+1 yılBense her şeyi aç söyle aileni her kesin özellikle sevgilinin önünde çok yüksek tut sadece sevgilin değil her kesin önünde, sevgili gelir gider yenisi gelir aile giderse bir daha bulamazsın, ailen hakkında ne söylediğini bilmiyorum ama helal parayla ekmeğini kazanıyorlar sevgiline durumu anlat ve eve çağır eğer gerçekten seni seviyorsa ailenin ekonomik durumunun bir önemi yok bide Ali Ağaoğlu okudu mu zengin oldu? ya da binlerce şirketlerde liseden mezun patronların elleri altında çalışanlar bizler değil miyiz? Ayrıca bu durumu da dikkate al sevgilin yalan söylediğini öğrenince senden ayrıla da bilir, senden utana da bilir, seni terk edede bilir çünkü ailene değer vermediğini düşünür ve gelecekte seni çocuklarının annesi gibi düşünmeye bilir. ya da durumunu ve söylediğin yalanları ne için yaptığını anlar ve affeder. Ama bu durumu kesinlikle sevgilinle aranda hallet ailene böyle bir yalan söylediğini yansıtma bile, çünkü zamanla onların hayatta her şeyden daha çok değerli olduğunu anlayacaksın o zaman belki geç olur ama geriye bakınca utanma diye bunu yapma.
01 Yorumla- +1 yıl
Birde söylemeyi unuttum yalan üzerine sağlıklı ilişkiler kurulamaz, muhakkak bir problem yaşanır. Ayrıca sen şimdiden vicdan azabı çekmeye başlamışsın ki çözüm arıyorsun kesinlikle her şeyi anlat sevgiline.
En İyi Cevaplar
+1 yılAcikcasi hak veriyorum. Maddi anlamda daha guclu veya zayif olmasindan degil kastim.
Gecmiste belli bir egitim seviyesine sahip insanlar cok daha farkli yerlerde ama alt tabaka fakir oldugu gibi cahilde. Zaten gunumuzde tayyipin bu kadar desteklenmeside tesaduf degil. Kiz-erkek ayirimi, patavatsizca kurulan cumleler, toplumun temelinde hic bir mantik barindirmadigi tabulariyla yapilan hareketler, gorgu kurallari Gibi dahasida sayilabilir.. Bunlar ezici ve insanin oldukca yalniz hissetmesini saglayan faktorler. Zaten diger aile de bu insanlarla eminim ic ice olmak istemeyeceklerdir. Bu yuzden oldukca haklisin fakat yalan soylememen gerekir. Senin dik durman lazim yoksa zaten 1-0 geride baslamis bir insan olarak omur boyu kaybetmeye mahkum olursun.
Birde ne olursa olsun sana birsey oldugunda gercekten uzulecek, elinde vatini yokunu verecek sayili insanlar.69 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten is guc sahibiyim bircok insandan daha iyi seviyede yasiyorum ama ailem boyleyse benim sucum degil onun ailesi de boyle konulara onem veriyor. Herkes yerdenyere vurdu beni ama en mantikli yorum sizden geldi anlayisiniz ivin tesekkur ederim
- +1 yıl
Butun aileler onem verir.
Benim halamin esi kizi istenirken aynen sunu dedi ''kiz cocugu cahil olur, sen idare edeceksin'' bir insanin babasi bunu soyler mi? Soyluyor iste ben nefretimi anlatamam o an. Oysaki cocugun ailesi de pek farkli degildi ve zaten kiza yapmadiklarini birakmadilar. Aile guclu olmak zorunda, destek olmak zorunda fakat cahilse bu pek mumkun olmuyor. Senin guclu olman lazim, hayalperestligi birakip gercekci olman lazim ki kaybeden olma veya hayatini ertelemek zorunda kalma. - +1 yıl
Bence sorun alt tabakanın cahil oluşundan çok diplomalı cahillerin yarattığı bir sorun.. Yoksul halk bu durumun son halkasıdır..
- +1 yıl
Elbette aile ile alakalıdır ancak bunun toplumun genel haritasına baktığında sistemsel olarak hangi tornalarda şekillendiğini görmek gerekiyor..
