Ben bir kolejde ögretmenlik yapiyorum sevgilimin bir dukkani vardi isler kotu gitti kapatti şu an superonline adli internet firmasinda ev ve is yerlerine internet satisi yapiyo yasi da biraz buyuk uni mezunu olmasina ragmen kendi isini yaptigi icin yillardir baska yerde de calismamis tecrube yok o yuzden iyi bir firmada ise giremiyo. evi felan var ailesinin maddi durumu cok kotu degil fakat kimse isini bana yakistirmiyo napacagimi sasirdim bana yardim edin :(
Cevabın nedir?
+1 yılkolejde öğretmenlik yapmak çok mu ileri düzey bir iş sanki
Sanki üniversitede prof.'sun da sana yakıştırmıyorlar.
Bu bölümü muhakkak oku :
Bence bunu ima eden arkadaşların ile arkadaşlığını kesmelisin.
Bazı insanların şöyle bir özelliği var;
Kendileri zeka olarak - maddiyat olarak - kişilik olarak ya da kendilerinde ne eksiklik varsa, bunu kompleks yapar ve bu komplekslerini yenmek için, çevresindeki insanlarda benzer eksiklikler arar, böylece kompleks yaptıkları eksikliklerin başkaları tarafından görülmesinin önüne geçmeye çalışır.
Yani kendi eksikliklerinin gidermelerinin 2 yolu vardır;
1- Bu eksiklikleri reel olarak giderme (fakirse zengin olma - gerizekalı ise zekasını arttırma)
2- Başka insanların eksikliklerini yüzüne vurarak kendi eksikliklerini yokmuş gibi gösterme.
1. seçeneği beceremeyecekleri için 2. seçeneği uyguluyorlar..
Hatırlatma : kolejde/okulda öğretmenlik yapmak seni burjuva yapmaz. kapitalist sistemin kölelerinden birisin sende10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEmin ol hasetlerin işidir o arkadaşım sen rahat ol...
İnternet , iletişim sektörüdür ve sevgilin iletişim sektöründe pazarlama yapıyor.
Sevgilin için ileri geri konuşabilecekleri bir kusur görememişler ki yaptığı iş üzerinden senin aklını bulandırmak istiyorlar
Yani umurunda olmasın yıkıcı eleştiriler bunlar (değersiz)22 Yorumla
Soran+1 yılEvlere cikiyo net satmaya kotu kazanmiyo ama pazarlamaci diyip kucumsuyolar eve cikiyo diye
- +1 yıl
Olabilir.. eleştirebilirler ama bu eleştiriler senin için neden bu kadar önemli ki?
Her mesleğin güzeli , güzelinden de iyisi vardır.. diğer yorumlarda başka bir arkadaş daha eklemiş zaten müdür olur ceo , ceo olur patron ararlar.. önem verme bunlara.
+1 yılEn önemlisi senin kararın sana yakıştırdıkları biriyle evlendiğinde mutlu olacağını nerden biliyosun ya da işlerinin hep iyibhideceğini bilemezsin ki zamanın ne getireceğini kimse bilemez hem kalbinin hem aklının sözünü dinle bunu en iyi kararı sen alırsın
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. kolejde öğretmenlik çok mu matah bir b*k? gören de devlete kapak atmış sanar
92 Yorumla
Soran+1 yılEn azindan adim ogretmen herkes d3vlet memuru mu oluyo ben memur mu ariyorum sanki once soruyu duzgun oku
- +1 yıl
işte anarşizm , işte kaos , işte tepki :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
75Cevap
+1 yılkimse işini yakıştıramıyor derken :) konu komşu evlenmeyecek çocukla sen evlenecen konu komşu senin dedikodunu taş çatlasın 15 dk yapar sen bir ömür boyu yaşayacaksın o yüzden o ne dedi bu ne dedi yi bırak mutlu olmaya bak eğer mutlu isen evde kurulur yuva da olur para da kazanılır. Ben de ticaret yapıyorum yeri gelyor yatta tatl yapıyorum yeri geliyor , yemeye ekmek bulamıyorum ben garanticiyim diyorsan o zaman memurla evlen olay bu yani :)
00 Yorumlasana kocaman bir yuh çekmek geldi içimden. el için ağlayanın gözünün yaşı dinmezmiş hocam. ben de hain sevgilim tarafından aynı sebepten dolayı terk edildim. ama şimdi kendi işimi kurdum ve ondan çok daha fazla kazanıyorum. o öğretmen ben bilgisayarcıyım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evi varsa, çalışıyorsa, o da senin gibi üniversite mezunuysa, o zaman problem ne?
