Aşırı derecede ilgi bağımlılığı artıyor ve bu regl duygusallığı ile oluyor her reglda duygusal boşluğa giriyorum.

Aşırı derecede ilgi bağımlılığı artıyor ve bu regl duygusallığı ile oluyor her reglda duygusal boşluğa giriyorum.
kendini meşgul tutmak da faydalı olabilir. Kendine ilgi çekici hobilere veya aktivitelere yönlendirerek, zamanını ve enerjini başka şeylere odaklayarak ilgi bağımlılığından kurtulabilirsin. ya da sana ilgi verecek birini de bulabilirsin. ben ilgilenirim mesela severek sjsjsjk
Sağlıklı bir yaşam tarzı da duygusal dengeyi korumak için önemlidir. Düzenli olarak egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek, yeterli uyku almak ve stresten uzak durmak, hormonal değişikliklerin etkilerini azaltabilir ve duygusal dengeyi korumana yardımcı olabilir.
Köpek sahiplen bir tane
Kendi evimde değilim yani şimdilik tek yaşamıyorum ondan sahiplenemiyorum kendi evime çıkınca kedi sahiplenicem
O dönemde gayet normal, kadınlar olarak neredeyse hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz.
askim gayet normal bir sey bu kadar kafana taa etrafindakiler bu surecte biraz daha anlayis gostermelerini isteyebilirsin. umarim anlayisla karsilarlar
Cogunlukla tum kadinlarda oluyor ya bu
Ben de sinirli alıngan kxjxkx
bende tam tersi yalnız kalmak istiyorum
Ben de aynıyim önüne gecilmiyor
O sonunda sen de karikatüre başlamışsın sjsjss. Yapacak bir şey yok hormonların önünde kimse duramaz.
Beni sahiplen hem durterim hem de beklersin beni
#satınalmasahiplen diyorsun😅😅 Buraya da ürün yerleştirmeyi koyup kaçıyim😊
@onlyteenage heeee
Doğanız gereği normal bir durum, fazla kafaya takma.
Tabiki sadece regliken ilgi istiyorsunuz normal günde hiç ilgi istemezsiniz adamlar hayatını önüne serse beğenmedim öbür tarafa ser dersiniz
Aşamazsın çünkü hormonların yüzünden bunu istiyorsun. Baş etmenin yolu yok
Aşma ben sana veririm ilgi. 🥺
Kendini meşgul edecek birseyler bul
Bu öyle asılacak bir şey değil
farklı bir şey olsa şaşardım
Asamazsin bence kadınların doğasında olan bisey
normal bir durum, fazla kafaya takma.
Aşamazsın
Ben regl olunca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?