Alt tabaka cahil olsun diye fakir zaten.. Sorun şahsi olarak değil yaratılan dünya algısı ile alakalı. Sorun yoksulların sorunu ancak sorunu yaratanlar yoksul insanlar değil.. Sermayenin yıkılan ilk domino taşıdır bu konuda..
Ayrıca ailenin hatası bu tarz şeylerden utanan bir evlat yetiştirmesidir bence..
Acaba erkek arkadaşının dünya görmüş ailesi meyve ve sebzelerini nereden alıyor? Garip hissiyatlar gerçekten... - +1 yıl
Bahsettiğin konunun bir çok sosyolojik olarak bir çok farklı tepkimesi vardır.. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil neticede.. Ancak olaylara tarihsel misyon açısından baktığımda resim net görünüyor kendi açımdan..
Arkadaşın yaşadığı olay ve kendi hissiyatı bana enteresan geldi sadece.. Gerçek mi sallamasyon mu bilemem ama insanda sınıf bilinci olmaması benlik sorunu yaratıyor.. Yazık.. - +1 yıl
Senin dediğin gibi olsa eyvallah derim ama sen iyimser yaklaşmıssın sanki biraz?:))
Bahsettiğin gibi problem varsa o tamamen şahsi ve desteklerim bende.. Ancak mesleki ise ayıplarım.. Adam ne yapacak? Tuzlayarak yeee buyrunnn!! Hıyar!!! Mı diyecek? Bence saygı eğitim ile bağlantılı olsa dahi doğrudan etken değil.. Birazda kişisel yapı, kültürel yapı.. Sosyoloji işte içinden çıkamayız :)) - +1 yıl
:)) işte bem doğrudan yazdığını algıladım.. Bir de sevgilimin ailesi iş-gūç sahibi iken ki bende oyleyim diyor.. Ama ailesinin mesleğinden utanıyor.. Yani pasarcılık işsizlik ile eş değer demek kendi gözünde :))
- +1 yıl
Yani iç dunyasını bilemem ama öyle gibi :))
Tanrı pazarcıları korusun.. - +1 yıl
Amen :))
Asıl utanılması gereken sensin.
Ailenin mesleği her neyse seni büyüttü.
Sana baktılar...
Sen hasta oldun seni iyileştirdiler.
Kalkmış burada mesleğinden utanıyorum diyorsun.
Ne için? Sevgilin için mi?
Sevgilin ne olursa olsun seni seviyorsa bu sorun olmaz.
Tamam evlilik boyutuna gelirse.
Senin gibi ailelerde evlenmiş oluyor.
Uyumsuzluk olabilir ailelerde ve o tür bir şey olursa ailen emin ol yabancılık çekerler bu durumdan ve utanabilirler.
Sende onlardan utanacağına yanlarında olup onların öyle hissetmemesini sağlamalısın eğer iyi bir evlat olmak istiyorsan!!!00 Yorumla
+1 yılBenim babam çöpçülükte yaptı , demir çekmede çalıştı , bekçilik yaptı , Libya'ya gitti inşaat işçiliği yaptı.. Neden yaptı? Hayatta kalkmak , hayatta kalmamız için , hayatta kendi ayaklarımızın üstünde duralım diye..
Adam süper kahraman gibi.. Gurur duyuyorum.. EmekMan..76 Yorumla- +1 yıl
Insanlar kendisini, ailesini, irkini, sistemi sorgulamak zorunda bana gore. Kimse masum degil ve hic birsey oylece kutsal degil. Heleki gelecegini dogrudan etkileyen birileri olmussa hayatinda ve bunun acisini bugun sen yasiyorsan bunun siralamasi pek yoktur.
Bu arada hersey hukumetten veya zenginler kaynaklaniyor gibi bir dusunceye sahip degilim. Eger bir cocuk birileri karsisinda boyun bukuyorsa bunun sorumlusu dogrudan ailedir. - +1 yıl
Emek konusu baska bir sey ama emek verilen konuyla ilgili Vicdani muhasebemi yaparim. Konuyla bagdastirirsam da fakir ailenin, zengin aileleri besledigi konusunda hem fikir oluruz ancak ayni fakir ailenin cocuguna etmedigi hizmeti zengine ediyor olusudUr, dusunmuyor olusudur.
