Eşim çok yalan söylüyor?

Eşim işine gelmediği zaman veya haksız olduğunu bildiği şeylerde çok yalan söylüyor… mesela bu sene tatile gittik üç gün otel yaptık diğer kalan günler ailesinde geçirdik 😒 biz yurtdışında yaşıyoruz kendi ailesi girişi çıkı yapıyor bir sene önce gittiler. Şimdi de sabah akşam görmek istediği için olan bana oldu. Ben yinede kalırdım ama o benim ailemde kalmıyor neymiş rahat edemiyormuş. Bende rahat edemiyorum diyorum neden diyor birde ☹️ Neyaptin ne etti beni mecbur bıraktı. Kızdığım zaman da sen demiyorsun ki diyor annemde kalalım. Dedim kadın kaç defa dedi burada kalan bir haftasonu diye hiç oralı olmadın dedim bahanesinde annen yakın haftada görüyoruz zaten bir iii defa diyor. Saçma sapan bahane buluyor sonra nişanlıyken otelde kalalım demişim annemle falan 😂🙄 manyak ya ne diyeceğimi şaşırdı. Şimdi de yılbaşında yine gideriz deme diyor yok dedim benden buladar sen gidersin dedim … bir tatili zaten orada geçirdim dedim her tatlımı de orada geçiremem dedim 🫤 kendime yapılmasını istemediğin şeyleri sende başkasına yapma deme , kendisi anlayışlı olsaydı hersey karşılıklı dedim …

Eşim çok yalan söylüyor?