Ben diş hekimi olacağım yakında sevgilimle 4 yıldır çıkıyoruz ama mesleğini beğenmiyorum ticaret okumuş zenginler dükkanları var acayip yakışıklı birisi yeşil gözlü kumral ama mesleğini beğenmiyorum doğulular bir de hemen istemeye gelecekler beni ilerde çocuklarımız olduğunda annem diş hekimi babam ne diyecekler ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTicaret okumuş az mı sen lojistik de ithalat ihracat da nekadar para var haberin var mı orda çalısan lise mezunları bile 4 bin liradan aşağı maaş almıyorlar, senin alanın ayrı sevgilinin alanı ayrı ben güzel sanatlar fakultesi mezunuyum sevgilim inşaat fakultesi mezunu benden ayrılmali mı 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgörülüyor ki senin tüm derdin sevgilinin mesleği... aranızda sevgi , aşk , saygı vs hiçbir şey yok... sadece onun yakışıklılığına kapılmış birisin o kadar... madem mesleğini sevmiyorsun ve de doğulu olduklarını biliyorsun o zaman neden bu ilişkiye başladın diye sormazlar mı insana... sen onun mesleğini ve etnik kökenini değiştiremeyeceğine göre sen en güzeli ondan ayrılıp kendin gibi dişçi ya da daha üst mertebeden mezun olacak ve ya olmuş , doğulu kökeninden olmayan birisiyle tanışıp sevgili ol ve onunla evlenip çocuk sahibi ol... şu anda o çocuğun boşyere zamanını çalıp zaman kaybettiriyorsun...
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu zihniyetin mutlu olmaya hakkı yok. senden yukarda biri de seni insan yerine koymasın yeridir o zaman. bide durumu iyi olmasa napardın kimbilir. yazık o çocuğa. sanki diş hekimi çok iyi halt. kendini nerelerde görüyorsa. umarım sana göre dengin biriyle evlenirsin de ebeninkini görürsün.
10 Yorumla
+1 yılMeslek karakteri büyütmüyor derlerdi inanmazdım kalbini merhamete davet et, kimin ne olacağı belli olmaz. Büyüklenme bence her şey Allahtan yarın alt üst olabilirsin. Sen çocuğu sevmiyorsun bence ayrıl oyalama o çocuğu da sevsen işi gücü yeri yurdu umrunda olmazdı insanlığına bakardın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
42Cevap
+1 yılBoyle bir dusunceye sahip olmana uzuldum. Kim bilir cocuk seninle birlikte ne hayaller kuruyordur evlilik ve yuva kurma acisindan. Sen ise onun meslegini begenmiyorsun oldukca aci. Sevgine bir sey diyemem kesinlikle bu benim haddime dusmez fakat karsindaki insanin hem meslegini, hem aile yapisini bu denli elestirmek, alisilabilir bir durum degil. Normal karsilamak istemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yil iyi dayanmis adam, ben olsam yapip "Hekimi oydum, kapiya koydum" der birakirdim 😂 Zaten kendi kendine ovup hava atmaya calismissin, sonra da ciddi yanit beklemissin... Lise caginda koca avina cikmandan utanmiyorsun da, o buldugunla yuva kurmaktan mi utaniyorsun? Yeme bizi...
00 Yorumla
+1 yılMadem mesleği sana uygun değildi niye sevgili oldun tabi çocuk zengin di takıldın iş ciddiye binince kaçacaksınsenin gibisine okumuş cahil diyorum başka bir şey değil ayrıca gerçekten sevseydin bunu problem etmezdin bencede ayrıl gitsin
00 Yorumlaablacim git abiye belirt bu fikrini umarim o da olgunlukla karsilar birde yani dogulu diye de korkma insan yemiyor dogulular 😂
30 Yorumla
+1 yılİlerde çocuğuna babasının işi için ne derler bilemem ama annesi yani senin için okumuş cahil diyecekleri kesin.
45 Yorumla- +1 yıl
Alkışlıyorum.
- +1 yıl
@kalpyalnızlığı alkışlarla yaşıyorum. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Zeki Müren geldi aklıma ya.