Bundan yillar once kizina baski yapan annenin en sonunda sinava gondermek istememesi uzerine kiz anneyi bicakladi, savcilar falan kosa kosa yetistirdi sinava.. sonra karakola goturuldu.
Cocugu sonuna kadar sahiplenirken ve yapmis oldugu seyi kutsal bulurken ailesini bir o kadar rezil goruyorum fikrim degismeZ. Simdi cocuk diyelim devlet tarafindan cahil birakilmak istendi de, bu davranisa olan dik durus cehalet ornegiymiydi? Annesinin kiramadigi zinciri kirdi diye onu mu dislayalim.
Ha soranimiz yalancilik yapmis kesinlikle kastim o olamaz ama konuyla ilgili dik durus ona yakisan olacaktir. Bunuda belirttim.
Olayin ozeti kan bagi fifimde degil insanlar bir seyleri elestirsin, sorgulasin falan sigmiyor. - +1 yıl
Kastettigi seyin babasinin meslegi oldugunu sanmiyorum. Genel turk toplumunun davranissal ve dusunce bazinda orneklerinden teki oldugunu ima ettigini dusunuyorum.
Dusunsene ailen ulu orta kufur veya benzeri bir davranisi sergileyebilecek bir yapiya sahip.. Herkes utanir veya bilmiyorum erkekler bu konuda daha ozguven sahibidir..
Birileri bir yerde yanlisi elestriyorsa bunu ancak desteklerim, kabul etmesini saglamaya calismayacagim gibi zaten bunu istememde. - +1 yıl
Yani troll mu, neyi kasit etti onu tam bilmiyoruM ama Turk toplumunun genel yapisinida biliyorsun iste saygi falan pek yok, usluba dikkat etmek yok algida farklilik olabilir. Zaten sirf meslekle ilgili bir problemse bende onaylamam, desteklemem.
- +1 yıl
Trolldur yahu o zaman. Neyseki bunlari kimseye dil dokmek icin yazmiyorum Bcajbxbjh
- +1 yıl
Kutsal ruh adina. Amin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Hayatta bazı şeyler bizim elimizde değildir örneğin anne baba seçimini biz yapmayız hangi ailede doğcağımız nasıl bir seviyede yetişceğimiz bizim elimizde değildir fakat kendimizi geliştirmek bizim elimizdedir. Anne babanın gençlik yıllarında kendini geliştirme imkanı bulamamış olmaları (yani iyi bir eğitimle daha iyi bir işten bahsediyorum) senin onlardan utanmanı asla ve asla gerektirmez.. Nitekim öyle veya böyle seni büyütmüşler ve sen kendimi geliştirdim diyosan onların yaptığı pazarcılık mesleğinin getirisiyle geliştirdin demektir.. Seni seven kişi de fikirlerini uyumunu sever kimse kimseyi ailesinin mesleğine göre seçmez. Sen en başta yalan söylerek hata yapmışsın ilişki yalan kaldırmaz. KEndinede yazık ailenede duysalar bu yazdığını ne üzülürler ki seni veya avrsa kardeşlerini okutmak size güzel gelecek sunmak içni bu işin içindeler.. Yalanı sürdürme doğruyu söyle ve git anne babanı güzelce öp!! Seni gerçekten seven biriyse yalanını bilet affetcektir...
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten benlik sorun yok da sevgilim ailesi biraz kibirli insanlar.
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Aile gibi şeyler seçilemeyen şeyler onları olduğu gibi kabul etmeniz gerek Utanç duyuyorsanız bile bunu sadece kendi içinizde yaşayın Çevrenize o adama göstermeyin Çünkü bundan önce siz sonra aileniz zararlı çıkar
Ve ailenizi olduğu gibi kabul edin Onlar fakir belki Veya yaptığı meslek gereği sizin istediğinizden farklılar ama onlar sizin aileniz Kabul etmekle yükümlüsünüz O adama gerçeği açıklayın Ailenizin durumunu söyleyin ve Onun ailesine karşı asla ama asla kendi ailenize karşı utanç duymayın Tek bir şeyden utanç duyun Ona yalan söylediğiniz için00 Yorumla
+1 yılOrtada bir yalan var bu çok hassas bir konu şayet ben bunu kabul etmezdim sevgilin de dediğin kadar kültürlüyse hoş karşılamaz. Sonra senin de çok kültürlü olduğunu da sanmıyorum hiçbir kültürlü insan böyle birseyden utanmaması gerektigini bilir. Yani özetle sevgilin senin gibi kültürüyse siz iyi anlasirsiniz sıkıntı olmaz ama gerçekten kültürlüyse seninle bir daha görüşmez
31 Yorumla
Soran+1 yılAilesi onemsiyor , ben cok sukur cok iyi kazaniyorum ama insan ailesini secemiyor.
