Arkadaşlar ben yeni evli sayılırım 3 sene oldu , bir kız çocuğum var ellerinizden öper🤲 Fakat sorun şu ki, eşim beni aldatıyor dostu var ve her gün hiç çekinmeden bunu ınstagrama atıyor beğenmiyorsan defol git diyerekten beni kovuyor gidemiyorum çünkü onunla kaçarak evlendim ailem almaz e bir de çocuk var ortada boşasam boşayamıyorum kalsam kalınmıyor dostuyla onu napip edip ayırmam lazım ama benim yaptığımı anlarsa bana ve kızıma huzur vermez kızın numarası var sizce napmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılBoşver karşındaki sana yanlış yapmışsa aslinda senin yüzünden değil kendi kapasitesi öyle olduğundan. Umursama onun kendine saygısı yok sana nasıl olsun. Anladığım kadarıyla eşinin eline bakıyorsun elinde bileziğin yok eger varsa o bilezige sarıl o bileziği çoğaltmaya ya da degerini yükseltmeye çalış. Maddi ve manevi özgürlüğünü eline alıp bu adama kanıtlı belgelerle bosanma davası aç. Eğer bileziğin yoksa kendin için calismaya bir şeyler yapmaya çalış maddi ve manevi özgürlüğünü nasıl eline alırsın onu düşünmeye kafa yor. Bunlari yapar ve başarılı olursan eşin ona mecbur olmadığın için seni çekici görmeye başlar o kadını hayatindan uzaklaştırır. İste orda vereceğin karar hayatina yön verecek karar olacak. Yaşadıklarını ve yasayacaklarini düşünüp bir tahlil yap kendin için her zaman daha iyisini isteme cesaretine sahip olarak kararını ver. İlk önce içindeki gücü hisset sen kadınsın başkasına muhtaç olmak zorunda değilsin sen sadece kendine muhtaçsın kendin icin çabalamaktan çalışmaktan sakın ama sakın yılma. İlk önce sen kendini sev kendi başını okşa kendine inan hayatını güzelleştir sonra hakettiğin güzel insanlar hayatına girer ama unutma yalnızlık en büyük nimettir kullanmasini bilene. Oku öğren araştır sorgula zihnini, yüreğini ve bedenini geliştirmeye çalış ve usanma. O zaman umudunun başkasının yanlışını duzeltmekte değil kendi doğrularını çoğaltmanla coğalacağını anlayacaksın.
41 Yorumla- +1 yıl
Ve de internetten araştırma yaparak senin bu durumunu yaşayıp umudunu kaybetmeyen eşlerine ve eşlerinin yanlışlarına doğrularıyla savaşan insanlarin neler yaptıklarını bak ve bir seyler öğren. Sonra kendi yolunu çiz.
En İyi Cevaplar
+1 yılAraya sokabileceğin bir yakının varsa eger, aileni yoklasınlar.. ana baba evladından vaz geçemez.. ikna olurlar.. dön evine mutlaka bir sekilde...
Boyle yasamaya mevbur olmamalısın
O kadını bıraksa vaska birini bulacak.. karakter fukarası adam belli bu..
