+1 yılSanaldaki insanları umursamayanlar, insan olarak görmeyen şahıslar da var. Sanal alemde bulunanlar da birer insan ve duyguları var. Ancak, sanal alemde insanlar dışarıda konuşamadıklarını rahat konuşabiliyor, rahatça kendini ifade edebiliyor. Sanal alemde tanışıp hayranlık duyduğunuz birisiyle yüzyüze görüştüğünüzde, benim konuştuğum insan bu muydu diyebilirsiniz, çok şaşırabilirsiniz. Yazarak kendini ifade etmekle, konuşarak kendini ifade etmek arasında dağlar kadar fark vardır.
Sanal alemde konuştuğunuz birisinden etkilenmenizin boşlukta olmanızla alakası olduğunu düşünmüştüm. Herkes etkilenebilir, bağlanabilir. Bunun için konuştuğunuz insanda kendi hayatınızdan bir parça bulmanız yeterlidir.
Ancak, hayatınızda birisi olsa sanal aleme girmezsiniz. Dolayısıyla, birisinden etkilenme gibi bir durum söz konusu da olmaz.
Sorunuza gelince sanal alemde tanıştığınız birisiyle eş olur, neden olmasın... O da bir insan, yeter ki iyice tanımış olun.. Zaten yaşınız 30 u geçmiş, her hangi bir sosyal ortamınız yoksa, evlenecek insanı bulmak için en uygun yer sanal ortam gibi duruyor. Ama, çok dikkatli olmanız gerekir, çünkü sanal alemde her türlü insanla karşılaşabilirsiniz.
Bu arada, 30 yaşını geçmiş olman anormal bir şey değildir, daha gençsin... Artık, kimse 30 dan erken evlenmiyor, evlenme yaşı 40 Lara doğru gitmeye başladı.
Ve sana şunu söylemek istiyorum, her insanın bir talibi vardır bu dünyada ve hiç ummadığın bir anda karşına çıkacak. Belki de çok yakınında, bilemezsin. Konuşmak istersen istediğin zaman yazabilirsin.31 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkürler
En İyi Cevaplar
Bu kadar az bilgi ile kesin bir şey söylemek güç... Fakat kimi insanlar evlenir, şansı yaver gider hep mutlu olmaz, inişli çıkışlıdır, evliliği yürütmek te meseledir bana kalırsa, ancak en güzeli bu dur...
Kimi insanlar ise, artık heleki 30 larından sonra, biraz daha az sorumluluk, daha ilişki türünde yaşamını yürütmek ister, bunun içine karşılıklı seks dahil olup olmaması da önemli değildir... Kimi si için önemli, kimisi için duygusal dır. Tercihe bağlı... Fakat insan değişir, yaşadıkları ile, çarpıştıkları ile, yontulur... Ne yazikki bir taş gibi... Burda mesele, güzel heykeltraşlara denk gelmektir. Belki de seçici olmak...
Yaşama ve bu yaşamla ilgili ritüellerinize, değerleriniz, istekleriniz, davranışlarınızı tekrar gözden geçirebilir, bu bağlı bir yaşam sürdürebilirsiniz... Geçmişte ki Ben ' i arıyorsanız, o zaten Sİz diniz... Tekrar öyle olmak ta, bu şekil de devam etmek te sadece sizin elinizde, lütfen bunun farkında olunuz... Umut dediğimiz kavram, yaşamda ki güzellikleri kendi psikolojinizi yenileyerek belirlediğiniz bir hedef aslında... Umutlu bakabilmek te, sizin seçimlerinizde...
Emin olunuz ki ne dertsiz insan var, ne de sorunsuz fakat, çağımızın çok hızlı yayılan diğer bir hastalığı depresyon, ve sizi buna yaklaştırak herşeyden kaçının... Buna sebep kim ve ne olursa olsun...