+1 yılSen en iyisi Nap biliyon mu odandaki Tavana bir çengel çak o çengelede Halat geçir Halatın ucunuda boyun İnceliğinde Daire şeklinde bağla.. bir sandalye al üstüne çık o daire olarak bağlandığın halatın ucunuda boynuna geçir sonra iki ayağınla üstüne çıktığın sandalyeyi itekle Bak herkesi Kültürlü ve Zengin görüceksin Ruhlar aleminde herkes aynı kıyafetle falan karaktersiz.. Bende senle aynı dünyada nefes almaktan utanıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılOlayi anlamadiniz onun ailesi kibirli ve kulture onem veren insanlar yargilayacaklarini biliyorum iliskimize zarar gelsin istemem
- +1 yıl
ilişkine zarar geliyor diye aileden mi utanılır l*n .. madem çocuk seni seviyor ailesinide susturmayı bilecek o zaman sen niye aileni yadırgıyon kara cahilmisin sen.
Bir insan ailesinden niye utanirki arkadasim neler goruyoruz ya adam size bakabilmek icin pazarcilik yapiyorsa sucmu? Benim annemde temizlik yapiyo baskalarinin evinde ama bn hic gucenmiyorum sonucta beni ve ablami okutabilmek icin veya rahatca yasayalim carsiya gittigimizde cebimizde paramiz olsun diye ben bundanmi utanicamm aksine gurur duyarim ayrica bu yuzden aileme bisey diyeninde dilini bir tarafina sokarim bu kadar basit
30 Yorumla
+1 yılişte bu tip kızların babaları evine ekmek getirmek için pazar köşelerinde soğuk havada tir tir titreyek mal satıyor. böyle kaşarlarda starbucsklarda kafe barlarda entel takılıp erkeklerin kollarında vakit geçiriyor ona kahroluyorum.
61 Yorumla
Soran+1 yılBen 26 yasindayim , meslek sahibiyim cok sukur laflarini topla cok sukur param var
Yaptığın çok kötü olmuş gerçekten. Sonuçta onlar senin ailen, utanmamalısın. Bunda utanılacak bir şey yok. Sevdiğin kişiye yüz yüze anlat bu durumu. Ben ailemi yanlış tanıttım de özür dile. Eğer kabul ederse devam edersiniz. Ama etmezse de haklı biraz
00 YorumlaO adam yagmurlu ruzgarli gunde pazarda satis yapmis kizimi okutayim filan diye senin burada dedigine bak hic bir zaman ailenden utanmaman hatta onlara saygili olman gerekir bu dedigini duysa ne kadar uzulurdu. Baskasinin parasini calmaktan bin kat iyidir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an o kadar saçma bir soru okuyorum ve cevaplıyorum ki. Büyük ihtimal gençsin, çünkü olgun bir soru sormuyorsun. Bu hem beyin yaşını hem de biyolojik yaşını ele veriyor.
Ailenin pazarcılık yaparak seni o yaşlara getirdiğini bilmelisin. En azından başını sokacak sıcak bir yuvanda olmuş. Ayrıca genç insan pazarcılık yapan ailenden utandıysan senden bir sabanci bir koç holding sahibi olmanı bekliyorum.
Hadi rastgele.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen ailenden değil kendinden utanmalısın. Benim babamda beni okumak için gece çalışıyor annemde sırf istediklerim olsun diye lokantada yemek yapıyor ben utanmıyorum hatta onlarla gurur bile duyuyorum çünkü bazılarının aileleri gibi parayı oraya buraya değilde evine getirdikleri için.
