Kızlar, Size değer vermeyene değer verir misiniz?

Merhaba , 1 yıllık evliyim onun öncesi 15 ay nişanlılık sürecim oldu. Nişanlıyken eşimle annesine yemeğe giderdik nerde sevmediğim yemek ya onu yapardı ya da özensiz bir masa hazırlardı bende tanımadığım için özenmeyi sevmiyor herhalde der geçerdim taa ki yemeğe bizden başkalarını aldığında yaptığı yemekleri ikramlıkları görene kadar. Demekki özensizliği ilgisizliği banaymış bunu anladım. Şimdide 1 yıllık evliyiz evine yemeğe anca 3 kere gitmişizdir bu süreçte ve yine aşırı özensiz şekilde davranıyor , en son 4 gün önceden haber verip bizi iftara davet etti gittik, tarhana çorbası patates yemeği ve sarmaşık yapmış hususi yemeğe davet ettiği halde sadece bunları yapmasına bozuldum. Bu bir senelik süreçte yemeğe toplam 3 kere gitsekte, 2-3 haftada bir oturmaya gidiyoruz , mesafemizde baya uzak aynı yerde de oturmuyor o halde her gittiğimizde önümüze kuru çay koyup yolluyor. Benim evime 4-5 kere geldiler önlerine ne çıkaracağımı şaşırdım bir sürü ikramlık hazırladım ama artık bu durum zoruma gitmeye başladı sonuçta bende değer ve ilgi görmek isterim üstelik kayınvalidem 50 yaşlarında yaşlı da değil başkalarına olunca kaç çeşit şey hazırlıyor ama iş bana gelince kuru çay içip dönüyoruz bu nişanlılık döneminde de bu şekildeydi. Benim ailem eşime hiç böyle davranmıyor , nişanlı olduğumuz zamanlardan beri bu durumu farkedip annesini uyurmasını bekledim hep ama eşimde hiç oralı değil. Bu hafta sonu bana iftar için yemeğe gelecekler bende tepkimi biraz olsun belli etmek istiyorum bende onun gibi özensiz bir sofra kurup kuru çayla ağırlamayı düşünüyorum siz ne yapardınız?
Kızlar, Size değer vermeyene değer verir misiniz?