Ailenle iletişime geç mutlaka.. yapma bunu kendine.. bir ömür böyle çekilmez.. normalde asla yıkıcı konuşmam ama bu bambaşka birşey.. utannadan yedigi naneleri paylasiyorsa asla duzelmez o adam asla.. midesi alıyor bunyesi saglam bu konuda.. degismez asla00 Yorumla
+1 yılŞimdi sana ne yapicagini söyliyim aman yapamam deme silkelen ve kendine gel. Sosyal medyaya atıyomus zaten fotolarini al hatta takip falan et daha samimi zinavari kareler elde et. Dava ac okkali bir para al deyim o ki donuna kadar maddi manevi çünkü seni asaliyoda. Ailenin evine gitmek zorunda değilsin küçük 1 +1 ev tut artık çocukların da kresi olan İş yerleri var birde is bul full olmak zorunda değil çünkü tazminat ve nafaka yeter. Cocugunla yasa. Böyle serefsizlere katlanmak zorunda değilsiniz ya amsalaklari
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeslegin varsa kendine güvenebiliyosan baska bir eve cik derim ki o da cok zordur eminim. Bircoi siginma yeri var diye biliyorum oraya gecerssin en kötü ihtimal ondan sonra da kendi ayaklarinin üstünde durmaya calisip eve cikip yasarsin zamani geldiginde elbet karsina insan gibi birisi cikar. Allah yardimcin olsun üzme kendini hersey olucagina varir Insallah :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
75Cevap
+1 yılArkadaşım eşini o kişiden ayırsan bir başkasını bulur, doyumsuz ve maalesef yüzsüz kişilik. Sana nacizane tavsiyem güzel bir is bul, maddi olarak elin güçlensin ve bu şekilde ayrıl ondan. O kişi ona muhtaç olduğunu bildiği için bu kadar rahat zaten. Allah yardımcınız olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
+1 yılOnu Arayıp Görüşmeniz..
Saygınlığınızın Düşmesine Neden Olabilir..
Çünkü O Kadın Düzgün Bir İnsan Olsa..
Evli Biri İle Konuşmaz Zaten..
ALLAH Bağışlasın Bu Arada..
Eşiniz İle Ayrılmak Doğru Bir Karar Olacaktır..
Ancak Durumun Büyük Bir Sorun..
Aileniz İle Görüşmenizi Tavsiye Ederim..
Denemekten Zarar Gelmez..
#Assalamualaikum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Hala kocam diyorsun ilginç hiç gurur onur yok mu?
Kaçmayın kimse için ailenizi çiğnemeyin diyoruz
Evlendiniz hemen çocuk yapmayın diyoruz ama boşa diyoruz demek ki
Kanıtları topla ver mahkemeye hem nafaka hem tazminat al
Ayrılmazsan her sene başka dost bulur o adam20 Yorumla
+1 yılYa ne şerefsiz insanlar varya sen onun için aileni arkana almışsın evlat vermişsin yaptığına bak her zaman bunun için diyorum ki kimse için ailenizden vazgeçmeyin şimdi ailen olsaydı yanında böyle tehdit edebilirmiydi seni ne yapman gerek bilemiyorum bu kızdan bir şekilde ayırdın diyelim kocan olacak herif rahat duracak bir tipe benzemiyor
10 YorumlaAklıma ‘yaprak dökümü’ geldi. Ailene gitmen lazım. Yanlış yaptım evet, herkes yanlış yapabilir, ama pişmanım vs diye... 😒 aileler, her koşulda yanında olmalı ki battıkça batmayasın dimi 😒 gerekirse defalarca git. Annenle konuş. Tüm akrabaları topla... ya öyle şerefsizin yanında kalmamalısın.