Kendi evinizde oturup iki maaşla süper geçinirsiniz.. Millete giren çıkan ne?
Adamın durumunda kendimi gördüm sanki.. Benim de evlerim var, bir sürü diplomam var, ama serbest olarak bilgisayar ticareti yapıyorum..
Eleştirecek ve beni küçümseyecek kişiyi önce paramla sonra diplomalarımla döverim.. Herkes kendi işine baksın..00 Yorumla
+1 yılOnunla yaşayacak olan sen değil misin? İnsanların düşünceleri, senin isteklerine yön vermemeli. Hayatında neler olup biteceğini, kimler ile yaşayacağını sen seç. Sen kendine yakıştırıp, yaşamak istediğin sürece, hiçbir insan laf kalabalığından başka bir şey yapamaz. Asıl soru Kimse Sevgilimin İşini Beğenmiyor Ne Yapmalıyım? değil. Asıl soru "Ben Eşimi, Onun Hayatını Ne Kadar Beğeniyorum?" olmalı. Bunu kendine sor ve dürüstçe cevapla.
00 Yorumlabenim bir arkadaşım işçi paydos saati belli değil 1200 tl maaş alıyor bu arkaşım bir öğretmenle evli yıllardırda mutlular evde huzur olduktan sonra kişinin ne iş yaptığı bence önemli değil çok iyi meslekte olanların ev ortamında ne kadar mutlular? araştırmak lazım
00 Yorumlahayat müşterek seviyorsan yardımcı ol ona. eminim o da öyle bir iş yaptığı için memnun değildir. senin böyle düşündüğünü öğrenirse çok üzülür. birbirinize sahip çıkarsanız eminim işler yoluna girecektir sadece sabret ve o konuşanlara da gerekli cevabı ver. öğretmensin sonuçta ne diceni bilirsin
00 YorumlaYahu sevdiğin adamı raiting değerine göre mi karara bağlayacaksın allah aşkına...
Adam seni seviyorsa, sadıksa, işi var ve para kazanıyorsa sen daha neyi arıyorsun ki...
Vitrinde duruşunu mu beğenmiyor etrafındakiler, yazık ediyorsun adama bence.04 Yorumla
Soran+1 yılSadece pazarlama yapiyo evlere is yerlerine diye begenmiyolar
Soran+1 yılBence de uzulurdu ama buyuklerim senin yasin kucuk cahilsin ask hemen biter maddiyat onemli diyor
Evlendikten 1-2 yıl sonra dış görünüşmüş, tipmiş aşkımmış bunların hiç bir önemi kalmıyor. Önemsiz görülen bir çok şey önemli olmaya başlıyor. Ona göre hesabını yap.
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki napmam gerek bu durumda?
