Flörtümle ayrılalı 3 ay oldu ama unutamıyorum, ne yapmalıyım?

3 ay'a yakın bir flört dönemimiz oldu. Bu sürenin başından beri karşı taraf benim ara sıra görüldü atmamdan şikayet ediyordu ve bu yüzden tartisiyorduk. Kesinlikle bir art niyetim yoktu sadece bazen sohbetin devamını getiremiyordum ve boş konuşmaktansa yazmamayi tercih ediyordum. Bu problem ve birde benim onun bana anlattığı kadar hayatımla ilgili veya yaşadıklarımla ilgili şeyleri anlatmamam yüzünden ayrılmak istedi ve tekrar anlaşıp konuşmaya devam ettik. Ben bu problemlerin çözüldüğünü sanıyordum ama son zamanlarda yine benim soğuk davrandığımı ona birseyler anlatmadigimi WhatsAppta birkac kez tek kelimelik cevaplar verdigimi söyledi ve daha sonra eski sevgili konuları açıldı ve benim daha önce sevgilim olmamıştı bunu ona samimi bir şekilde anlatım ama sürekli ya illaki olmuştur ya da hoşlandiginda mi olmadi falan dedi ve açıkçası rahatsız oldum. Sürekli sen soğuk davraniyosun hiçbir şey anlatmiyosun kendini bana açmıyorsun diyordu (ben zaten soğuk davranmak istesem onunla birşeyler paylaşmak istemesem baştan bunu söylerdim böyle düşünmesi beni üzmüştü gerçekten) ve bir gün yine kavga ettikten sonra gece bu duruma cok bozuldum ve artik bu sekilde devam edemiyecegini söyledim ve o da benim soylemek istediğim birşey yok o zaman diyerek bitirdik. Sizce hatalı taraf benmiyim? Başlarda hatalari ben yaptim evet kabul ediyorum görüldü atmamam gerekirdi ama sonra bu görüldü muhabbeti çözüldü. Ama soğuk davranma ve kendini açmiyosun problemleri durup durup açıldı ve yiprandigimi hissettim. Ayrıldıktan sonra gerçekten pisman oldum ve kendisine 2 defa yazdım ama istemedi ve tekrar şans veremeyeceğini söyledi. Lütfen bana bir akıl verin hâlâ unutamadım şu an heryerden beni engellemiş durumda. Tekrar bir şans olabilir mi sizce yardımcı olun lütfen.
Flörtümle ayrılalı 3 ay oldu ama unutamıyorum, ne yapmalıyım?