00 YorumlaYuh ailen dahi isdemese o irenc insana boyun egme. sen isdesen yaparsin zor degil basarirsin kendi ayaklarinin uzerinde durmak inan zor degil onunla yasamak zorunda degilsin sen bir kadinsin. ne demek ayirmam lazim onun serefszlgini sen temizleme. ahlaksizligiyla kalsın. sen yoluna bak bitir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Baskasiyla yatip kalkip senin yanina geliyor seninle de yapiyor.. bunu nasil kabul edebiliyosun? Ailene soyle, bunu kendine yapma! Senin gidemiyecegini bildigin icin yapiyor bunlari. Bu kadar basit mi ya? Anlayamiyorum bu kadar pasif nasil olabiliyosunuz
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte böyle şerefsizden ne baba olur ne koca, git bir avukat bul konuşun, bunun o fotoğraflarını ss al, boşanma davası aç, orda ver bu delillerin hepsini, sana it gibi çalışıp ödesin nafakanı, hem çocuğuna al nafaka, hem de benim de psikolojimi bozdu bende çok kötüyüm deyip rapor çıkar kendinede nafaka al ama bu adamla evli kalma
09 Yorumla- +1 yıl
Nikahı Yok bence
- +1 yıl
@İlimamelihlas Orasını bilemiycem, ailesi istemediğine göre işsiz güçsüz sap bir heriftir belli ki veya serseri
- +1 yıl
Hep serserileri severler ya zaten.. sonuç bu
- +1 yıl
@İlimamelihlas Hadi bunu kandırmış, diğerindede beyin yok belli ki çocuklu adamla olduğuna göre
- +1 yıl
👍👍 bazı erkekler de var bu Allah'ın verdiği bir kabiliyet ve kötüye kullanıyolar
- +1 yıl
@İlimamelihlas Çocuk nikahsız bile doğsa, babalık davası açarsa çocuğun babası o adam olduğu için nafaka ödemek zorunda kadına, asgari ücretliyse 3/1 i en az 500 tl yani, yapması gereken nikahsızsada çocuğu alıp gidip dava açmak, ilk önce bir iş bulsun kocasına çaktırmadan avukatlada konuşsun, sonra çocuğu alıp gitsin veya diğer seçenek nafakanında... diyip, çocuktanda vazgeçip evi terketmesi, çocuğuda alsın o kadının eline versin, gitsin bence en mantıklı seçenekler bunlar, yoksa eşek gibi çeker, ekonomik özgürlüğünü eline almadan, okulunu bitirmeden, bu adama bu kadar güvenip kaçması zaten en başta bir hata, bu hatayı çok geç olmadan telafi etmesi lazım
- +1 yıl
@İlimamelihlas Ben ateistim kardeşim, benim tanrım içimdeki vicdan, bu insanlar bu kadar vicdansız nasıl olabiliyo anlayabilmiş değilim, evinde sana muhtaç evlilik hayaliyle senin yanına gelen bir kadına bunu nasıl reva görüyosun çok zor, vicdansız insanlar çok fazla..
- +1 yıl
Sanki evliliği kurtarmak istiyor bide hiç yazmıyor.. bizim derdimiz sanki... Sahte olabilir.. kapatalım istersen.. Allah yardımcısı olsun
- +1 yıl
@İlimamelihlas Hala bu heriften medet umması hata, iyi sabahlar dostum:
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ne ya kaçıncı aldatma yazısı okudum bugün noluyo böyle nasıl insanlar ya yemin ederim şu pislik dünyasından kurtulmak istiyorum ya insanlar niye bukadar pislik niye niyeee. kızı bul ağzını yüzünü... ben olucam var ya harbi işkenceyle gebertirdim ikisinide saf olmayın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu karıların ağzını yüzünü kırıcaksın aynısını yaptım da bak bidaha bulaşabiiliyolar mı kocanada aynısını yapıcaksın ulan kes şeyini gece uyurken kızgın yağ dök o şeyine bişe yap yani nedir bu ya.. kadın aldatınca erkek dövüyo hatta neler neler yapıyo biraz kendinize gelin saf aciz varlık olmayın güçlü olun biraz burda ağlamakla olmuyo bu işler kadınlar böyle saf sessiz durdukça erkekler böyle hep ezerler işte.
- +1 yıl
👏👏👏 aynen haketmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun. Aldatıldığına dair kanıtlarla boşanma davası açabilirsin. Nafaka filan alıp bir yandan çalışabilirsin. Ama çocuk da bir yandan elini kolunu bağlayacaktır. Ailenle aran düzelmeyecek kadar kötü mü?
