Ailem sevgilimin mesleğini küçümsüyor ama küçümsenecek bir tarafı yok ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben eczacılık okuyorum Türkiye de belli sıralamaya girip bu bölümü kazandım 2 yıl mezun kaldım dersane falan derken biraz masraflı oldu ama şu an mesleğimden çok memnunum ablam ve annem beni hep küçümsüyor eczacı serbest meslek devlet kapısı değil falan milan. Sonra erkek arkadaşım oldu kendisi makine mühendisliği okuyor bu sefer de sevgilimin mesleğini küçümsüyorlar sana layık değil diyorlar halbuki onu tanımıyorlar bile çok merhametli iyi bir insan. Sevgilimin ailesi de çok varlıklı bir aile benim parama ihtiyacı yok ki çocuğun. Ablam annem birbirlerini gaza getiriyorlar ve bizim ayrılmamız içim ellerinden geleni yapıyorlar. Başımda dikilip ayrılacaksın diyorlar ben seviyorum ve asla küçük görmüyorum ne yapmalıyım annem beni ablamla hep kıyaslıyor beni o kadar kötülüyor ki her yerde her ortamda. Doktor olsun istiyor damadı bu iş böyle olur mu Allah aşkına ya. Beni mesleğimden herşeyimden eleştiriyorlar ve annem benim söylemediğim şeyleri söylemişim gibi abartıp tüm akrabaya eşe dosta söyleyip beni kötülüyor
Ailem sevgilimin mesleğini küçümsüyor ama küçümsenecek bir tarafı yok ne yapmalıyım?