Şiirlerlerle, şaekılarla, alkışlarla yaşıyorum... :) - +1 yıl
@kalpyalnızlığı benimde o geldiydi ondan dedim jsjssj
- +1 yıl
😊😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. ne gereksiz bisey ya! sen onu sevmiyorsun eger sevseydin hic onun meslegini dusunmezdin bir an once ya bu duygundan vazgec ya da ayril tertemiz cocugun hayati berbat olmasin senin yuzunden
10 Yorumla
+1 yılSevgilinin hatası sen kusura bakma sana dönüpte bakmış yapması gereken seni sollayıp gitmekti 😏 keşke "kibir" dışardan bakılınca anlaşılsa iyi insanlara yazık ediyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılSen şimdiden böyle yaparsan ilerde adamın başına çok kakarsın okunmayla adam olunmuyo kendini çok yükseklerde görme bence bu kadar
30 Yorumla
+1 yılTrol konusunda saati 250 meksika pesosu karşılığı ders verebilirim sana. Çok yetersiz buldum seni
32 Yorumla
Soran+1 yılYav he amca
- +1 yıl
Amca baba yarısıdır şimdi.. beni o kadar kendine yakın görme duygulanıyorum sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılBence seninle evlenmesin. Seninle evlenecekse de , seni duvara sürte surrtee zimparalasin , bı yontsun seni. Sen hekim olmuşsun ama insan olamamissin. Çok yazık.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayrıl. Ben alırım o çocuğu. Diploma takıntılılardan biri daha. 😏
40 Yorumla Trol olduğu o kadar belliki, anlamayan ileri zekalı arkidesler de ne bileyim slaksh
32 Yorumla
Soran+1 yılSen önce Türkçe öğren ileri zekalı
Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. O dükkan dediğin şey yarın sana şirket olur öbür gün holding olur ticaret okumuş bunun eğitimini almış olmayacak şey değil ama senin çocuk çok yakışıklı demen olacak iş değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTakildigin şeye bak senin için etiket önemli anlaşılan o çocuğa yazık hekim olacakmış papucimun hekimi
10 Yorumla Egonu git kel tipsiz göbekli bir doktorla tatmin et
41 Yorumla- +1 yıl
Kel ve/veya göbekli insanlar ne zamandan beridir tipsiz. Neden bu önyargılar dış görünüm açlığı. Karaktere önem veren kalmadı mı cidden şu hayatta
Adam zengin yine yaranamıyor bazı kızlar cidden tuhaf😄
24 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam senin mesleğinden utanırım.. Belkide o da senden utanıyordur çok sürmez bu kafayla.. Anladığım kadar kültür çatışması da yaşarsınız.. Zor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Siz kadınları anlamak ne kadar zor. Sende bulmuşta bunuyor dedirttin bana. Hem yakışıklı hem mesleği var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hikayedeki tek kurban dönüpte sana bakan o çocukta yazık dört yılını senin gibi boş biriyle heba etmiş
30 Yorumla
+1 yılBence ayrıl gitsin, bu kafayla mutlu olamazsın sen. 😄
10 Yorumlao da muhtemelen senin kazanacağın parayı beğenmeyecek
10 Yorumla
+1 yılGörmemişin bir oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış hesabı. Sanki başbakan olmuş 😂
10 YorumlaBu kafa ile lütfen evlenmeyin. O çocuğun günahına girmeyin.
10 Yorumla
+1 yılHakikaten zırvaliyorsunz bazen. ne diye cocugun zamanini aliyosun madem
00 Yorumla
+1 yılNe saçma düşünüyorsun yasadışı iş yapmadıktan sonra sen ne yApacan mesleğini valla seninki şükürsüzlük senn yerinde olmak isteyecek yüzlerce kız var
00 YorumlaOkumuşsun da okumak seni cahil düşüncelerden sıyıramamış
00 Yorumla
+1 yılUmarım sevgilin gönlüne göre, evleneceği düzgün kızı bulabilir.
00 YorumlaBence o çocuktan ayrıl yazık valla üzüldüm onun adına
00 Yorumla
+1 yılYani bulmuşsund araniyorsun gibime geldi bana, neyse şom ağızımı açmayacağim..
00 YorumlaDoğulu mu direk uzaklaş bide aşiretse geçmiş olsun kumalarla dikiş dikersiniz artık 😀
010 Yorumla- +1 yıl
Şu kokuşmuş zihniyetiniz ne zaman son bulacak acaba. Üzülüyorum çünkü çocuklarınızı da kendiniz gibi yobaz acımaz yetiştiriyorsunuz, yetiştireceksiniz
- +1 yıl
Ezbere konuşmak ne kadarda basit değil mi. Kaç kere gidip gördün oraları acaba. Dediğin şekilde yaşayan insanlar asla yok diyemem ama emin o zihniyette ki erkek her yerde var bunun doğusu batısı olmaz. Ötekileştirmekten ayrım yapmaktan vazgeç bence. Yoksa ne senin gibi düşünenler biter bu ülkede ne de kadını ikinci plana atmayı kendinde hak görenler.
- +1 yıl
Sürüye uymaktan vazgeç o zaman. Önce kendin sorgula araştır ondan sonra "kendi fikirlerinle" yorumlar yap tatlım. Haksızsın demiyorum ama %100 haklı da değilsin 😘
- +1 yıl
Hayır izmirliyim ben
- +1 yıl
Ben doğuluyum. Ve ayrıca dediğin gibi insanlar her yerde var. Batıda da gordum. Tvde çıkan doğu aşiret filmlerine bakarak yorum yapma.