10 Yorumla
+1 yılKardeşim kendini geliştir okul falan oku açık öğretim ona hiç karışma bırak ne yaparsa yapsın iş sahibi olmaya bak kendi aysklarının üstüne dur sonra sepetle gitsin. Sen bundan ayırsanda başkasını bulacaktır emin ol bırak bunla takılsın bari düşmanını bilirsin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kaçtın? Niye hemen çocuk doğurdun? Niye başkasının eline muhtaç kaldın? Niye okumadın ekonomik özgürlüğünü kazanmadın? Çocuğa yazık günah vallaha ya ne kadar sorumsuzsunuz
23 Yorumla- +1 yıl
Olan olmuş boş bu dediklerin
- +1 yıl
Bunları diyelim ki böyle saflar okur belki aynı hataları yapmazlar
- +1 yıl
Insanları yargılama bu kolay kadın zaten zor durumda
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFuhuştan bastır gazeteleri falan da çağır rezalet çiksın. Sonra mağdurum diye ortalıkta gez. Olmadı müge anlıyı canlı yayında ara anlat karının adinı ver rezil olsun. Bu da olmazsa karının abisine babasına ulaş durumu anlat.
02 Yorumla- +1 yıl
Sonra da ayrıl. Böyle adamla olunmaz.
- +1 yıl
Aynen. Çocuğu da basına bırak. Kocanı almayı biliyo çocuk da baksin aklı başına gelsin o.. punun. çocuğuna en ufak kotü bişe yaparsa ortalığı ayağa kaldır. Herkese rezil et. Bırak mahkeme babaya versin çocuğu. Bu senin lehine.
O adamdan bir halt olmaz. Sen adamdan bosanmadan kendi ayaklarinin ustunde durmaya calis. Kendini gelirtir ise gir. Sonra ac davayi ki aldatildigina dair bir suru kanitinda var al nafakayi kurtuk gitsin o adamdan
00 Yorumla
+1 yılAyırsan ne olacak? Gider başkasını bulur. Elinde delil olarak birşey olsun ses kayıdı, fotoğraf, chat’leri sonra git boşanma davası aç üzerine birde tazminat davası nafaka derken kızınla tek başına yaşarsınız
00 YorumlaSen onun kölesimisin? Git diycek gidiceksin kal diycek kalıcakmısın. Adam sana zerre değer vermiyor belli daha ne diye yanındasın. Ayrıca dostuna zarar versen ne yazar o gider başkasını bulur yine. Eğer hala kocam diyorsan ne yapıcaksan ona yap
00 Yorumla
+1 yılKacmak demek sevmek demek birinci yol o kizin agzini bur unu kirdirmak ifsa etmek ikincide kendine is bul bosan cocuguna bak tercih senin ha bana sorarsan agzini burnunu kirardim or.. zpunn
10 YorumlaSen ısın bar mi öncelikle anladığım kadarıyla YÖK ısın olsaydi çekme derdim esin sana kopek gibi doner de senin sağlam durman lazim
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olcak o
+1 yılSende bulamayip onda buldugu birşey var demekki erkeklerde yüzde doksan cinsellik bu konu biraz kendine çek bazi konularda farkli şeyler yap bence yatakda özellikle
10 Yorumla
+1 yılDostundan ayırsan baskasına gider ayrıca ne demek bosanamam elinde deliller var sen nasıl hakkını aramıyorsun Bı iş bulup adım at bence özelden yardımcı olabılırım
00 Yorumla
+1 yılben yerinde olsam biriyle tanışırdım yani sana bakabilecek sahip çıkacak biriyle sonra onun yanına kızımı alır gider ve eşime boşanma davası açardım. o kanıtlarla beraber hakim saniyesiyle boşardı. git demesini ise ses kaydı yaptın mı tamamdır
02 Yorumla- +1 yıl
@leela_ başka adama kaç demedim. kısa bir süre yanında kalabileceğin birisi dedim. örneğin iş bulur işe başlar 1 2 ay sonra küçükte olsa kendi evine çıkar ve bu sırada boşanır. belkide karşısına daha iyisi çıkar evlenir. kötü davranan fırsatı değerlendirip aldatan bir adamla yaşamaktan bence 40 kat daha iyidir.
