ByMş123 | Aşk İlişkileri konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Yoda
8 gü
Bir Gün Bilim Adamları 2 Çiçek Üzerinden Deney Yapmışlar. İki Çiçeğe De Eşit Miktarda Su Ve Isı Vermişler. Ancak Çiçeğin Birine Güzel Diğerine Kötü Sözler Söylemişler. Şartlarda Ne Kadar Eşitlik Olsada Kötü Söz Söylenen Çiçek Zamanla Solarken, Güzel Söz Söylenen Çiçek Büyüdükçe Büyümüş. Kadınlar Çiçektir. Güzel Sözle Ve Güzel Bir Kalple Güzelleşirler.
Aslında sadece kızlar değil, erkekler de sevdiği kişi tarafından değer görmek ister.. Değer verirken karşındaki insanın hak edeceği kadarını vereceksin sadece. Fazlası olursa, insan kendini ister istemez bulunmaz hint kumaşı olarak görüyor. Değerin, doğru kişiye harcanması çok önemli.
0|1
0|0
HerBokAlinmis | Aşk İlişkileri konusunda 134 görüş paylaştı.
Xper 5
7 gü
Pek sanmıyorum haberleri izleyince anlaşılıyor zaten... Azrailene aşıksa bir millet diye laf var sonuçta :D
0|1
0|0
dağlarınNefesii | Aşk İlişkileri konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Tabii ki de ister.Önemli hissettirmeyecekse ya da ona hayranlık duymayacaksam hayatimda niye var ki.
0|1
0|0
Gizli Üye
8 gü
Değer ama birde insan anlamalı yani düşünsenize kırk gün sırtın da taşı bir gün indir senden kötüsü yok .. bilmiyorum evlilik İcin düşünüyorum ama inş yanlış bir kız cıkmaz karşıma
0|1
0|0
benimadamım | Aşk İlişkileri konusunda 325 görüş paylaştı.
Xper 5
8 gü
Cinsiyete bağlı değil herkes değer görmek ister.
0|1
0|0
Kayaların_Oğlu | Aşk İlişkileri konusunda 795 görüş paylaştı.
Bilge
8 gü
Değer hak edene verilir .
0|1
0|0
1randoman | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Xper 7
8 gü
İster elbette normal olarak...
0|1
0|0
Byngizeml12 | Aşk İlişkileri konusunda 75 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
87İki Çiçeğe De Eşit Miktarda Su Ve Isı Vermişler. Ancak Çiçeğin Birine Güzel Diğerine Kötü Sözler Söylemişler. Şartlarda Ne Kadar Eşitlik Olsada Kötü Söz Söylenen Çiçek Zamanla Solarken, Güzel Söz Söylenen Çiçek Büyüdükçe Büyümüş. Kadınlar Çiçektir. Güzel Sözle Ve Güzel Bir Kalple Güzelleşirler.
.. bilmiyorum evlilik İcin düşünüyorum ama inş yanlış bir kız cıkmaz karşıma