Soran+1 yılPeki hoslanmadigim biriyle sirf isi iyi diye evlenmeli miyim bir suru adam geldi muhendis, is yeri sahibi ama hic etkilenmedim midem bulandi
+1 yılSende doktor veya hakim değilsin sonuçta , sıradan bir meslek mensubusun öğretmen olarak , çokta fark yok aranızda takma çok kafana yani , sen kaymakam , vali , doktor , hakim falan olsan neyse de öğretmen dünyada çok değerli olan fakat ülkemizde hiçbir değeri olmayan paspal bir meslek :)
00 Yorumla
+1 yılya siz mutlu değil misiniz gerisini boşver. kaldı ki superonline pazarlama uzmanı dersin :) böyle de kimse anlamaz :)
35 Yorumla
Soran+1 yılBence de mantikli :)
- +1 yıl
Kaldı ki öğretmenlik mesleğinden başka daha kutsal bir meslek de yoktur :) Ondan yakıştıramamışlar :)
Soran+1 yılE napayim yani ayrilayim mi
- +1 yıl
haydaaa yaa ablacım ayrılma ne alakası var öyle mi dedim ben şimdi :D
+1 yılCanım bence senin arkadaşlarında sıkıntı var sen onlara dikkat et. Ne zaman bu kadar materyalist olduk ya. Önemli olan sizin mutlu olmanız sana hiç mi böyle tavsiye veren olmadı?
00 YorumlaYa bak kızım sevgilin onlarla evlenmicek ya da onlar sevgilinin sevgilisi olmayacak. Sonuçta senin sevgilin az çok para kazanıyor mu evet eee daha da yükselir mi çalışsa elbette yükselir. O yüzden dert etme tecrübe elbet olur. Onu da geç sen yat kalk bu işi var. Bu arada milletin lafına bakma sen ilişkin bak😉😉😉
00 YorumlaBendee ögretmen olcam iki aya mezun olcam. benim sevgilimde súperonlineda takim lideri tesadufee bak. bisey sorcam orda simdi cok kiz var kiskanmiyomusun yaa
011 Yorumla
Soran+1 yılBazen kiskaniyorum ama yapacak bise yok kiskanclik zarar verir. sen işini sorun etmiyo musun
Soran+1 yılTakim lideri de ayni isi yapmiyo mu o da satis yapiyo
Soran+1 yılBenimki de isini seviyo 25yasindayim ben n3 zamandir bu işte seninki nasil takim lideri oldu bide ne kadar kazaniyo ayda :)
Soran+1 yılAynen bizim de oyle ama ailen nasil karsilar ya da cevren. benimkiler sen ogretmensin apartmanda superonline satan kisiyle mi evlencen diyo
Soran+1 yılBasvuru yap alirlar canim hangi ildesin? bide seninki de satiş yapmiyo mu
+1 yılMilletle evleneceğin için. Tapçak birşey yok. O çocuk yerinde olsam bunu biraz duysam hissetsem. Seni terk ederdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben demiyorum millet diyo cevrem ve ailem
- +1 yıl
Diyorum ya sen milletle evleneceksin. Onların sözünü dinle. Üzüldüm o çocuğun durumuna. Bence sen onu hak etmiyorsun
+1 yılTicaret bir kumardır batarsında çıkarsında ayıplanacak bir durum yok helalinden parasını kazanıyor işte milleti dolandıran ama iyi konumlu biri olsa daha mı iyi? He bu arada adamı ileride ezip böbürleniceksen hiç günahına da girme
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama ya çevrendekiler o adama aşıkmı seviyomu? hayır seven sensin sen öyle kabul ediyorsan kimene sevgilinin ne iş yaptığı
10 Yorumla
+1 yılO elalemin canı cehenneme. Sen seviyorsan ağızlarının payını ver bir zahmet. Ne önemi var işin allasen beyin fakiri bu millet.
20 YorumlaSen ise goremi sevgili secdin yoksa kalbinin atısına goremi once onu soylermisin
06 Yorumla
Soran+1 yılAsk kisa surer maddiyat onemlidir diyo cevrem
Soran+1 yılEvlenip maddi sıkıntı cekmisler ondan oyle diyolar
+1 yılAğzi olan konuşur gizli
Mesleğini değil kalbini seviyosan sorun yok
Tam aksiyse de birak gitsin ibneliğin luzumu yok.00 Yorumla
+1 yılbaşkalarının ne düşündüğü o kadar önemli değil ki önemli olan senin düşüncen insanlar hep konuşur zaten ve bu çok konuşanlar boş insanlardır her şey maddiyat değil
00 YorumlaEğer sen gerçekten sevseydin bunu buruaya yazmadın bence bitir
10 Yorumla
+1 yılkime ne arkdaşım kim ne karışır sanki herkes holding sahibiymiş gibi kibirlenmesinler. keyfinize bakın. herkesin söylediklerine göre yaşayacak olursanız bir adım ileri gidemezsiniz
00 Yorumla
+1 yılmilletin fikrine kalırsak biz ölek yani hiç yaşamayalım. ulan bizimde bir fikrimiz yok mu mk, nedir bu millet şöyle der böyle der sokucam böyle işe ama.
