Sizce karım yalan mı söylüyor? Bi bakar mısınız?

Eşimin arkadaşı Ayşen instagramdan Bir foto paylaşmış. Foto da, Ayşen, Ahmet Hüseyin var. Bunlar eşimin 10-15 yıl önceki iş arkadaşları. Eşimde paylaşımı görüp kalp atarak beğenmiş. sonra ayşene instagramdan mesaj atmış. Mesajlaşma şu şekilde eşim:Ahmet nasıl değişmiş tanıyamadım ya. Selamlar benden de. Ama Hüseyini hatırlamadım, çalıştım mı bende onunla çıkaramadım. Ayşen :Hüseyin bizim muhasebedeki Perihanın kardeşi. Biz fabrika binasına geçince o yıl ofiste ile başlamıştı. Sonra muhasebeden filizle evlendiler. Fabrikaya pek gelmezdi ondan belki tanımıyor olabilir sin. Eşim :tanıyor gibiyim ama çalışmadım diye düşündüm. Nerede bir araya geldiniz? ayşen:fuarda tesadüf karşılaştık. Sektörler aynı olunca eski dostlar Bi anda çıkar karşına :) . şimdi bu yazışma 4 civarlarında olmuş. Akşam 8 gibi eşimin hesabına baktım bu mesajlaşmayı gördüm. bildirim kısmında da Hüseyin sizi takip etmeye başladı yazıyor. Eşimin hesap gizli olduğuna göre eşime istek atmış eşimde kabul etmiş demekki. Başka ihtimal var mı? Eşime bişey demedim. Bende adama istek attım, çünkü eşim takip etmiyor du. Adam da isteği kabul etti. Ertesi gün eşime sordum kim bu adam seni takip ediyor diye. Eşim olayı aynen anlattı. Ayşenle olan yazışmaları gösterdi bana. Bende sen adamı hatırlamıyor sun bile hatta beraber çalışmamış sınız bile ama adam sana istek atmış dedim. Eşim dediki Ayşen anlatınca hatırladım Perihanın kardeşi o genel toplantılara ara ara gelirdi hatırladım sonra dedi. İsteği o atmadı ben attım dedi. Fotonun altında Ahmet ve Hüseyin olarak etiket var bak burdan açtım istek attım hem Ahmete hem ona attım dedi. Gerçekten Ahmeti açtı onada istek atmış, ama görmemiş herhalde kabul etmemiş. Ahmeti bende iyi tanıyor dum çünkü. Ama dedim o seni takip ediyor du nasıl oluyor dedim demekki istek atmış kabul etmişsin dedim. Hatırlamıyorum dedi. İsteği ben attım eminim dedi. eski arkadaşlar işte kötü niyetim yok benim dedi. bende eminim yok sadece anlamaya çalışıyorum dedim. Bende açtım hesabı bak takipleşiyor sunuz dedim (bu arada eski arkadaşlarına falan takipleşme si sorun değil bişey saklıyor gibi ona takıldım). Sonra ben takip butonuna basınca takipten çıkmış oldum. Sonra eşimin yanında hemen yine istek gönderdim. Kurcalama fazla burayı böyle kalsın dedim. Sonra baktım adamda takip etmiyor. ama eşimde attığım istek beklemede 1 gündür.

Güncellemeler
1 yıl
İnstagramı bilmediğim için soruyorum :bem eşimin bildirim kısmında Hüseyin sizi takibe başladı yazıyor Du. Eşimin hesabı gizli. bu durumda adam istek atmış eşim de kabul etmiş olmuyor mu? Baktım eşim adamı takip etmiyor. Ama eşim diyorki isteği ben attım. Adamın hesabı gizli değildi belkide ozaman diyor. Böyle bir ihtimal var mı
Güncellemeler
1 yıl
Aynı gün başka bir kadın arkadaşı ile takipleşme yaptılar. Bildirimler kısmında yanında 2 h yazıyor Du. 3 gün geçti hala 2h yazıyor. Acaba eşim bir ayar ile oynamış olabilir mi bun adamdan istek mesaj gelmesin diye. İnstagramı kullanmadığım bilmiyorum. Bildirimler kısmı 3 gündür aynı duruyor öyle. Buju bşr ayarı var mı
Sizce karım yalan mı söylüyor? Bi bakar mısınız?