Saatler once bir baci daha bole konular acmisti eger bir seyler yapmak istiyorsan is bulup calismaya baslayabilirsin kendi ayaklarin ustunde durmayi ilk yapacaksin
00 Yorumla''Bilmem ne yapmalı mıyım...'' diye biten soru başlıkları'nın tamamı fake sorular kategorisine girmektedir. Bilginize gençler.
00 YorumlaÜstüne girme Sende aynısını yap Onunla Yaşa Sanaldan Biriyle tanış Sende gizli Bir ilişki yaşa kısasa kısas Yap Bence Madem ailen seni Kabul etmiyor Ekle Bunu detaylı Konuşalım
04 Yorumla- +1 yıl
Milletin acısindan yatarlanan fıesatçı kardeşim bir sirtlana benziyosun. Kadın derdini anlatıyo sen. ikme peşindesin. Onun kocasından daha şerefli değilsin. Evet kısas iyi. Ama bunu o kadının acısından yararlanip kendine pay çıkarmak için yapıyosan o adamdan daha pisliksin.
- +1 yıl
Yavvşak yazıyordum. Otomatik olarak kardeşim diye çevirmiş. Sen yavssak bir sırtlansın olacak
- +1 yıl
@hoşafınferyadı sen. Malsan ben napayım
- +1 yıl
@hoşafınferyadı ben sana bir şey derdim terbiyem el vermiyor derdim mikmek olsa Memleket mikilecek hatun dolu ayrıca benden km ce uzakta olan birini nasıl mikecem Oraya yetişme şansı Yok kadın boşanamıyosa üstüne dayak yiyorsa ailesi Kabul etmiyorsa bende Mikerim öyle kocayı kısasa kısas yaparım onun yaptığı yavşaklıgı sinesine çekip otursunmu kadın napsın sokaklaramı düşsün En azından birini tanıyıp sevgili değil dost arkadaş olup onla dertleşip rahatlaya bilir 4 duvar arasında kafayı yiyeceğine Çok iyi bir güzelsin hadi maçan yiyorsa boşan gel Yanımda kal de işi bulurum de sana destek olurum de
+1 yılKadını ara. Utanmaz kocamı ayarttın falan de. O da sinirlenip konuşur. Bunları yaparken ses kaydı al. Biraz daha gizlice kanıt topla ve Nafaka!
00 YorumlaAyırsan ne olucak ablacım başkasını bulur bu çare değil ki. yok mu onun annesi babası ya da aklı başında bir büyüğünüz
00 Yorumla
+1 yılAyrıl eşinden nafaka iste eşşek gibide vericek bak gör evinide al maddi olarak herşeyini maaşınında yarısını buna hakkın var paşa paşa sana dönecektir
00 YorumlaDua et, Allah a havale et canım, ve hergun sesli bakara suresini dinle , işin olsa bile devam et dinlemeye eşin değişene kadar, Rabbimin imtihanı bunlar , emin ol çok kısa sürecek.
00 Yorumlao kadindan ayirsan ne olacak ki başkasini bulacak.. sen en iyisi mahkemeye delil olarak instegramdaki fotograflari toparla ve mahkemeye ver tazimat davasi da aç.. götünden donunu bile alirsin!!
