Herkes üzerine alınmasın …Anlayana….
Eşim cok yalan söylüyor?
Herkes üzerine alınmasın …Anlayana….
Eşim işine gelmeyince çok yalan söylüyor. Mesela annemlerde fazla oturmak istemez bu yüzden pazar akşamları gideriz genellikle bir gün sonra iş var ya erken kalkmak için 🙄 ama nasıl yapıyor 21.30 da ordan kalkıyor eve geliyoruz sanki hemen uyumaya gidiyor 😒 23 de yatıyor. Birde anneme ben sabah kalkamıyorum diyor 🫤…. Herzaman böyle tartışıyoruz çok senin ailene benim ailem diye. İstiyor ben ailesiyle kalayım 24 saat ama kendisi iki saat fazla oturmuyor. Bu yüzden geçen hafta tartışmıştık. Dün akşam yine böyle bisey yapınca sustum. Sanki karşında canım biri var anlamıyorum sanıyor. Birde benim aileye çakal diyor en büyük cakal kendisi aslında…. Bende annemi yarın eve getireyim diyorum kalksın birkaç gün. Kendisi uyanık da bizde canım degiliz … onun ailesi değerliyse benim annemde baba değerli. Eşine sorun demeyin oda bana sormuyor çünkü ailesinde kalalimmi diye gidip kalıyoruz günlerce … hersey karşılıklı. Rahat edemiyorum diyorum anlamak istemiyor oda rahat edemezsin birkaç gün
Bacı sen ne çok taktın bu kocanla ailende kalma işini yahu her sabah aynı soru
Bu kadar düşkünsün ailene madem evlenmeseydin oturaydın ananın dizinin dibinde
Sizene ya begenmediyseni cevaplamayın? İkincisi ben bayan kaybettim tabiki annem önceliklidir benim.. birde ben ailesiyle kalmıyorken iyidi şimdi neden kalkmıyor diyorum çok haksızlık yapıyor ve yalan söylüyor !
Evlenip adamın başınıda yaktın hadi Allah aşkına ananın evine
Kızın ustune gtme
Thiis girl lost her mother. cancer. and her father is a notorious womanizer
köylü taşralı insanlarda durumlar öyle olur. medenileştiğinizde böyle saçmalıklar olmuyor. birkaç nesil sonra belki yavrularınız gelişim kaydeder canısı.
Yok ya bencil bir insan sebebi bu.. kendisi nasıl rahat ederse öyle 😒
Bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum 🫂 Anladığım kadarıyla sadece eşinin yalan söylemesi değil, aynı zamanda aileler arasında eşitlik olmaması seni rahatsız ediyor. Eşlerin, iki tarafın da ailesine adil davranması çok önemli. Ancak bu durumu sert tepkilerle ya da inatlaşıp karşılık vererek çözmek zor olabilir. Bu daha büyük gerginliklere yol açabilir 🙁
Bence sakin bir anınızda, onu kırmadan duygularını paylaşabilirsin. Örneğin "Kendi aileme olan sevgimi anlamanı istiyorum. Senin ailene gösterdiğim özeni benim ailem için de göstermen beni çok mutlu eder" gibi bir şekilde ifade edebilirsin. Samimi bir şekilde niyetini anlatmak en doğru yol olur 💖 Adil bir düzen kurarsanız ikiniz için de daha huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz. Unutma, çözüm odaklı konuşmalar her zaman daha etkili olur 🕊
Cevap
9Cevap
Bu yaşannanlar aileler arasında eşle arasında çok büyük sorun nedenlerimutlaka vardır ama altındaki sebepleri uzun uzun konuşmak lazım
Herzaman böyle yapıyor sinir ediyor beni.. hersey kendi istediği gibi rahat ettiği kadar.. ama ben rahat etmesemde olur biz bir aileyiz diyor hep onlar benim ailemiş. Benim annemde onun annesi ozaman
Sen bu adamı çözmüşsün 😀 ama bütün erkekler böyledir ya. Başka yalanları var mı
Herkes mi böyle …? Vallah kardeşim var erkek böyle değil hem anneme gider hem kayınvalidesi ne böyle yapmaz
Ayneen.
!! Bird esileme çakal diyor en büyük çakal kendisi 😒
Hep bilen kaçacaklar yani baştan beri anneme ablama laflar söylüyor ya bıktım a etik bende düşmüyorum ağzımdan geleni söylüyorum. Kendi ailesi mükemmelmiş gibi 😒
Herseyi ailesi hakkında düşüncelerimi söyledim. Oda düşünmeden çekinmeden pat pat söylüyor bende herseyi saydim 😒
Valla ben ne bizimkilere nede onunkilere gitmek istemiyorum. En iyisi kendi evim.
Onlar ailem birde babam rahmetli oldu 😞 bir annem kaldı benim yani yarın ne olacağı belli değil doyasıya görmek isterim… sizde öyle düşünmeyin yarın çok pişman olursunuz
Ben kotu anlamda bir sey demedim. Zaten surekli gorebiliyorum. Sadece yatiya gitmek istemiyorum. Ayrica esim istedigi zaman gidebiliyor. Hatta ben bugunde orada kal diyorum. Allah rahmet eylesin. Annen tekse tabiki de sık sık gidip gelmelisin. Esim gelmek istemiyorsa sen tek git eger sorun etmiyorsa.
Sorun etmez sorun benim ehliyetim yok annemde yarım saat mesafe otei üsle gitsem bir iki saate anca vaytirum. Değmiyor bir kaç saatliğine … yoksa iki ayda bir haftasonu kalkyodum ora da
Esin seni birakip gelsin sen kal orada bir iki gun iki hafta da bir
Öyle yapmam
Ama anlasın diye annemi yarın bize getireyim diyorum. Kendisi istiyor hep ailesinde kalalım günlerce oda kalsın rahat edemiyorum çünkü sadece annesi yokki babası beide dul bir abisi var 😒
Getir bakalim ne diyecek
Verme o tavizi sen de sen de gitme annesine enayi sanmış seni herife bak
Aynenlyle. Enayi degiliz şükür… o çakalsa bende çakal olurum
Aynen öyle
maybe you should ask yourself too why is he like that. are you scamming people in saudi right now
Zor bir süreç diğer konularda anlaşabiliyor musunuz
Egoist bir insan y önce kendisi rahat edecek sonra başkası
Olmaz ki öyle senin mutluluğun peki
Kimse düşünmüyor ki herkes kendi derdinde …
İnanki bu dorunların sebebi konsmamak bizdede var aynısı
Kaç kez konuştum tartıştık
Bizdede oldu ama cozulmuyo
Kendisi aynı şekilde davransa sorun olmaz
Ama aileyle yars bnce hoş değil
Kendisi yapıyor ama Yyy kendisi ıslak değerliyse benim annemde bana değerli. Onlar bunu haketmiyor
Evet bu bencillikten kaynakli.
Bende bunu diyorum çok bencil işine nasıl geliyorsa
Bilmiyom nolcak
Böyle biriyle hayat yaşamak ne kadar mantikli
Bilmiyorum bakalım
Ama yıllara katlanması sabirla
Böyle biriyle yaşanmış seks in de zevki olmaz
İçimden gelmiyor zaten
Zor bir durum zevk almadan tatmin olmadan mecburiyetten yapılan bir durum
Öyle soguruyoe beni bu hareketleri
Adına üzüldüm hangi sehirdesin
İçinde kalanları anlayabiliyorum
Zor bir ilişki, siz bir bütün olamamışsınız.
Kendisi yapıyor. Hersey karşılıklı
çok ayıp
Amin sagolun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?