Benim ikinci evliligim esim bunu evlenirken ailesinden saklamamizi istedi ne yapti etti kabul ettik kendi bekar evlendi daha sonra evliligimizin 4 ayinda ailesinden sebeb uyardığım bi konuda bilerek istiyerek hareket etti kavga cikti babamin evine geldim beni birakip aramizi bozan yengesinin yanina gitti yengesiyle konusmicami soyledim konusmazsan seni bosarim babama soylicem seni bosan derse seni bosicam vs hep tehdit dayatma yapti beni ailemin evinden almadi daha sonra kaynanamlarla geldi kaynanamda cok fitneci eltimi kiskandirmak icin abuk subuk hareketler yapiyodu bunuda gitmis anneme senin kizin benim gelinimi kiskaniyo demis mevzuda o gelinin para yeme mevzusu sozde gecinemiyolar iki maasla bizden para isteniyo bende rahatsiz oldum ta en basta vermem demistim esimde onlarin benzin parasi cocuk parasi ben verirrim diyince kavga cikti yeni evlisin yasin gecmis kendini dusun onlara yardim eden var sanami dustu gecinememeleri dedim sonra is daha cok buyudu hakaret boyutuna vardi osp faise tarzi bide onceki evliligimi gecmisimi yuzume kakti s.. x yapmissin rezil etcem seni diye esimin cezaevnde adam oldurme sucundan yattigi ortaya cikti basimdan kaynar sular dökuldu yengesine bisi diyince olumle tehdit eder hale geldi beni annemede bir suru kufur sarfetti yaptiklari yuzunden ona kinlendim daha sonra pisman oldum ozur dilerim her gece agliyorum demeye basladi ama aciyamadim cunki beynimden vuruldum yaptiklarina kaynanam gelinlerini ikide bir kotuleyen bi kadin buyuk eltim bizi baristirmak isterken agzimdan laf aldi kaynanam onu cok kotuluyodu kiskanc deli nankor bir suru sey diyodu bende soyledim sana yaptiklarini banada yapmaya calisiyo dedim oda esime demis kavga kiyamet koptu seni tum turkiyeye rezil etcem gecmisinde sx yapmissin diye dedi annemde eltimi aradi evlenmis ayrilmis benim kizim kimse kafasina silah dayamadi istiyerek aldi tehditlerinden biktik dedi soyledi gecen gun esimle annem konusmus bende bosanmak istiyorum artik demiş ailesi bana bi ton hakaret etti hepsine sustu ama bana gelince haklisin diyip agliyodu neden boyle yaptin diyince pismanim diyodu cok buyuk hata ettim cok uzuluyorum yeni evliyim arkadaslar
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sen bu gidişle yedi kocalı hürbüz olursun evleneceğiz adamı iyi seçin yaw
Galiba oyle olucak kandiriliyorum cabuk kandim sanirim
biraz öyle olmuş maalesef gerçi bir yandan birşeyde diyemiyorum 6 7 yıllık sevgililer bile birbirilerini daha tanıyamıyorlar kişilikleri sonradan gün yüzüne çıkıyor umarım mutlu olursun
Isallah
Boşan görsün nebok olacağını başka aileye para vermek de ne ya ufff
Iki maas aliyolar ikiside ogretmen vs ama nedense maaslari dusuk ogretmen 1600 alirmi muhasebeci 3000 alirmi onlara bakmakla hukumluymus gibi davraniyo bekarken bakiyomus kendiside asgari aliyo gelde sinir olma bu konuda bekarken uyarmistim bilerek yapti ama konu buralara kadar geldi
Sozlesmeli ogretmenler asgari ucret aliyo yalan söylüyorlar bulmuşlar senin enayi kocanı yiyolar bosanicam senden diyince kocan ne diyor sana
Bi ara bosanmicam seviyorum diye diretti nefret etttim senden sevmiyorum artik igreniyorum dedim yaptiklarindan bosanmaya yanasti annem kiskaniyo hazmedemiyo o diyo bu sekilde uzaklastirdim ikinci sans verilecek gibi değil ailenden uzak tut diye anlasmistim araya nifak sokmasinlar eltimlede gorusturme verme para dedim ona bile bin kusur buldu ailemi istemeyeni bende istemem bitmistir dedi iyi dedim bittiyse bitti bu kavgalar nerden cikiyo tam bi sut kuzusu annesi olmadan hic bisi yapamiyomus megerse bin senden gelir sen kimsin diyo ailesine karsi ezdirdu hakaret ettirdi halbuki mevzuyu en iyi kendisi biliyo isin icinden beni atarak cikti sonra pisman oldu affederim butun pisliklerini sandi cunki annemle aram bozuktu evlenince bu eve geri donemezsin demisti ondan guc aldi annem sahip cikinca ters köse oldu bu evliligin boyle bitmesi adamin boyle cikmasi beni cok uzdu
Sal adamı gitsin kısmet böyleymiş evine dönersin boşanınca da para alırsın kocandan kendine yeni eve taşınırsın yıpratma kendi hiç kimse için
Ailemin evindeyim bisi alamazsin diyo benden vermem dedi altinlarida satti kacirdi benden zaten istememde bianonce bitmesini istiyorum
Eşşek gibi vericek altınlar kadına aittir sen avukat tut o halleder
Avukat tutcak param yok hem uzamasin istiyorum kalsin ne yapca belli olmaz adam psikopat
Normal bakırköy adliyesine git aylık 300 lira versin bari
Hic bisi kabul etmiyo esyalarimi bile vermedi annem ikna edecek bilmiyorum ne olcak
Annen onun ailesiyle görüşsün eşşek gibi de vericek sen rahat ol git bakırköy e adalet sarayına orası devletin
Böylelerini çok ariyomusunuz?