Lütfen Neşeli kalınız... Saygılar.15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler uzun uzun yazmışsınız
Soran+1 yılHayır zahmet etmişsiniz manasında dedim
- +1 yıl
Aslında buna sebep dün ofisimde çok sevdiğim bir arkadaşım da ziyaretinde sizin ki ne tıpatıp benzer konuyu aktardı, belki de ona üzüldüğüm gibi üzüldüm... Aslında o da öyle biri değil... Bu kadar hızlı tüketmek onu da bitiriyor, her görüşmem de farkettiğim ama kurtarmaya çalıştığım değerli bir arkadaşımı hatırlattınız... Rica ederim... Neşelenmeniz adına, bir parça ikram edelim ki okuyan dinleyen herkes biraz daha pozitif bakabilsin yaşama... Lütfen ara ara masallara inanın... : ) iyi gelir çokça... : )
www.youtube.com/watch
Soran+1 yıl😇cok teşekkür ediyorum
Her insan hayatının belli dönemlerinde duygusal boşluğa düşer her konuştuğu insana bağlanır ama hiçkimsenin bu zaafımızı kullanmasına izin vermemeliyiz ayrıca bizi biz olduğumuz için sevsinler boyumuz veya da başka bişeyimiz için değil kalbimizi sevsinler yeterli Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın bizleri
30 Yorumla
+1 yılNormal insansın sen de. Duygusal olarak tatmin olmaya ihtiyacın var ama bunu acziyete dönüştürme. Şunu bil ki bu devirde kimse kimseyi gerçekten sevmiyor. Ailen iyiyse mesleğin varsa bir de dostun varsa şükret. Yaranı da kimseye gösterme. Kimsenin derdi seninle ilgilenmek ya da seni sevmek değil. Gerçekten seven birini bulursun umarım ama arama. Hayat hızlı geçiyor bırakma kimsenin ellerine
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorumunuz icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde bulunduğunuz yalnızlık gereği bu durumda olmanız normal. Bahsettiğiniz kişiden hiç birşey olmaz siz duygularinizi beslerken o alacağını aldığı zaman uçar gider arkasınada bakmaz senin kadınlığını insanlığını onur ve haysiyetini şerefini , değerlerini zerre kadar düşünmez. Ben gerçekten anlamıyorum yaaa , millet boyu kısa minyon yapıda kız arar yana yakıla bulamaz , bazılarıda böyle yapıyor lakin , bu şekilde olan begenisizlikler , beğenmediklerinin sahibine saygısızlıktır. Bunun hesabını karşılarına çıkar. Nasıl ve nasıl kurtulursunuz. Öncelikle her yaklaşan insana ihtiyacın olmadığını düşün. İnsanları tanıyarak analiz ederek iletişim kur , ya bu olmazsa değil, bir sürü insan var dünyada. Onların içinde seni arayan ve senin aradığında var. Hemde sayıları çok. Rica ederim sende iyiki varsın 😊
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılBence duygusal refleks boşluğunu tamamlamak için kendini bazı şeyler de frenlemelisin senin daha da kötü insanlarla karşılaşmaman için ce zarar görüp daha ileri duygusal yara almaman için dikkat etmelisin gayet yoğun duyguların var güzel bişey ama bunu kötüye kullanmak isteyecek kişiler var dış görünüşle ilgili düşünceleri kötü olan kendisine bakmalı boştan yere kendini kötü etme
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim kendini sev ki hep mutlu olasın
Soran+1 yılTeşekkürler sizde
+1 yılHm..
Sanırım duygusal boşluktaydınız ve begenilmeniz hoşunuza gitti..
amaç ne olursa olsun arzulanmak her kadının aklında bir soru işareti bırakır..20 Yorumla
+1 yılSana bir tavsiye.. Duygusal bosluk yasiyorsan iliskiden uzak dur. Zor ama baska seylerle oyalan yakin arkadas, aile falan yardım iste.. kadınlar o donemde her hataya düşebiliyor kendini bile tanıyamazsin o derece ve bazi hatalarin telafisi olmuyor malesef.