+1 yılBence hic bulaşma doğulu birine. Kültürleri cok farklı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı, para var
ee daha ne istiyorsun Allah aşkına00 Yorumla Senin diş hekimi olacağın kesin değil ki kıçı kırık öğrencisin galiba Allah izin verirse de önce
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim insanın mesleğini önemsemem önemli olan çalışıyor olması söyle kızına, oğluna babam ticaret yapıyor desinler gayet basit
00 Yorumla
+1 yılmeslektaşımsın ben olsam bende aynı şekilde düşünürüm, eğer rahatsız oluyorsan işi ciddiye bindirmeden ayrıl.
030 Yorumla- +1 yıl
@Fastboy96 bebek gibiyim
- +1 yıl
@Fastboy96 inan inanma çok mu önemli mk
- +1 yıl
Bebek gibiymiş xjdkxk
- +1 yıl
@sananekızaağm gelip görüşlerimi mi okuyorsun hasterinden hahahaha
- +1 yıl
hasretinden mk
- +1 yıl
Hasterimden evet
- +1 yıl
Calla tam malsin
- +1 yıl
@sananekızaağm noyle olur hep
- +1 yıl
Beni ozlemedinmi
- +1 yıl
@sananekızaağm özlemedim
- +1 yıl
Yemin et
- +1 yıl
@sananekızaağm calla
- +1 yıl
6 ayım haram olsun setefsiz
- +1 yıl
@sananekızaağm calla yazdım mk
- +1 yıl
Sus
- +1 yıl
@sananekızaağm of malsın bir boku anlamıyon
- +1 yıl
Ablat ozaman
- +1 yıl
Hekimhanim
- +1 yıl
@sananekızaağm valla değil calla dedim yani yemin etmedim salak
- +1 yıl
O zaman ozledin
- +1 yıl
Beni sebiyon
- +1 yıl
@sananekızaağm evet
- +1 yıl
Simay beni seviyo Simay beniseviyooo
- +1 yıl
@sananekızaağm şu adama sövsene seni seviyom
- +1 yıl
Adam kim ben adam göremiyorum:)
- +1 yıl
@sananekızaağm ağzını yerim yaa
- +1 yıl
Aşkimmm
- +1 yıl
@sananekızaağm of biz niye burdan konuşuyoz özele geçç
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem yanına yakistirmiyorsun ne demeye oğlanla çıkıyorsun ayrıl ticaretin nesi kötü illa diplomamı gerek umarım oğlan senden kurtulur
10 Yorumla
+1 yılNe kızlar var. Eski sevgilim garsondu hastanede. Benim de meslegim var. Bir kere bile yüzüne vurmadım. Derdi derdim olmustu. Cok sevdim ama tabi aldatti beni. Çık git çocugun hayatından. 😒
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne biçim bir insan sın inş olamazssın diş hekimi falan inan bana midem bulandı
yakışıklıymış zengin miş evlensen ne olucak ileride boşanırsın zaten fazla sürmez bencil müptezel10 YorumlaYa siz nekadar da kendinizi birşey zannediyorsunuz sanki toprak olmayacan kızım sen o çocugu hak etmiysun
20 Yorumla
+1 yılInsan bu devirde sevebileceği güvenebilecegi kimseyi bulamazken ilişkide takıldıgın nokta çok saçma bence. Ben de tıp okuyorum ama işsiz biriyle olabilirim bu benim için sorun değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Zengin diyorsun beğenmiyorum diyorsun. Napsın adam asgari ücretle işe mi girsin
00 Yorumla
+1 yıltrol yapmaya gelmissin belli üstelik değilse bile ilerde millet ne der siye de düşünyüosan sen bu zihniyetle nefes bile alma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıltüm sorun sevgilinin mesleğimi anlaşmanız aşık olmanız sevmeniz yetmiyor mu :))
00 Yorumla Saçmalığa bak meslege göre mi evleniyorlar meslek dedigin para içindir parası var iste ya
00 YorumlaYav kızım manyak mısınız zengin yakışıklı işte daha allahtan belanı mı istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyorsan kendi mesleğinden birini bul meslek yüzünden de bu yapılmaz ama bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde babam ticaretle uğraşıyor tüccar diyorum ihracat sektöründe çalışıyo vs diyorum ayrca sen bu kafayla evlenme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama be kızım zenginmiş daha ne istiyon iş adamı işde cocuk ticaretle uğraşıyor babam iş adamı dicek havalı
00 YorumlaBuldun mu buluyorsun sende ayrıl memnun değilsen
10 YorumlaNe saçma insanlarsınız ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılCanım sen onu sevmiyorsun zaten bırak gitsin
10 Yorumla
+1 yılsenın anennle babanın mesleği ne :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Takıldığın şeye bak adjshsjf
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmayan beynine sokayım senin
30 YorumlaOnu da dishekimi yap o zaman
00 YorumlaÇok saçma bir düşünce
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesleği sana uygun birini bul hemen
20 Yorumla
+1 yılMesleği beğenmiyorsb diye ayrılacak mısn?
00 Yorumla
+1 yılNe gereksiz övdün be tiksinti geldi şu anda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendine göre birini bul o zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!