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarının yakıştırması size ne sağlıcak ki zarardan başka.
Bence siz dışarıya kulağınızı kapatın, ilişkinize bakın yoksa dışarı sizi üzer sonuçlar hazin sona doğru gider.00 Yorumla
+1 yılZaten simdiki insanlarin cogu maddiyata onem veriyolar malesef para artik kisiligin guzel kalbin onune gecmis sen milleti bosver derim kisiligi guzelse bosver canim bu zamanda parali birini bulmak kolaydir ama kisilikli birini bulmak zordur unutma
00 YorumlaNe bicim kizsin sen be? Yazik gercekten.. sen bu adamı sevsen bunu Sorun etmezdin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlaaan soverim sana haaa...
El için mi evleniyorsun
Eli elalemi susturmaktaa konusturmakta sana bagli!
Sen istemezsen kimse tek laf edemez!00 Yorumla
+1 yılDavul dengine çalar. Salla şunu dengin biri bul duygusal bakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılonlar evlenmeyecek sen evleneceksin.. insanların hayatlarınıza yön vermesine neden müsade edersiniz ki bu bana çok saçma geliyor..
00 Yorumla
+1 yılSevgilin işinden gücünden millete ne? Sen insanların fikrine göre mi hayat yaşıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılsuperonline turkcell in değil mi ben mi yanlış biliyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet turkcelin
- +1 yıl
eee iyi firma işte daha ne olsun maaşı azdır belki. ama zamanla artar sanırım orada kalırsa sorun yok bence. Sende kafana takma destekçisi olduğunu bilmesi onu motve eder zamanla hem tecrübe edinir hem de terfii alır umutsuz olmamalısın. Tabiki bu söylediklerim onu gerçekten seviyorsan yapman gereknler. Eğer sevmiyorsan çok uzatmadan ayrıl 6 ay sonra toparlar kendine gelir yoluna devam edersin.
Soran+1 yılYok seviyorum onu sevmesem ayrilirim zaten bu baskilara ragmen onunlayim ama kafam karismiyo da degil gecinebilir miyiz diye dusunuyorum
- +1 yıl
gül gibi geçinirsiniz kira probleminizde olmicak bence öyle çok büyük sorunlar çıkmaz. Tabii sen ya da o bunu içinde büyütüp sorun haline getirip her tartışmada tartışacak olursanız huzurunuz kaçar. Ekonomik konular önemlidir erkekler daha çok kafaya takabilir eğer daha az kazanıyorsa ve bu mevzu eşi tarafından sürekli gündemde tutuluyorsa.
Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı. eğer evini gecindirebiliyorsa namusu ile kazanıosa sorun nee
begenmeyenler acba cok para kazanan ama haram kazananımı begenıor
hea senden az kazanıosa araanızda sıkıntı cıkabilir obaska00 Yorumlaboşverin dışarıyı siz hayatınıza bakın takmayın kafaya kim ne derse desin :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesten size ne. Başkalarıyla mı yaşayacaksınız yoksa beraber ve mutlu mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmilletten sanane pardon ne somurtuyorsun parasını kazanıyor allahım sabır ya offfffffffffffffffffffff
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. sana iş atan yavşaklar onlar sen kocanın yanında ol
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sevgilin 1500 TL sen 2500 TL maaş alınca ileride sıkıntı yapar mısın? :O
03 Yorumla- +1 yıl
Mazotuna yetmez
Soran+1 yılBilmem yapmam galiba
- +1 yıl
Galiba dersen olmaz. .. :( YAPMAM dersen batmazsa zamanla sana o zaman milleti salla...