20 Yorumla
+1 yıl
Kıymetini bil üzme kendini nâsip hesey bizde evlemedik daha
Hayatına bak takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın Sen yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kadınsın10 YorumlaTamam yalnızlık psikolojisi, yaşanmışlıklar veya yaşayamadıkların, boşlukta olma hissi vs. olabilir her insanda çok normal. Ama sen bilerek veya bilmeyerek bunlara bir ilave daha yapmışsın. Yaş faktörünü de eklemişsin. Bence en fazla canını sıkan veya yapmayacağın şeyleri yaptıran bu faktör. Bunu aşmanın bir yolunu bulursan diğer faktörlerin hiç bir önemi yok rahatlarsın.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin minik bir hikayesi vardır, yaşananlar yaşandı ve bitti gözüyle bakıp yanımızdaki kişiye kendisine has önemi ön plana çıkartmalıyız, ne biçim tarzdır öyle daha önceki yaşananları sizinle paylaşmak? birisi o kişiye VEGASTA YAŞANAN VEGASTA KALIR cümlesinden bahsetmeli bence
10 Yorumla
+1 yılbiz kadınlar olarak sürekli şerefizleri seçeriz, nerede kötüsü varsa onu buluruz. sende hayatında biri olmamasından mı yoksa gerçekten hoşlandığın için midir bilmem ama kötü birini bulduğun belli. kendine layık birini bulmalısın ve bu adamla görüşmeyi kesmelisin sana iyi gelen insanlar hayatında olsun..
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😇
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Adam en azından sana karşı dürüst davranıyor.. İyi bir yalancı olup duymak istediklerini de söyleyebilirdi sana. Adamın eski eşiyle yatmış olması neden sorun olsun ki? seks bir ihtiyaçtır. Ama seni fiziken çekici bulmaması tabii ki bir sorun olur aranızda.. Karşılıklı çekim olmazsa olmaz..
20 Yorumla
+1 yılKendine değer ver kendini sev. Kullandrma kendini. Frekansin öyle düşmüş ki hep bu tipleri cekiyorsun kendini gelistrdikce ve kendine olan güvenin arttikca sen kendine deger verdikçe cevren ve tanistgin insanlarin kalitesi yükselecek. Sen bile kendine saygi duymazken tanistgin erkekler hiç duymaz cogu zaten seks objesi olarak görüyor seni
40 YorumlaSanalda tanıştığın hiç bir insana güvenemezsin. Ne olduğunu bilmiyorsun sonuçta senden ne istediğini bilmiyorsun. Kimseye kolay kolay güvenme bu sitede hemen hemen bütün erkekler s3x için yazıyor bayanlara zaten. Kimseye güvenme
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan olmaz da benzer konumdayız ya seni anlıyorum ama bu kafadakine takılmam ben farklı insanlarla konuş bu noktada çeşit iyidir ayaklarını yere bastırır.
22 Yorumla
Soran+1 yılCesit kalbimi daha da yoruyor teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılAma iste o zaman bağlanmış hissetmiyorsun ve bu kişinin aslinda sevgilin olmadığını kendine hatırlatmış oluyorsun en azından bence öyle. Sunu da söylemem gerek ki çeşit derken herkesle flört etmekten bahsetmiyorum
Adamin dürüst olmasi hoşuma gitti. Benim babam da annemi aldatıyordu sanaldan ve kadinla nadiren bulusuyorlar. Kadin annem ve babamin ayri olduğunu saniyor. Acik olmasi iyi ama yine de ben sanaldan olmasini da bununla birlikte bu konunun konusulmasindan da rahatsizim turk orf ve adetlerine yakistiramiyorum. Etik görmüyorum. Sizin tercihiniz bağlanmak, derinden asik olmak bu duyguyu hissediyorsaniz sorun yok umarim karşılıklıdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim boy takıntım var seni reddeden ben miyim diyeceğim ama ben yaşadığım cinsel deneyimlerimi kimseye anlatmam :) kısa boylu kızlar gerçekten çocuk gibi geliyor bana yapamıyorum. 35 ila 40 yaşında minyon bir hatun olsa çocuk gibi görürüm ama 25, 30 yaşlarında boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun evlenirim o derece yani 😉
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Her insanın bir zamanı vardır hanımefendi, illaki sizinde seviceğiniz biriyle karşılaşıcaksınız ayrıca yaşadığınız durum çok normal, kendinize yüklenmeyin bu konuda, konuşun istediğnizle ama kendinizi kullandırtmyaın.
