Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dayanamayıp aradım meşgule attı, Pubgde şu an yüksek ihtimal iki dakika bana haber vermekten aciz anlayamıyorum ya aramızda gayet iyi hani normalde beni arar öyle girer oyuna. Cidden böyle kaçan kovalanır mantığı uyguluyor sanki 2 yıllık ilişki bide... çok canım sıkıldı Şu an
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ara sen ne olmus Ara neden cevap vermedin de Kavga ciksin Sonra tekrar yaz buraya Ya olabilir az bi rahat birak cocugu haklisin ama az bi sabir
tamam ama insan 2 dakika cevap veremez mi anlamıyorum ki beklemek istiyorum ama sinirlerimi bozdu yani bu umursamazlığı
Ara direk Ne yapiyorsun hayirdir Cevapta yazmadin ne oluyor de Valla Ben oyle yapiyorum ise yariyor bir daha yapmiyorlar
o kadar inatçı birisi ki ben şimdi tepki göstersem aynı tepkinin 3 katını gösterir maç vardı bugün onu mu izliyor bilemedim
Mac 90 dk😒 Koz tavrini koy trip at yoksA cekersin boyle
Maç izliyordur kesin 🙂
Olabilir ama kafama takılan şey whatsappa ben yazdıktan 5-6 dk sonra girip çıktı gördüm yani neden cevap vermedi anlayamadım aramak da istiyorum ama hiç aramadı beni
Pozisyon kaçabilir aman he 😄
ondan mıdır hahahaha ya erkekler aşırı garipler cidden wpye girmeseydi o zaman bende böyle sorun etmezdim
Herkeste olur arada rahat ol.
Ya şimdi baktım maçlar bitmiş başka maç yok ki şu an
bende onu düşünüyorum bir kaç aydır.
Müsait değildir cevap verene kadar bekle bence
Ama whatsappa ben yazdıktan sonra 2 kez girip çıktı müsait olmadığını sanmıyorum
O zaman konuşmak istemiyordur
anlamadım işte aramızda iyiydi yani
Bir derdi de olabilir
Sorabilirsin galiba.
aramadı bugün hiç 3. Kez benim aramam çok fazla olmaz mı
Sadece neler oluyor diye mesaj at olmazsa arama. Sorunu kendinde arama sakın. <3
Ben aradım az önce.. meşgule attı işte Pubg de sanırım ve mesaj attım çıkınca ararsın diye ama üzüldüm bu tavrına yani iki dakika arayıp öyle girebilirdi oyuna