Evlenmeden once bambaska biriydi evlendi deisti herseyi yalan dolan cikti
Bu değişme mevzusu bana hiç inandırıci gelmiyor evlenme istegı gozünüzü kör ediyor bence
Ilk 4 ay cok iyiydik bu mevzudan sonra bianda deisti psikopat oldu ailem soz konusu olunca seni bile umursamam senden bin tane gelse benim ailemle bir olamazsin gibi laflar soyledi hep sen kimsin felan ne oluyosun
Peki o ilk 4 aydan önce ne kadardır tanıyordun?
Bir bucuk sene konustuk bu para mezisundan bekarken kavga etmistik birbsuru eksigin var evlenicen bakmak sanami dustu demistim kavga edip iki ay gorusmemistik nisanliyken sonra soz verdi baristik evlendik yine ayni konu kaynanamin agzina bakiyo kaynanam onu yonlendiriyo yapmak zorundaymis gibi
Mutsuz bir evlilik düzeltilebilir ama sürekli mutsuz bir evlilik düzeltilemez sanirım garip şeyler yasamissiniz gercekten hersey problem olmus gibi gorunuyor artik bir tutku kalmamişken birde baskasiyla seks yapmissin falan demesi çok saçma fena halde sacma
Bunu teyzeme soylemis rezil etcem seni deid anneme soylemis kizin ne malmis diye bekarken 7 sene once sevgilim olmustu bende bi evlilik bide sevgilim oldu bisiler yaşadık ciddiydik ama olmadi dedim bunu koz olarak kullandi hep herkese dicem kim kime dum duma diyo rezil olcaksin hakime bile dicem dedi git soyle sen soylemezsen ben soylicem dedim herseyi kabul ederek aldi bilerek
Ya boşversene hatta seni tehtit ettiği için dava bile edebilirsin bence hakliysa bile bu haksizlik sebebi
Polise gitmeyin diye tehdit ediyo annem son ikazi verdi bidaha hakaret tehdit edersen gidicem dedi zaten 10 sene hapiste yatmis kasten adam öldurmekten okadar moralim bozulki ortaya cikti ailesi soyleme geregi duymadik arstirsaydiniz dedi esim devlet memuru evlenirkende sormadilar hic aklima gelmedi simdi eltime evlenip 2ci evliligim oldugunu soyledi annem sakladi sizden dedi kaynanam sormaz aama sorarsa ayni laf soylenir yuzsuzler ben olmasam baskasi olsa demekki insanlarin hayatiyla oynucaklar
Bu tip insanlardan uzak durmak lazım allahdan daha evlenmedimde uğraşmiyorum böyle seylerle bi evlensek demekki curcuna cıkacak desene hiç değmez evlenmeye gibi geliyo bana?
En iyisi oyle ama aile hayatimda sorunlu bunalimdayim annemde uzerime geliyo psikolojik sorunlari var beni anlamiyo intihar etcem felan diyo beni daha cok cukura itiyo asiri baskici
Sorunu ne ki yapacak gibimi duruyor yoksa laf olsun diyemi söyluyor
Kafasi normal değil evlenirken annem beni esime cok kotuledi bir suru sey anlatti istemiyorum bu kizi al gotur dedi simdi dondum diye sahip cikiyo ama evde hayati bana zindan ediyo senin sucun diye delirip delirip duruyo kafasina takiyo senin yuzunden ben ugrasiyorum diyo oda ayri bi tuaf saglam kalmaya calisiyorum zorla
Bu ortamda sağlam kalsan iyi olur biraz zor olacak ama ayakta kal ne olursa olsun kendini kaybedersen sıkıntı büyük gibi görünüyor ne olacak peki böyle?
Bilmiyorum bosanma gerceklessin ise girip calisicam evde hic cekilmiyo annem sinir hastasi tuaf bi kadin evde durmadan kavga cikariyo simdi bile kavga ediyo babamla telefonda teyzemle cok stresli bi hayatim var kendi yuvam olsun kafami dinlim dedim orasi bin beter cikti
Bence biraz şehirden uzaklaşsan iyi olur kendine gelebilmen için arada bir yer değistirip pskojiyi düzeltmek lazım
Bosan cingenmi bunlar nerelisin
Esim kilisli ben trabzonlu
Topragiz ne işin vardı orda
Severek evlendik oraya gitmedim memleketlerimiz oralar sonu boyle bitti uzuluyorum niye boyle yapti diye
Aile kötüyse o evlilik fayda gelmez çingene gibi adamdan kârını konusturmazsin ailene boşarsın
Kaynanam cok fena surekli dolduruyo kendi istedikleri olsun istiyolar herseye mudahale ediyolar bakmak zorundaymis vermek zorundaymis gibi davraniyolar eltim 7 8 senelik evli nedense gecinemiyolar kaynanam cok seviyo kiyamiyo ona bizi ezdi onun icin aramiz bozuldu banada bi ton hakaret edildi
Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun
Eltim * * çok uzun okumadım işte