20 YorumlaKendını at biyerden.. Pazarcılık yaparak senı okutmuş yememıs ıcmemıs çalısıp yedırıp ıcırmıs bı babaya bu sekılde dusunmen buyuk bır nankörlük.. Allah ıslah etsın senın gibi rezıllerden utanıyorum.. Ana baba çabasıyla okuyup adam yerıne konuyosunuz sonra ailenıze burun kıvırıyosunuz. REZİL.
10 Yorumla
+1 yılkompleksli insanları sevmem şahsen çok zenginliği de gördüm hiç paramızın olmadığı zamanları da evet insanların tavrı değişiyor ama bu bende hiçbir zaman komplekse neden olmadı. biraz kendine güvenli olmak lazım seven kişiliğin için sevsin
30 Yorumla
+1 yılSEREF ve NAMUS çok kutsaldır. bir insan namusuyla şerefiyle geçimini saglıyorsa benim gözümde çok değerli bir insandır ama sen daha insan olamamışsın untanılacak biri varsa oda sen ve yalanındır not görüşlerini belirten arkadaşların cogunun yorumunu okudum görüşlerinizden dolayı teşekkür ederim insanlık ölmemiş ADAMSINIZ
00 Yorumlababanla gurur duy... o maddı anlamda guclu dedıgın ınsanlar batsalar pazarda lımon bıle satamazlar... kartlarını acık oyna çocuk senı sevıyorsa zaten her turlu senınle olacaktır... aılesıde eger ınsanlarsa kımseyı küçümsemezler dıye düşünüyorum zaten aksı ıse o ınsanlardansen aılen zengın bıle olsa bır hayır gelmez
00 YorumlaSenin yaptığın yanlis bunda utanılacak birsey yok benim babam marangoz utanmiyom çünkü hakki ile helal para kazanıyor allaha şükür ama senin yaptığın yanlis küçümsemek ailen bilse çok üzülür bnce çok yanlis yoldasin
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi paragoz ve kulture onem veren insanlar , benlij veya sevgilimlik bir durum yok
Dogrulari söylemen gerekirdi yanlis yapmissin..
Harama el uzatmadan yapılan hic bir isten utanilmamali..
Kusura bakma ama senin gibilere harbiden acıyorum..
Yazık..20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibilerin allah bin türlü belasını versin hemde en ağır bir şekilde sen önce kendinden utan anneden babadan utanılmaz onlar senden utansın senin gibi bir varlık yetiştirdikleri için...
Gurur duyman gerekirken utanıyorsun sevgilinde se terkeder inşallahta oturursun kıçının üstüne sen gibi insanlar kirletiyor bu dünyayı sana insan demek bile hata pis yaratık00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. seni bir yaşa getirdikleri için mi utanıyorsun?
Ana babaya saygı karakterin aynasıdır.
Onlarda bu durumu seçmedi her ana baba çocuğuna iyi bir gelecek vermek ister kiminin elinden gelir kiminin gelmez01 Yorumla
+1 yılBence utanilacak bir meslek yapmiyor ki. Tefeci, namussuz ne bileyim daha agir seyler yapmiyor. Kanuni yollarla para kazanıyor. Sevgilin seni seviyorsa babanın veya ailenin ne durumda olduğuna bakmaz zaten. Bakarsa ayril gitsin.
00 Yorumla
+1 yılo degil de pazarci diye bir insan babasini diger insanlardan nasil daha asagilik görür ki?
hani baska sorun olsa anlayacagim da pazarci diye bukadar da ezilmez ki bir adam.30 YorumlaSeni bu seviyeye getiren insanlara yaptığın tavırda harekete bak ! Sen önce Allahtan utan hele. Benim babam işsiz emekli de değil ama O benim babam !
30 YorumlaSen eger sevgilinin ailesinin senin Aileni kucuk gorecek saniyorsan yaniliyorsun. Kültürlü biri öyle bir yargida olmaz. Hatta taktir eder ki helal para kazaniyor ailen. Aileden utandigin icin zavallinin tekisin bunuda bil.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılAilenden utanman ve utanip yalan soylemen cok kotu. İcin acimadini hic yalan soylerken. Ben diger insanlardan daha iyi durumdayin diyosun yardim et ozaman ailene.
00 YorumlaYazıklar olsun baban bu halini göre ne kadar üzülür ama kendi durumuna değil seni bu yaşa getirdiğine belkide şu cümleyi kullanır '' Keşke hiç olmasaydı böyle evlat '' yazık gerçekten yediğin ekmekten içtiğin sudan utan
00 Yorumla
+1 yılal karşına anlat bence.
sen bunu saklayarak ve utanarak ailene büyük ayıp etmişsin.
sen anlattığında karşındaki kişi buna hoş bakmazsa bırak gitsin.
çünkü bu haksızlığı sen ailene yapmışsın ama başkasının yapmasına izin verme.00 Yorumlahayır ona doğruyu anlatmak ve neden yalan söylediğini de açıklaman lazım sonuna da bunun için üzgünüm ayrılıp ayrılmamak sana kalmış özür dilerim seni seviyorum felan yaz ve pazarcılık yapmasından neden utanıyorsun ekmek parası bu hiç utanılır mı? :)
00 YorumlaBunda utanılacak ne var, neden gerek gördün böyle bir yalanı.
Kendi ipini kendin çekmişsin.
Bence özür ve af dileyerek anlat gerçeği.03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimlik pek durum yok ama ailesi sorun cikartir biliyorum cunku biraz paraci ve kibirli insanlar.
Kültürlü olman hic biseyi değiştirmez , kültürlüyum diye gecinme, sen ailenden utancak kadar düşük birisin. Utanman gereken ailen degil sensin.
20 Yorumla
+1 yılÇıktığın kabuğu beğenmiyorsun, yazık yaa. Kim bilir o aile seni ne zorluklarla bu yaşına kadar getirdi.
25 Yorumla
Soran+1 yılE napiyim yani
- +1 yıl
Neden yalan söylüyorsun ki? İki gün sonra bu yalanın yüzüne, doğruları söylesen belki devam edecek adamı, bu ucuz yalanlsrın yüzüne kaybedeceksin. İşte o zaman kafana dank edecek bazı şeyler ama çok geç olacak.
Soran+1 yılBirden korkup soyledim iste.
- +1 yıl
Doğruları söyl, çekincelerini söyle ona özür dile, belki kabul eder devam edersiniz. Eğer ailenin durumunu bahane ederse de boşver, zaten seni kabul edecem adam olduğun gibi etmeli.
Soran+1 yılHaklisiniz
Durust ol soyle zaten ogrenecektir er ya da gec. Arti ailenin mesleginden utanmamalisin alin teriyle durustce calisip para kazaniyor takdir etmen lazim.
00 Yorumla
+1 yıldurmuna gerçekten çok üzüldüm o anne bana seni bugünlere getirebilmek için kendini paraladı... inşallah senin gibi bir çocugum olmaz...
00 Yorumlabenim bir erkek arkadaşım vardı aynı senin gibi ailesinin mesleğinden utandığı icin bana yalan söylemişti.. ama ben öğrenince kötü hissetti bana utandığım için öyle söyledim dedi.. bende anlayışla karşıladım.. bence sende söylemelisin doğrusunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olsun, ekmek parasi kazanmak kolay degil. Ben benim ailemden gurur duyuyorum, seninkinden bir farki yok.
00 YorumlaBence ailen senden utanmalı yazık ne kadar aciz bir durumdasın...
10 YorumlaKültürlüler bende öyleyim demişin ama sen çok cahil bir insansın şu an gözümde.
10 YorumlaSen ne rezil bir. insansın yaa unutma ki seni bu duruma babanın pazarda. kazandığı para getirdi Leylekler değil ailesinden utanan bir insan ne bilim aciyorum ya sizin gibilere bizim burada bir laf denir cevizden çıkmış kabuğunu beğenmiyor diye...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık. Adam alınteriyle parasını kazansın sizi doyursun evin bütün yükünü tasısın ve sen utanıyorum de. Yazık yazık
20 Yorumlacehalette master düzeydesin insanların yaşamadığı biyerde kendine yaşam kurmalısın...
12 Yorumla
Soran+1 yılKes ya utaniyorum var mı diyecegin?
+1 yılAyrılmak gerek. Asıl sorun ailenden utanman zorluklara rağmen seni büyütmüşler ayıp gerçekten gurur duymalısın ailenle.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimin babası esnaf benim babam müteahhit. sevince mal mulk onemli degil bak merak etme boyle yapman da sasırtıcı
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun ailesi kibirli beni kabul ediyorlar ama ailemle ilgili yalan attim
Cevap sahibi+1 yılutanmamalısın sevgiline gerceği anlat bence.. çevremde durumu sen gibi olup evli olanlar var gayet mutlular..
