Evet arkadaşlar,
Sizce kızlar aşktan anlıyor mu?
Kızlara değer verilir mi?
----
Görüşüm o ki kızlar aşkı sevgiyi hak etmiyor. Çok basit ve sıradanlar. Değer verilecek pek bir yanları kalmadı. Üzgünüm kızlar.

Evet arkadaşlar,
Sizce kızlar aşktan anlıyor mu?
Kızlara değer verilir mi?
----
Görüşüm o ki kızlar aşkı sevgiyi hak etmiyor. Çok basit ve sıradanlar. Değer verilecek pek bir yanları kalmadı. Üzgünüm kızlar.
Ben kendimden götürüyüm senelerce bir erkeği beklemem bekledim 2 sene gerçekten değersiz olduğunu gördüm zaman kaybindan fazla bir şey değil çoğu kiz ilişki boyunca elinden gelenin fazlasini yapar ve ilişki bitdikten sonra içi rahat olduğu için ben elimden geleni etdim o değer bilmedi deyerek kendi yoluna devam eder tabi bu bir kismina ait ben böyleyim şahsen çok sadık şekilde ihanetsiz saf şekilde severim değer bilmezse yoluma devam ederim sevdim ayni şekilde değer bilmedi yapacak bir şeyim var mı yok
Teşekkür ederim 🙏
Neden birinin aşkını/sevgisini hak etmek zorundayız ki çok saçma seven sever zaten sevmeyen gider
Yani şimdi birinin beni sevmesi için ben onun sevgisini hak etmek mi zorundayım? Sevgi bir duygu zaten illaki bir varlığa karşı hissedersin. Mesela evcil bir hayvanın var ben o hayvanı sevmek için o hayvanın ilk önce benim sevgimi mi hak etmesi lazım yani?
Cevap
3Cevap
Aşkı sevgiyi hak eden o kadar çok kişi var ki bence
Evet
Nasıl olacak
Aşk sadece anlayana, maymun suratlı sen bir yana 🤪
Kızlar kandırılmaya müsaittir.
Yüzüne gülene, iki güzel söz söyleyene giderler.
Kızlar aşktan anlamaz başka soru
Kızlar paradan anlar