10 YorumlaYotube Tülay Kök mavi oda
İhtiyacın olan desteği bulursun.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanal tanıştığınız insandan es olmaz bugjn size özelini anlatan yarin sizinle olan özelini bir başkasına anlatir bağlanmak. ise tamamen boşlukta dugunuz icin bunun için de bir terapist olarak uzman birisinden yardim almanızı onerirkm
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bende de zaman zaman oluyor bunun boşluktan kaynaklı olduğunu biliyorsun gerçekten isteyip istemediğini bilir insan sanaldan iyi az ciksada devir öyle artık eski sokakta tanışma yok olsa zaten sanala gerek kalmaz
10 YorumlaSanaldan arkadaş asla ve katiyyen yapma yoksa sonunda pişman olan sen olursun çünkü bazıları durduk yere hiçbir sebep yokken eneglliyo bunun sonucunda da normal olarak üzüntü depresyon ve pişmanlık oluyo sanalı boşver unut gitsin biraz reel arkadaşlarla tanış , hem sanal arkadaş senin ne kadar yaninda olabilecek ki ama reel arkadaş eğer gerçek bir arkadaşsa her daim senin yaninda olur demek istediğim reel ol biraz
10 Yorumlayokluktan, pandemi süreci vs herkes sosyal hayattan sosyal ilişkilerden geri kaldı haliyle sosyal ilişkilerimiz becerilerimiz geriledi ve sanal ilişkiler de bizi daha çok heyecanlandırmaya başladı. yani yeni düzene ayak uyduruyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen pandemi yokken de kimseyle beraber olmadım ki
+1 yılöncelikle bir psikologa görunmende fayda var ayrıca kendine zaman ayır hobi edin bir ugras bul sosyal ortam kur insanlar konusunda secici ol bu tur insanları dusunmen sana zarar
22 Yorumla- +1 yıl
o adamdan eş olmazda ayrıca senle evlenmezde fırsatını bulursa kullanır sonundada terk eder
Soran+1 yılTeşekkürler yorumlariniz için
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları sallıyor ama doğru söyleyende var, zaten dünyanın çivisi çıkmış gibi. Bu işler zorlaştı, bide kötü bi hal aldı.
20 Yorumla
+1 yılHayır güvenme sanaldan tanıştığın birine ki bunları anlatan birine hiç güvenme
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu hiç unutma
Sanaldaki insan sana dost olmaz ki
Bağlanmak istiyorsan EN huzur verene bağlan10 Yorumla
+1 yılkendine gerçek dünyada görüşebileceğin bi arkadaş hatta yapabilirsen birden fazla arkadaş bul , bi de hobi edin
10 YorumlaAşırı bağlanmak insana zarar verir sosyal medya hesaplarını kapatıp bunun yerine kendine vakit ayırman daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılUhhh ben boşlukta olmaktan ve sanaldan birine bağlanmaktan, sonra sanaldan bağlandığım ve bana bağlanan kişiden sınırsız nefret ediyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlara körü körüne baglanma temkinli ol bin çeşit insan var bir okadarda insanmış gibi yapan var insanları tanı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Neden arama bosluktasin ve en ufak biseyinden etkilensen ister istemez acaba bunla olurmu diye dusunuyosun. Tanimak icin zamana ihtiyacin var
10 YorumlaHakediyorsun çünkü sen başkalarını hor gör aşağıla ondan sonra ben iyi oluyum de ne yaşarsan onu yaşarsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılarmudun sapı üzümün çöpü diye diye bu noktaya geldin. artık bir şeyler olsun istiyorsun. hepsi bu aslında.
11 Yorumla- +1 yıl
olmaz
"Kendinizi, kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirin."
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzak dur bulaşma. Buranında buranın insanlarınında güvenilir olduğunu düşünmüştüm ama sadece düşünmüşüm..