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş bacım en azından uzunca tavsiye almak için profilini açsaydında yardımcı olsaydık buradan nasıl olucaz ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılALLAH sabır versin gerçekten zor bir durum, kocan adam değilmiş mis gibi ailesi var ama gidip sizi aldatıyor, yazık ya 😔
00 Yorumla Ya yok mu abin dayın amcan dövdür kodugum. n cocugunu bir akli basina gelsin bakamayacağı avradi nie almış kanı bozuk :@
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızı ara utanmadan evli adamı ayarttin surtuk de ağzına geleni say. boşanma davası aç. Seni aldattığını kanıtla tazmanat davası aç. Ruhsal açıdan çöküntü deyim falan de çocuğunu da al.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTazminat davası aç. Ayrıca nafaka iste. Sonra siktiri çek o adam musfettesine
+1 yılAllah yardım etsin canım
Böylesi s. refsiin derdi zor olur00 Yorumla
+1 yılOha ya öyle kocanın a*k ben adam diye dolaşıyor ortalıkta
00 Yorumla
+1 yılZina davası açıp ikisinden dr alacağın tazmimatla hayatına devam edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz köpek. Bunun gibileri ibret olsun diye döve döve süründürecen asfaltta
00 Yorumla
+1 yılKızın numarasını ver ben ararım ağzının payını veririm.
00 Yorumla
+1 yılEntrika işine girme. Sabret biraz kızın büyüsün okul yaşına geldiğinde çalışmaya başlar boşanırsın.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalısınız, Türkiye de devlet size yardımcı olmuyor mu?
00 Yorumla
+1 yılBöyle insanları bulup birde kaçıp nasıl evlenebiliyorsunuz gerçekten akıl sır ermez ya.
00 YorumlaAyırınca ne olacak? senle mutlu mu olacak sanıyorsun? boşanmaya bak sen, kendi ayaklarının üzerinde dur. :)
00 Yorumla
+1 yıloha böyle tipleri nerden buluonuz ya biz de sevgilimiz olsun diye dua ediyoruz. valla zor iş allah yardımcın olsun kardeşm
00 Yorumla
+1 yılBenn Yardımcıı Olayımm sana kuzumm insanlıkk öldümüü yaa takiip gönderde bana mesaj atiyim ben sana :(
01 Yorumla- +1 yıl
hadiii amaa bekliyorumm çokk vaktimm yokk benimm :(
+1 yılAyrıl çekmek zorunda değilsin, anne ve babanın yanına gidip af dile çocuğuna vekendine bakabilmek için de bir işe girip çalış
00 Yorumlaaile ailedir ne kadar kızsalarda laf etselerde yine sana sahıp cıkabilirler ayrıca nafakada alırsın kendı hayatınıda kurabilirsin Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor bir durum, delil topla. yarın öbürgün tazminat alır ailene de ispatlarsın ve çocuğunu alıp ailenin yanına dönersin
00 YorumlaYa ayirip ne yapcaksin seni sevmiyorki hadi seni gectim evladini dusunen bir baba kizinin annesine yanlis yapmaz. Kacmis olabilirsin ama ailenin seni atacagini dusunmuyorun bosanip calisip evladina bakabilirsin
00 YorumlaAllah korkusu vicdan nerhamet kalmamis karektersiz biriymis af edersin de...
10 Yorumla
+1 yılKanıtlarla avukata git boşan nafakayla geçinirsin birde işe girersin sığıntı olmaktan iyidir, kendine yakışanı yap avuç açma kimseye
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun ama kaçarak çok büyük yanlış yapmışsınız. aile rızasını almayı dusunmeyenlere ibret olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGercek bir hikaye oldugunu bir bana kanitla taktik verecem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer türlü anlar zaten bence dua et hayırlısını iste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçarak evlenenin sonu işte otur çek şimdi ailenin rızası olmadan evlenmişsin.
00 YorumlaHiç birşey yapma sessiz kalmak en güzeli tabii sana zorbalık yapmıyor ise
00 Yorumla
+1 yılkızın numarasını erkeklere ver biri kandırı mutlaka
00 Yorumlaİşin biraz zor kadınlarda genelde bu tip erkekleri buluyorlar nasıl beceriyorlar hâlen anlamış değilim.
10 YorumlaSen kizin numarasini bana ver ben hallederim ya da sende kocani aldat mesela
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Vay anasını en azından dürüstmüş yapıp ta yapmadım diyen de var
00 YorumlaBişe yapsan da fark etmez ki onun yerine baskasını bulur hayat cok Book bence
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem