Ayrılalı 3 ay oldu hala unutamıyorum. Sanırım içimi dökmeye ihtiyacım var :(

iyi akşamlar hepinize..şuan böyle hıçkıra hıçkıra ağladığım için yazı yazmak geldi içimden..çok aşırı stresli biriyim her şeyi kafaya takıyorum..bunun bi nedeni de tabi ki sınavlar.okul 1.'siyim ama bi kızla başa baş gidiyoruz.aramızda sadece 1 puan var ve bana giderek yaklaşıyo puanı.çünkü sözel ve dil yeteneği daha fazla benim de sayısalım ondan daha iyi ama eşit ağırlık olduğumuz için türkçenin getirisi daha fazla..ama kız öyle böyle değil ya bildiğiniz oynak bi kız..bense kendimi abartmak için söylemiyorum tabi ki ama ben de beğenilen ve kendime fazlasıyla bakan biriyim..ama çok şükür bunları hiç kötü niyetle kullanmadım..benim hayatımda sadece 1 tane sevgilim oldu.o kızın ise sürekli sevgilisi oluyo ve birileriyle geziyo.benim ise bi telefonum bile yok ya bi tane konuştuğum bi erkek yok.kendime hiç yediremiyorum o kadar aklıbaşında davranıyorum ve çalışıyorum yine de istediğim şeyler olmuyo..bi de aşırı dua okurum,namaz kılarım ama ne zaman namaz kılsam dua okusam çok kötü oluyorum..bir de sevgilimden ayrılalı 3 ay oldu.onunla kesinlikle birleşmek istemiyorum,unutmaya çalışıyorum ama kendime bile itiraf edemesem de bi türlü unutamıyorum,bi an bile aklımdan çıkmıyo..çok yakın 1 tane arkadaşım var.onun da sevgilisi var(allah ayırmasın)o yuzden ona bunaldığımı anlatıp zavallı durumuna düşmek istemiyorum..ama hayatımda çok boşluk ve mutsuzluk hissediyorum :(
Ayrılalı 3 ay oldu hala unutamıyorum. Sanırım içimi dökmeye ihtiyacım var :(