Belki anlayamama belki anlaşılamama ama tek bir gerçek var üzüntü..20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimseyle ciddi ilerleme, şuanda sağlıklı bi karar vereceğine inanmıyorum canım
20 Yorumla
+1 yılYokluktan ne yaptığını bilmiyorsun kendine gel gururlu ol
10 YorumlaHayat boşluk kaldırmıyor bu yüzden eleştirmek bize düşmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevgiye muhtaç bir canlıdır. Sağ oldukça hep sol yanı dolu olsun ister 😊
Sevgi ilgi beklemek suç değil içini ferah tut lütfen 😊10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bende öyleyim ya saçmalık. Bu olaydan kurtulmamız lazım.
Bu arada bence o adamdan eş olmaz.10 YorumlaKafanın uyuşmasına bak önce diğer her şey zamanla oluyor zaten
10 Yorumla
+1 yılAdam olan seninle evlenir öyle erkekleri boşver ben de duygusal boşluktayım evlilik yapmadım
10 Yorumlacinsel ihtiyaçlarını gidermek ilk seçenek ise uzun vadeli anlaşılır ilişki olmaz bu tiplerden.
10 Yorumla
+1 yılBoşluk insana yanlış kararlar verdirir. Terapist desteği almanı öneririm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal açlığından dolayı önünü ne görebiliyorsun ne de doğru bir karar verebiliyorsun
10 Yorumla
+1 yılTutku olabilir mi?
Mesela arkadaşlarla wp grubu kurunca herkesin hiç durmadan oraya yazmak istemesi gibi...12 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
Onu unutamama sebebin nedir? Eğer geçerli bi sebep yoksa tutkudur ve zarar görene kadar sönmez
+1 yılBilinmez yeğen , sevimsiz yaptığı. Herseyin bir vakt-i saati vardır
10 Yorumla
+1 yılondan sana eş olmaz... adamın aradığı tek şey cinsellik başka da bir şey değil...
10 YorumlaBüyüklerle konuşma yaz bana illah cinsellik olcak diye bişi yok
12 Yorumla
+1 yılO zaman sen hemen bu sanal muhabbetleri kes gidişat iyi değil
11 Yorumla- +1 yıl
eş olmaz zaten oda eş aramıyor
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. hobiler edin kendine..
40 Yorumla
+1 yılSosyal bosluk hata yaptirir dikkat pandemi herkes boyle malesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal boşluk bir yere ait olma duygusu bu durumda hataya dusebilirsin en sağlam önerim bir dost arkadas bulman
10 Yorumla Sence olur mu beynine soktuğumun adamından eş? Seni aldatması orda burda seninle yaptıklarını paylaşması senin için sorun değil yani? Mk bu senide paylaşmak ister zamanla
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç belli eğlenmek senin ondan ayrılmamak devamlı düşünmen bazı halleri senin boşlukların ya da yaralarına iyi geliyor bu yüzden devamlı düşünüyorsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. öyle adamlarla muhatap olma bunu anlattıkları zaman bitir
10 Yorumla
+1 yılCinsellikten uzak dur... Başka şeylerle uğraş...
Benim dediğimi yap, yaptığımı yapma...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. senin kıymetini bilene mutlaka rastlayacaksın. sende ilişkilerini ciddiye alma. bu huyundan vazgeç.
10 Yorumlasen onu değiştirebilirsin mesafeni koruyup evlenirsin bile. hangi erkek cin*ellik anlatmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılO nasil olacak
Soran+1 yılO niyeti benimle evlilik değil işte
- +1 yıl
Kimse kimseyi degistiremez. Bu mümkün degil kadinlar bu yanilgiya çok düşüyor yapmayın insan ancak cok isterse kendini degistirebilir ama bu bile cok zor.
+1 yıldüzgün biri istemiyorsun demek ki. özelden yazsana analiz yapayım sana
00 YorumlaKendini topla sen aciz degilsin kimseye ihtiyacın yok kendine gel
30 YorumlaBos hayaller peşinden koşmaktan yoruldum diyorsun âmâ halenn
degisen bisey yok10 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar