Ailemden utanıyorum ne yapmam gerekli?

18 yaşında bir gencim bu yaşıma kadar ailem ile alakali konularda hic mutlu olamadım
Kültür 0 Görgü 0 Nerede ne konuşacagını nerede nasıl davranılacagını bilmiyor
giyinmesini bilmiyorlar 400bin tl lik sitede oturuyoruz evimizin ici ahır gibi
Ailem aşırı kültürsüz hicbir konu hakkında hicbir fikirleri yok egitim 0
Aileme hic benzemiyorum renkli gözlüyüm ailemde 1 kişide bile yok sarışınım ailem kömür 1.90 boyundayım babam 1.70 boyunda siyasi görüşlerimiz zıt fikirlerimiz zıt yaptıkları her hareket aşırı itici geliyor ailemin diğer ailelerden farklı oldugunun 7 yaşında farkına vardım
Anaokuluna gidiyordum herkesin ailesi gelirdi cocugun almaya bizimkiler servise verdi gecti gitti
istemedigim halde 4. sınıftan beri özel ders + dershaneye gönderiyorlar istemiyorum yapıyorlar gitmiyorum laf ediyorlar
8. sınıf oldum 450 puan çektim çektigim puanı begenmediler gittiler özel okula yazdırdılar onuda istemedim zorla yazdırdılar hicbir zaman benim fikrimi sormadılar
ilkokul ortaokul lise hayatım boyunca sadece onlar istedigi icin bazı şeyleri yaptım
istedigim yerlere gidemedim istedigim sevgiyide göremedim onlarda onlardan farklı oldugumun farkında idi.
Babamın maddi durumu baya yerinde ama yaptıgım hicbir işi begenmiyor
1.5 senedir beraber oldugum kız arkadaşım var ailenle tanıştır diyor ama utancımdan tanıştıramiyorum bile kız arkadaşımın ailesiyle oturduk başbaşa kac kere yemek bile yedik bir onların ailesine bakıyorum birde bizimkine bu kadar paranın icinde yaşadıgımız hayat...
Babam bana babalık yapmak icin hicbirşey yapmadı para verdi, özel ders dershane, özel okul istedigim herşeyi aldı ama bir gün gelip oglum nasılsın senin sorunun var mı sen neden böyle yapıyorsun demedi?
Bazen diyorumki herşeyi bırakayım ailemi felan başka biryerde kendime bir hayat kurayım o zamanda hem ailem arkama düşer hemde ailemin maddi destegi olmadan hayatıma devam ettirebilirmiyim bilmiyorum...
bana bir yol gösterirseniz cok mutlu olurum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Ailemden utanıyorum ne yapmam gerekli?