Eşim hep yalan söylüyor napmaliyim?

Arkadaşlar 7 aylık evliyim eşim evde durmasını hiç sevmiyor gündüzleri çalışıyor akşamları da dışarıda geçiriyor ben tepki gösterince bir süre şimdi ise çalışıyorum diyordu ama akşamları calismiyormus dışarıdaymis bu gece beni annemlere bıraktı bir saatlik işi olduğunu sonra yanımıza geleceğini söyledi bende aileme bir saat sonra eşim de gelicek dedim insanlar kırıntı sofrası falan hazırladi bekledik gelmedi aramaya başladım yazdım ama yinede açan olmadı saat 11 oldu eve gidecegimi söyledim aileme ama yine eşime ulasamadim evdekiler ulasamadigimi fark etti saat 12 oldu geriye beni aradı isim vardı diye beni almaya geldik arabada beni azarladı beni neden arıyorsun isim vardı diye ama kaç saat naptigini iyi olup olmadığını bile söylemedi merak ettim bende ama yine suçlu ben oldum Eve geldik güzel bı dille sordum neden gelicem diyip gelmedin niye nerde olduğunu soylemedin diye sordum oda arkadaşları ile gezdiğini oyun oynadığını söyledi derken biz baya kavga ettik kendini yumrukladı benim kollarımı sıktı morartti ben ondan sadece yalan soylememesini neden benle durmak istemediğini anlamak istiyorum bana beni istemediğini ortada evlilik görmediğini söyledi bende cik o zmn dışarıya dedim evden çıkardım saat 3 te geri geldi bütün apartman bu durumun farkına varicak kadar gece gece sorun yaşadık mecbur eve aldım kapıyı bı şekilde açmış yine kavga çıkarmaya çalıştı neden böyle yapıyor ben ona söyledim istemiyorsan boşan dedim oda bana gecenin 3 ünde evden çık git diyor istemiyorum diyor en az 10 kez oldu bu sorun bu zamana kadar sürekli gecenin bı vakti beni dışarı atmaya çalışıyor napmaliyim
Eşim hep yalan söylüyor napmaliyim?