemiyorum diyordu. O kadar cok yalvardim ki. Yine istemiyordumdu cevap. En sonunda tutamadim kendimi ona baktigimda ilk tanistigim kiz degilse baska birisine donusmustu sanki. Ve agladim karsisinda. Tutamadim kendimi. Ona sarildim ve hungur hungur agladim. Oda uzuluyordu. Goz yaslarimi sildi. Ve ben yokken daha iyi olucaksin dedi ve gitti
Güncellemeler
+1 yıl
Asla kiskanclik yapmadim, sadece sahiplendim. Onu bir baba kizini nasil seviyorsa, o sekilde sevdim. Ona saygi gosterdim, onun icin herseyi yaptim. Bitmemesi icin, o kadar cok sey yaptim ki. O kadar cok cabaladim ki. O kadar cok yalvardim ki. Benligimden o kadar cok fedakarlik yaptim ki. Ama o yine istemedi. Yine istemiyorum dedi. Hayallerimizin farkli oldugunu. Benimle bir gelecek gormedigini soyledi. Ama ben onun icin herseyi goze alir. Onun istedigi gelecegi ona yasaticagima soz vermistim.
Güncellemeler
+1 yıl
Basimiza ne gelirse gelsin, onun ve iliskimizin mutluluguna kendimi adayacagima ve ne olursa olsun onun elini birakmayacagima soz vermistim. Kotu zamaninda yaninda olmak istedigimi. Onunla yaslanmak hayatimi ona adayacagima soz vermistim. Ve yinede gitti. Arkasina bakmadan. Beni oldugum yerde. Öldürdü ve gitti. Sizce geri donebilir mi? Lutfen ufakta olsa fikirlerinizi belirtin. İlk defa boyle birsey yasiyorum. Lutfen..
Hayatımın aşkı olan kiz beni terk etti, geri doner mi?