Baban ile gurur duy. Sizi muhtaç etmiyor daha ne olsun? Ya yan gelip yaşta annenin dövse?
21 Yorumla
Soran+1 yılKonu o degil ki
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılGercegi soylemende fayda var. Sonrasi onu ilgilendiriyor zaten.
Seni tercih edip etmemesi de ona kalmis bir vaziyet.
şu an yapman gereken tek sey samimi bir dille kendini ifade edebilmek.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. En azindan haram para yemiyorsun. Keske sevgiline dogruyu soyleseydin..
00 Yorumlaseni zengin , işi iyi olan bir aileye evlatlık versinler... nerenin salağısın hamınaaa
00 Yorumlabence o senden Ayrılmalı böyle iğrenç ötesi bir yalan söyleyip ailenden utandigin icin
10 YorumlaSizin gibileri yasıyor demekki hala neyse yapmıssın bir hata. Dogruyu soyle bence
00 Yorumla
+1 yılAsla ama asla ailenden utanma. Baban pez*venklik yapip haram para getirmiyor evine!!!
00 Yorumla
+1 yılPazarcılık utanılacak bir meslek mi? bence çok yanlış düşünceler içerisindesin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Kültür ailemizin bizlere kattığı manevi zenginliklerle birleşince anlamlı olur. yani aileden senden utanmali
10 Yorumla
+1 yılKendi kuyunu kazmışsın.. Daha fazla oyuna devam etme söyle ve ayrıl..
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmak istemiyorum niye ayrilicam?
neden utanıyorsun? seni bu yaşına kadar o pazardan kazandıgı para ile büyüttü yedigin ekmekten utan bence ailenden degilde..
20 Yorumla
+1 yılGeldiğin yeri çok çabuk unutmuşsun. Babanın işi iş değil mi de işten güçten saymıyorsun? Yazık senin gibi hayırsız bir evlada verilen emeklere...
10 Yorumlaİnsan ailesinden yaptığı isten utanirmi yha bu nasıl bir zihniyettir mk yarin ilerde senin evladın senden utansa ne hissedersin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPazarcılık utanılacak bir meslek değil tam aksıne harıka bir kazan kapısı olan meslek ve halka hızmet edıyorsun... Bende pazarcılık yaptıgım donemler oldu izin gunlerımde ek kazanclar saağlamak ıcın
03 Yorumla
Soran+1 yılAilesi uyuz ve kibirli insanlar , tanimadiginiz icin konusuyorsunuz. Egitime , paraya onem veren insanlar
Cevap sahibi+1 yılo zaman bu soruyu sevgilimin ailesi böyle böyle sizce ne yapayım diye sorman lazım kıvırma icindekini dışa vurmussun büyüdüğün yürüdüğün beslendıgın ailenden utanılır mı?
- +1 yıl
Davul bile dengi dengine dostum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ggibi kızları görünce utanıyoruz babam pe.. lik yapınca annen o.. luk yapınca zengin bir aile olunca gurur mu duyacaktın yuh size ya
00 Yorumla
+1 yılbence sen o gururlu ve namuslu ailenin evladı olamazsın!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez misali, kurban ol sen anne babaya
20 Yorumla
+1 yılBunu bence sevgilinle otur tümm deyat ve ıkşamaşarıyla konuş. Birlikte çözün durumu da anlat anlayacaktır seni üzme kendini
00 Yorumla
+1 yılcivciv çıktıgı yumurtayı begenmezmis be rezil yaratık!
14 Yorumla
Soran+1 yılRezil sensin agzini topla o dilini alir...
- +1 yıl
ulan ailenden utan sensn brda yafra yapma akllı ol
Soran+1 yılDuzgun konus sen olsan sende utanirdim bos konusma..
- +1 yıl
bak genelleme yapma allaha şükür et allah var keder yok
herseyi ondan iste aile bulunmz ama aşk sevgi bulunur herzmn!
En bastan hata yapmisn benim aylem bu diye ve emin ol sewiyisa zaten bu gibi seyleri onemsemez
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat