Eski sevgilimi 3 aydır unutamıyorum, ne yapmam gerek?

Daha önce de birçok ilişkim oldu ama bırakamadığım, kalbimin böylesine attığı tek kişi o oldu. En uzun ilişkim 2 ay sürmüştü ki o kişiden hoşlanma sürem 1 ay falandı. Şimdi ise bu benim için yeni. Ne yapacağım gerçekten hiç bilmiyorum. Çok iyi bir ilişkimiz vardı gerçekten. Düşündüğümde tek bir kusur bile bulamıyorum. Ayrılık mesajı atmadan yarım saat önce beni özlediğini söylemişti. Bir gün öncesinde sevimli tartışmalarımızın birini daha yaşarken (bu tartışmaların ciddi olmadığını ikimiz de biliyoruz, eğlenmek için yaptığımız şeyler) bunların ilişkimizin tuzu biberi olduğunu, beni çok sevdiğini söylemişti. Yine aynı günün sabahı brni hiç bırakmayacağına dair şeyler demişti. Öncesinde ise aramızdaki şeylerin basit olmadığını, kimyamızın uyduğunu dile getirmişti. Sevgiliyken ne sevgimizi söyleyip göstermekten sakındık ne de rahatsız olduğumuz davranışları söylemekten. Şimdi düşününce asla toxic bir ilişki gibi gelmiyor. Bitme anı çok saçmaydı; her yerden engelledi falan, 2 hafta sonra ise sebebini yazdı. beni hala sevdiğini söyledi. fakat olamazmışız işte. Biraz zaman sonra arkadaş kaldık, ben hala umutluydum ama olmadı :< Bana beni sevmediğini hiç söylemedi. Onu unutmam gerektiğini, unu sevmemem gerektiğini söylerken aynı zamanda onu beklememi, sabretmemi yakında görüşeceğimizi söylüyor. Ben arkadaşlığı devam ettiremedim çünkü hala seviyorum ve canım yanıyordu. Hala her yerden engelliyim, hiçbir şekilde konuşmuyoruz. Her anımda kalbimin sızlamasından, onu düşündükçe üzüntüden karnımın ağrımasından ve artık ağlamadığım tek bir gün olmamasından nefret ediyorum.
Eski sevgilimi 3 aydır unutamıyorum, ne yapmam gerek?