Ama yapmam galiba yok galiba maliba irin kirin yapacaksan olmaz bu iş :@
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılsende satış danısmanı faln de internet satıyo de :D
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten satis uzmani
Gönüller bir olsun yine işi var calısyor demii işsz degil eli ayagi tutuyor zamnla ne olacagi belli olmaz ;) seviyorsan duyma bosverr
00 YorumlaYarın bir gün evlenince beni ne mühendisler ne doktorlar istedi demede
24 Yorumla
Soran+1 yılAma istiyolar da :)
+1 yılSacmalik... sordugun soru ankamsiz. milletin gorusunden sanane. mutluysan tamam iste daha ne
00 Yorumla
+1 yılMutluysanız başkalarının ne düşündüğünden size ne ki..
00 Yorumla
+1 yılBaskalarinin soyledigi sizi ne ilgilendirir? Onemli olan aranizdaki ask
00 Yorumla
+1 yılkıskanıyorlar kendisi müdür olsa ceo neden degildiye sorarlar sana
10 YorumlaAlemin ne dediğini umursama ilişkine zarar gelmesin
20 Yorumla
+1 yılMilletin ağızı torba değil torba değil büzesin sağlığın keyfin yerinde mi eşin yanında mı gerisi çokta tınn modunda ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu gelipte bize sordugun icin utanmalisin. kocan olsam ve senin bu dusuncelerini ogrensem aninda ayrilirdim. Allah senin gibi insanlari dusmanimin basina bile vermesin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Sevgilinin işini değiştiremiyorsan sevgilini değiştir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya siz mutluysabız millete göre ne? En azından bir işte çalışıyo.
00 Yorumla
+1 yılKimseye laf soyletme bence. Adam ekmegini helal yoldan calisiyor, ne is yaparsa yapsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bende telekomdayım benzer işi yapıyoruz 2200 tl alıyorum bana yetiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim asgari ucret +prim aliyo
Ne kazandığına bak, insanlığına bak. Adamın evi falan da varmış. İşinden millete ne? Hırsızlık mı yapsın adam.
00 Yorumla
+1 yılya insanlarin dediyine ne bakiyorsun, asiksan gerisi bos insanlara ne? bos ver ya ,3 gunluk dunya baskalarinin dediyilemi yasiycaksin...
00 Yorumla
+1 yılbu ne la adama iş kur derler sonra batırır :ı tabi batırırsın adam gib iegitimine önem verseydin batırmazdın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsanların ne iş yaptıklarını kimse yargılayamaz. önemli olan namusluca para kazanabilmektir. herkese inat sen sevgilini her zaman en büyük destekçisi olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılişin zormuşş evi geçindirmeyi göze alıyosn devam et artık tabi ileride ne olucagı belli olmaz belki işeleri iyi gider başka daha iyi bir iş yapar
04 Yorumla
Soran+1 yılBen neden ev gecindireyim
- +1 yıl
ondan daha iyi işe sahipsin daha fazla kazanıyosn sana düşüyor bu iş
Soran+1 yılO kotu kazanmiyo aslinda benle maasi ayni prim yuksek aliyo ama evlere cikiyo diye pazarlamavi gozuyle bakip laf ediyolar.
- +1 yıl
ozaman sende milletin lafına bakma mutluysan geçnebiliyosanz umursama milleti sonuçöta sen evlenicen millet degil yani
buradamı soruyosun kendi sorununu kendin halletmelisin burdakilerin aklı?
00 Yorumla
+1 yılsen kendine yakıştıryosan bence baska kımsenın ne dedığine bakmıcan
00 YorumlaSen onlar şçin mi onunla evleniceksin yoksa sevdiğin için mi sen bu kısmına bakıcaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılböyle şeylere takılmayın bee, e nasadan birini buldund a o mu kabul etmedi
00 Yorumla - Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem