Eşim cok yalan söylüyor?

Eşim işine gelmeyince çok yalan söylüyor. Mesela annemlerde fazla oturmak istemez bu yüzden pazar akşamları gideriz genellikle bir gün sonra iş var ya erken kalkmak için 🙄 ama nasıl yapıyor 21.30 da ordan kalkıyor eve geliyoruz sanki hemen uyumaya gidiyor 😒 23 de yatıyor. Birde anneme ben sabah kalkamıyorum diyor 🫤…. Herzaman böyle tartışıyoruz çok senin ailene benim ailem diye. İstiyor ben ailesiyle kalayım 24 saat ama kendisi iki saat fazla oturmuyor. Bu yüzden geçen hafta tartışmıştık. Dün akşam yine böyle bisey yapınca sustum. Sanki karşında canım biri var anlamıyorum sanıyor. Birde benim aileye çakal diyor en büyük cakal kendisi aslında…. Bende annemi yarın eve getireyim diyorum kalksın birkaç gün. Kendisi uyanık da bizde canım degiliz … onun ailesi değerliyse benim annemde baba değerli. Eşine sorun demeyin oda bana sormuyor çünkü ailesinde kalalimmi diye gidip kalıyoruz günlerce … hersey karşılıklı. Rahat edemiyorum diyorum anlamak istemiyor oda rahat edemezsin birkaç gün

Güncellemeler
8 ay
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeyen yadırgamasın !! Buraya dertlessmye giriyorum sizene bir gün olur ya da hergün olur !! Bacak arası konuşup dursam herkesin hoşuna gider 🙄
Herkes üzerine alınmasın …Anlayana….
Eşim cok yalan söylüyor?